6. marraskuuta 2015

Pat Condell: The Rape of Sweden

Tähän videoon on mahdotonta lisätä enää mitään. Aivan täydellinen. Juuri näin. Täsmälleen näin. 10/10 video 100% asiaa. Tätä videota pitäisi pakkonäyttää kaikilla tv-kanavilla ja soitattaa radioissa 24/7 kunnes ihmisten päähän tulisi edes vähän järkeä. Ongelmanahan on, että vain pienen pieni osa ihmisistä kuulee, mitä Pat sanoo ja ymmärtää, miten helvetin tärkeää ja asiapitoista se, mitä hän sanoo, on. Vain ne kuuntelevat, jotka jo tietävät totuuden.

Valheessa elävät eivät suostu tämmöistä videota koskaan katsomaan. Olisi toki kiva nähdä jonkun suvakkifemakon naamailme ja kuulla hänen kommenttinsa tästä videosta. Tai oikeastaan, ei olisi. Ei sellaista kognitiivista dissonanssia, torjuntareaktiota, kohteen siirtoa ja umpihullua pölinää kestäisi minun nuppini kyllä kuunnella. Jotain rajaa siinäkin sentään on...

5 kommenttia:

 1. Miksi häpäiset Koraanin? Eikö islamia voi kritisoida rakentavammalla tavalla? Vaikka sillä tavalla, että muslimit ehkä kuuntelisivat sua?

  VastaaPoista
 2. Markus-raasu. Olet hyvin, hyvin sairas. Toivottavasti joku pitää susta huolta. Et sinä oikeasti paha ole; ainoastaan huolenpitoa vailla. Missä äitisi on? Suhtaudun suhun vähän kuin orpoon lapsukaiseen.

  VastaaPoista
 3. Itsehän sä raiskauksia kannatat. Läheisteni kohdalle. Kuinka liberaalia se on?

  VastaaPoista
 4. Puhut jatkuvasti imaamien ja mullahien kyrvistä. Kysyt Ossilta, olenko mä hänen salainen poikaystävänsä. Siitä puhe, mistä puute, idiootti. Toivottavasti saat sitä kaipaamaasi kyrpää jonain päivänä.

  VastaaPoista
 5. Taas monivaiheinen ulostuspurkaus sinulta. Kärsitkö ummetuksesta? Luulisi, että sulla olisi se pää niin hyvin rassattu, ettei moisesta vaivasta tarvitsisi kärsiä, mutta mitäpä minä moisesta tiedän.

  VastaaPoista