28. marraskuuta 2015

Älkää purko väärää kättä

Viranomaiset ovat alkaneet huolestumaan, kun kansa on alkanut heräämään todellisuuteen ja ymmärtämään totuuden pakolaisista ja mamutusmokutuksesta. Matujen suorittamia raiskauksia, ryöstelyitä ja sikailuja on alkanut kantautumaan kaikkialta Suomesta, myös pikkupaikkakunnilta, joiden idyllissä moiset ovat täysin ennenkuulumattomia ja törkeitä tapauksia. Kun totuus esimerkiksi mamutusmokutuksesta ja sen "lieveilmiöistä" alkaa nyt tulla kouriintuntuvasti kansalaisten silmille, kaikkein tyhmimmätkin lampaat ovat pakotettuja heräämään todellisuuteen. Ei auta, vaikka valtamedia sensuroi ja salailee. Ei auta, vaikka koulut hyssyttelevät ja koettavat aivopestä lapsia. Ei auta, vaikka poliitikot vakuuttelevat sitä sun tätä. Totuus on pääsemässä julki ja kansan tajuntaan.

Tilanne on johtamassa vääjäämättömästi yhteenottoon, joita pelätessään VOK:keja onkin alettu pikapikaa sulkemaan sieltä, missä poliisi ei kerkiä matuja suojelemaan vihaisilta kansanjoukoilta, kuten Kempeleessä esimerkiksi. Kansalaistenkin kannattaa varautua tulossa olevaan koitokseen, esimerkiksi blogissani aiemmin antamieni ohjeiden mukaisesti. Yhteenotosta voi kuitenkin tulla paljon laajempi ja verisempi, kuin mitä moni voisi kuvitellakaan. Jos kansa näet todella tajuaisi kaiken sen kusetuksen ja mädätyksen määrän, joka Suomessa nykyään on, meillä alkaisi sisällissota heti välittömästi ja se sisällissota olisi paljon verisempi, kuin mitä 1917-18 kahinat olivat. Kansan pitäisikin tosissaan tajuta, että systeemiä ei voi voittaa systeemin säännöillä ja että nykyisenlainen Suomi ei ole enää pelastettavissa.

Siksi onkin tärkeä puhua yhdestä asiasta: Vihan ja kapinan kohteesta.

Massoina pyörivät, kiukustuneet lampaat luulevat, että vihollinen nro1 ovat matut ja vastaanottokeskukset. Lampaat kuvittelevat, että ongelmat ratkeavat sillä, että heidän kuntaan tungettu VOK suljetaan tai matuja karkoitetaan Suomesta. Lampaat ajattelevat, että kunhan mamutusmokutus nyt tilapäisesti padotaan jotenkin, kaikki palaa ennalleen. Lampaiden mielestä ehkä uudet vaalit tai vastaavat voisivat pelastaa tilanteen ja muuttaa politiikan suuntaan tms.

Lampaat eivät ymmärrä, että matut, vastaanottokeskukset ja koko mamutusmokutusrumba on vain SAIRAUDEN OIRE, EI SAIRAUDEN AIHEUTTAJA eli SYY.

Hoitamalla oiretta ei ongelma katoa mihinkään! Sairaus vain hakee uuden muotonsa ja jatkaa mädätystään entiseen tapaansa. Ongelmat vain pahenevat entisestään, kun sairaus saa jyllätä entiseen tapaansa taustalla mädättämässä isäntäänsä. Jos sen sijaan puututtaisiin oireiden sijasta itse sairauden syyhyn ja hoidettaisiin se kuntoon, sairauden oireetkin katoaisivat kuin itsestään pois!

SYY nykytilanteeseemme on vuosikymmeniä jatkunut, koko yhteiskuntaamme kaikilla osa-alueilla koetteleva kulttuurimarxilainen mädätys, poliitikkojen hyvävelisysteemit ja demlaantunut oikeusjärjestelmämme.

Sen sijaan, että kansalaiset kivittävät vastaanottokeskusta, heidän pitäisi kivittää kunnanvaltuustoja, eduskuntaa ja kaikkia kunnan ja valtion virastotaloja. Sen sijaan, että kansalaiset polttopullottavat SPR:n toimistoja, heidän pitäisi polttopullottaa poliisiasemia ja oikeustaloja. Sen sijaan, että kansalaiset lynkkaavat matuja, heidän pitäisi lynkata kaikkien puolueiden poliitikkoja ja valtion ja kuntien virkamiehiä.

Mutta sitähän lampaat eivät tajua tehdä. Ja sen mädättäjämme tietävät. He vain myhäilevät tyytyväisenä, kun kansa kohdistaa kiukkunsa täysin väärään osoitteeseen ja he pääsevät itse kuin koira veräjästä, eivätkä joudu vastuuseen vuosikymmeniä jatkuneesta mädätyksestään. Hyvällä tuurilla nykyiset mädättäjämme vain käyttävät tätä tilaisuutta hyväkseen pönkittääkseen valtaansa, lisätäkseen sensuuria, ajatusrikollisten vainoa ja tiukentaakseen poliisivaltion kontrollia entisestään. Eivätkä tyhmät lampaat tajua, eivätkä välitä siitä mitään.

6 kommenttia:

 1. Pari aiheeseen liittyvää linkkiä:

  http://kiusatunvastaisku.blogspot.fi/2011/02/vankeutta-koulukiusatulle.html

  http://kiusatunvastaisku.blogspot.fi/2015/08/uhkaillut-kastun-koulua-ja-sen.html

  VastaaPoista
 2. Ei alaikäisiä tarvitse raiskata, löytyyhän sitä mokkakikkelin päälle ymmärtäviä muutenkin.
  https://www.facebook.com/372580069615684/videos/vb.372580069615684/433046043569086/?type=2&theater

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjoituksestasi MV-Lehdelle.

  Kun tuo lammaslauma sitten valitsee keskuudestaan johtajat itselleen, eivät nuo johtajat voi olla muuta kuin lampaita itsekin. Ne lähtevät vaeltamaan löytääkseen johtajan jota totella.

  Nyt johtoon on asetettu EU. Mutta ongelma on, että nuokin johtajat ovat vain lampaita.

  Kun kansan hallitsemisesta on moraali kadonnut, ovat jäljellä vain aseet. Mutta mistä sotilaat? Afganistanista ja Iranistako? Onhan vaarana, että omat EU-kansalaiset eivät lähde tappamaan toinen toistaan.

  VastaaPoista
 4. Lammaslauma tarvitsee Suden tai Paimenen pysyäkseen koossa.

  Lampaan kannalta on kuitenkin yhden tekevää paimentaako Häntä Susi vaiko Lammaspaimen. Lopputulos on sama. Paimen syö Hänet.

  Lampaan on mahdoton ymmärtää, että asia voisi olla toisin.

  Cys Zi Wied Iv Ry

  VastaaPoista
 5. Totuus kaiken takana on raha, vai mitä? rahaa luodaan tyhjästä, olis taas paikallaan katsoa Markku Uuspaavalniemen video tubesta? ilman fyrkkaa ei pyöri ykskään VK. Ilman fyrkkaa stubidokaan tuskin jaksaa "työpaikalleen" .

  Sveitsissä järjestetään kansanäänestys rahanluonnista joka halutaan siirtää valtiolle, mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tuleman pitää?

  Siinä setä jansson on oikeassa prikulleen, että lampaat tappelee väärää vihollista vastaan, koska vihollinen on ollut keskuudessamme vuodesta 1918.Nykyaika on vain muuttanut maastovärin tavoin vihollista, kysynkin miksi, tekisin enää mitään vihollisen tai lampaiden puolesta? koska lampaat halveksivat minua, isänmaallisuuttani, vihastani puhumattakaan, se kun ei vain taida olla trendikästä. että sieppaa, no oneksi löydän jotain hyvääkin? TV_lupaa ei tarvitse maksaa :D no uusintoja ja urheilua, onneksi tulee Hitlerin puheita, joista nautin suuresti.

  VastaaPoista
 6. No kukas kulttuurimarksistien takana? Isotaskuinen porukka ja suuri raha. Jotain etnisyyttä? Valtahegemonia taitaa syntyä siten, että vainotaan salaisesti ja systemaattisesti ns. isänmaan etua ajavia. Vähitellen johtavassa asemassa olevat oppii kuin Pavlovin koirat miten tulee käyttäytyä. Sipilänkin "kuningastie" olis katkennu jo alkumetreihin, jos olis kabineteissä hölissy jotain maan edusta.

  Nyt vaan johtavassa asemassa olevat pelkää tätä "hidden hand"iä enemmän kuin kansaa, joiden etua pitäis ajaa.

  VastaaPoista