2. marraskuuta 2015

Facebook sensuuri etenee mielipuolisuuksiin - siirtykää VK:hon!

Facebook-sensuuri toimii nähtävästi pelkästään (suvakkien) ilmiantojen perusteella, siis kun tarpeeksi ilmiantoja tulee mistä tahansa, niin Facebookin botit ryhtyvät toimenpiteisiin sisällöstä välittämättä. Suvakit puolestaan tehtailevat ilmiantoja minkä ehtivät kaikista mahdollisista julkaisuista ja kuvista ja profiileista. Toiminen Facebookissa alkaa käydä yhä vaikeammaksi tämän vuoksi. Jatkuvasti on vaarassa saada kirjoituskieltoa tai profiilin poistoa, vailla mitään järkiperäistä syytä.

Kehoitankin kaikkia siirtymään venäläiseen VK:hon! Siellä sensuuria ei käytännössä ole, suvakeista ei ole pelkoa, eivätkä ilmiannot johda mihinkään toimiin (ellei sitten todella jotain törkeää julkaise siellä). Nuivistit, individualistit ja libertaarit saavat olla ja julkaista siellä vapaasti aivan mitä heitä huvittaa, sillä VK ei hypi suvakkien tai Suomen viranomaisten pillin mukaan, ei sitten yhtään. VK:ssa sananvapaus toteutuu, kun Facebookissa se ei todellakaan toteudu toisinajattelijoille.

Minut löytää sieltä https://vk.com/markusjansson ja olen tehnyt sinne ryhmänkin islamisaatiosta keskustelemista varten https://vk.com/eiislamia, joten eikun mukaan vaan! Unohtakaa mädätetty Facebook ja siirtykää astetta parempaan ja vapaampaan sosiaaliseen mediaan!

On todellakin surkuhupaisaa, että suomalaisten pitää siirtyä venäläiseen sosiaaliseen mediaan, jos haluavat voida käyttää sananvapauttaan, mutta niin tämä nyt vaan menee niin menee. Suomi on mädätetty. Facebook on mädätetty. VK ei ole, eikä tule, koska Putin-setää ei voisi vähempää kiinnostaa.

13 kommenttia:

 1. Sä väitit mua suvaitsevaiseksi. No, en todellakaan ole suvaitsevainen. En suvaitse esim. kaltaisiasi... kuinka kehtaat väittää mua suvaitsevaiseksi? T. Pauli Uusitalo. En unohda sanojasi enkä anna anteeksi.

  VastaaPoista
 2. Mitä Dimmu Borgir mielestäsi tarkoittaa seuraavilla lyriikoillaan: "A bringer of evil I am... and therefore, also a carrier of light... as I use this focus through the dark and face the sunshine in the dead end."

  VastaaPoista
 3. Impaled Nazarene runoili näin: "When you choose the path of vengeance
  Be prepared to sacrifice everything on the way
  Keep the flame of hate burning forever
  Do not hold back at all for the cause
  Keep in your mind that revenge is all that matters
  Do whatever it takes to get it done"

  VastaaPoista
 4. Sinä, kusipää, olit sitä mieltä, että maahanmuuttokriitikot muka olisivat mielestäni ansainneet tappotuomion. No, eivät ole. Monet kaverini kritisoivat vallitsevaa maahanmuuttopolitiikkaa. Kuolemantoivotuksia ovat ansainneet vain ne, jotka toivovat läheisteni raiskausta.

  VastaaPoista
 5. Miten sun silmäsi voivat näyttää tuollaisilta? Eihän niissä ole minkäänlaista katsetta. :O Hui mikä tyyppi. Kannatan sosiaaliturvan poistamista mm. sun takiasi. <3

  VastaaPoista
 6. Onko sulla Pauli Uusitalo kaikki ihan hyvin? En ole viitsinyt julkaista aikaisempia kommenttejasi, kun ne ovat olleet kovin sekavaa vuodatusta. Ei tuotakaan kirjoittamaasi voi kovin koherentiksi toki sanoa, puhumattakaan niistä kommenteista, joita ehkä kirjoittelet anonyymisti. Ehkä on parempi, että päästän ne jatkossa läpi, jotta muut(kin) voivat tehdä johtopäätöksensä sinusta, mitä tuumaat?

  VastaaPoista
 7. vitun luuseri työtön paskakasa. Sensuroit kaiken kritiikin ja sitten itket kun facebook sensuroi sinut (aivan oikein sinulle). Painu vaan sinne VK:n lutkuttamaan putinin ja johan bäckmanin kyrpää vitun läski.

  Btw. LOL @ sinun noille säälittäville "yhyy minulla on SEID"-valituksillesi. Koko tauti on vaan sinun korviesi välissä ja koetat valittamalla saada itsellesi sympatiaa ja uskotella sossuja maksamaan sinulle että saisit vaan maata kotonasi päivät pitkät. LOL! Luuseri. PERSEREIKÄ!

  VastaaPoista
 8. Miksi haukut muita mielisairaiksi ja teet rikosilmoituksen, kun sua haukutaan mielisairaaksi? Oletko muita pyhempi?

  VastaaPoista
 9. Kieltäydyt siis julkaisemasta omalta kannaltasi kiusallisia kommentteja? Ai niin: tuon anonyymin hourailut eivät olleet multa peräisin. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että saisit ottaa Putinilta suihin. Yhtä hieno ihminen sä olet kuin Putte.

  VastaaPoista
 10. Kehtaat vielä väittää joitain kyrvänlutkutuskommentteja mun esittämikseni. No, onneksi kaikki muut ovat tehneet susta jo sen johtopäätöksen, että olet aivan sekaisin.

  VastaaPoista
 11. Päästä läpi vaan. Sopii mulle oikein hyvin. Itsepä itsesi häpäiset.

  VastaaPoista
 12. Olipas monivaiheinen ulostus sulta Pauli. Etkö osaa yhteen viestiin oksennustasi tunkea vai toimii ajatustesijuoksu sen verran hitaasti, että et saa kuin pari virkettä kerrallaan "valmiiksi"? :D

  VastaaPoista
 13. Valitettavaa, että merkittäväksi viestikanavaksi muodostunut facebook toimii näin, mutta niin minäkin luultavasti toimisin, jos koittaisin tehdä rahaa sosiaalisella medialla. Jos tarpeeksi moni kokee jonkun sisällön vastenmieliseksi, niin on varmaan bisneksen kannalta parempi poistaa kyseinen sisältö riippumatta siitä rikkooko se oikeasti jotain sääntöä tai lakia.

  Olisi hyvä jos kaupallisen sosiaalisen median rinnalla olisi avoin kenties vertisverkkoon tai itsenäisten toimijoiden ylläpitämiin palvelimiin perustuva sosiaalinen media, jolla olisi merkittävä asema.

  VastaaPoista