8. marraskuuta 2015

Hommafoorumi on mädätystä - onneksi on vaihtoehtoja!

Kirjoitinkin tuossa tovi sitten "Varokaa vääriä profeettoja", jossa varoittelin erilaisista mukaoppositioista ja mukavastarinnasta. Mainitsin tuolloin Hommafoorumin yhtenä esimerkkinä asiasta; paikkana, jossa todellista järkevää keskustelua ja oikeiden sanojen käyttämistä ei suvaita, vaan koko juttu pyörii lähinnä mukakriittisyyden ja mukakommentoinnin ympärillä, vailla mitään todellista asiaa tai ratkaisuja. Tarkoituksena on ilmeisesti toimia jonkinlaisena hunaja-ansana mamutusmokutusta vastustaville, jotta mahdollisimman moni saadaan sinne loukkuun, kuvittelemaan, että he tekevät jotain hyödyllistä ja keskustelevat jotain olennaista. Mahdollisesti myöhemmin osallistuvatkin johonkin hyödylliseen, kuten äänestävät Perussuomalaisia tms. ja sitä kautta muka saavat jotain muutosta aikaan.

Todellisuudessa kyse on vain mädätyspaskasta. Eli suvakkien luomasta, mihinkään johtamattomasta ajanhaaskaamisesta. Homman tarkoitus on laimentaa keskustelua ja mielipiteitä, ei ruokkia sitä. Homman tarkoitus on opettaa sensuuria ja itsesensuuria, ei avointa keskustelua asioista niiden oikeilla nimillä. Homman tarkoitus on mädättää keskustelijat ja aiheet ja asiat, ei edistää ja kehittää niitä. Homman tarkoitus on nimenomaan estää kaikki järkevä, todelliseen muutokseen tähtäävä toiminta, eikä edistää sitä.

Millä minä sen todistan?

Kysykää itseltänne, mitä Hommafoorumi on saanut aikaan näiden kaikkien vuosien aikana, jona se on ollut pystyssä? Missä ovat ne aikaasaannokset? Ei niitä ole. Aivan. Hedelmistään puu tunnetaan. Perussuomalaiset, joita Homma voimakkaasti tuki ja edisti, ovat osoittautuneet täysin pettureiksi: Suomeen virtaa tällä hetkellä, Perussuomalaisten ollessa hallitusvastuussa, enemmän matuja kuin mitä milloinkaan RKP:n ja Vihreiden valtakaudella!!! 

Kokeilkaa itse Hommafoorumin sisältöä ja toimintaa: Saatte huomata, että bännit paukkuvat heti, kun esittää epämiellyttäviä kysymyksiä, kriitiikkiä tai käyttää vähänkin poliittisesti epäkorrektia (eli tosiasiapitoista) kieltä. Hommassa ei tästä sensuuriasiasta tietenkään uskalleta keskustella avoimesti, sillä bännit paukkuvat, jos asiasta nostaa meteliä tai esittää kysymyksiä. Yhtä "värikästä" ja "avointa" keskustelua on Vihreiden tai Vasemmistonuorten keskustelupalstoilla mamutusmokutuksesta kuin mitä on Hommafoorumilla!

Kiinnittäkää myös huomio siihen, että Homman moderaattorit eivät esiinnyt omilla nimillään...miksi? Minäpä kerron teille, miksi: Koska he ovat de facto suvakkeja! Omat nimensä kertomalla heidän taustojaan voisi helposti selvittää ja huomata, että mätä löyhkää ja pahasti. Ymmärtäisin, että moderaattorit jne. pitäytyisivät kertomasta nimiään rikossyytteiden pelossa (kiihottaminen kansanryhmää kohtaan jne.), mutta sellaisesta ei ole Hommafoorumilla pelkoa, sillä Homma sensuroi välittömästi kaikki edes sarkastiset kirjoitukset, joissa teoriassa ehkä mahdollisesti voisi olla kenties jotain kansanryhmää vastaan kiihottavaa tms. Lisäksi Homma toimii yhteistyössä Suomen viranomaisten kanssa, kertoen avoimesti poliisille kirjoittajien henkilölllisyyden ja ip-osoitteet, järjestäen siis kirjoittajat ns. kuseen viranomaisten kanssa jos vain mahdollista.

Sain itse taas tuntuvan osoituksen tästä Homman mielipuolisuudesta ja mädätyksestä, kun ajattelin hakea ko. foorumin jäsenyyttä, jotta voisin vastata eräässä siellä olevassa ketjussa minulle esitettyihin kysymyksiin. Hylky tuli. Ei edes huolittu jäseneksi. Miksiköhän? Miettikääpä. Muistakaa, että minua ei ole milloinkaan bännätty Hommafoorumilta tms., olin siellä aikoinaan jäsenenä, mutta lähdin pois juurikin tuon järjettömän sensuurin ja bännäysuhkien vuoksi. Homma tietää, että minä tiedän, mistä siellä on kysymys, eikä siksi halua minua "pilaamaan juhliaan".


Suosittelen edelleenkin muita medioita ja paikkoja mamutusmokutuksesta keskustelemiseen. Paikkoja, joissa asioista voi puhua oikeilla nimillä ja joissa ei ole sensuuria, eikä tietojasi vuodeta Suomen viranomaisille. Hyviä paikkoja keskusteluun ovat esimerkiksi MV-lehden keskustelufoorumi, (Facebookin sensuurista huolimatta) Ei islamia valtauskonnoksi Suomeen -ryhmä ja ennen kaikkea VK:n Ei islamia valtauskonnoksi Suomeen -ryhmä. MV-lehden keskustelufoorumille ja VK:hon voi liittyä pseudonyyminä tms. joten pelkoa siitä, että joutuisi viranomaisten hampaisiin ko. kirjoittelun vuoksi ei ole.

7 kommenttia:

 1. Miksi jokin pakistanilainen nettisivusto levittää sun juttujasi? Tosi vastenmielistä.

  VastaaPoista
 2. Markus,

  Hommaforum toimii Suomen lakien piirissä ja mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulee asianmukaiselta viranomaiselta lainvoimainen määräys luovuttaa tietoja, näin tehdään. Sitten kun on pakko.

  Yhtään pyyntöä tietojen luovuttamisesta ei kuitenkaan ole tähän saakka tullut. Ei yhtään.

  Seppo Saarela
  Hommaforum ylläpito

  VastaaPoista
 3. > Hommaforum toimii Suomen lakien piirissä ja mukaan.
  > Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulee asianmukaiselta
  > viranomaiselta lainvoimainen määräys luovuttaa tietoja,
  > näin tehdään.

  Vittu mitä munatonta, selkärangatonta vasikkatouhua! Eikö teitä yhtään hävetä?!?

  Voisitte tehdä minkä tahansa seuraavista asioista, mutta ette tee, koska olette selkärangattomia vasikoita:
  1) Pistää palvelimen ulkomaille ja adminit pseudonyymien taakse ja haistattaa paskat poliiseille ja poliisien pyynnöille.
  2) Haistattaa paskat poliiseille omilla nimillänne.

  Surkeaa selittelyä taas kerran teiltä, mutta sitähän se koko ajan on: Mädätystä, selittelyä, hyssyttelyä, hyysäystä ja poliittista korrektiutta ja sananvapauden vastaista sotaa.

  VastaaPoista
 4. Eli teidän eronanne on se, että Hommaforum on päättänyt toimia Suomen lakien mukaan, ja Jansson kannattaa lakien kiertämistä ulkomaisten bulvaanien kautta, jotta Suomen lait eivät koskisi sitä.

  Tekopyhää. Pidetään kovaa meteliä silloin, kun muut eivät todellisuudessa tai luulotellusti toimi Suomen lain mukaan, mutta itse on haistattamassa paskoja laille. Lapsella on sellainen kehitysvaihe, että mikä on minulle hyvää on oikei, mikä ei ole minulle hyvää on väärin. Tästä kannattaisi yrittää kehittyä, vaikka sitten vähän vanhemmallakin iällä.

  VastaaPoista
 5. Munatonta noudattaa Suomen lakia! Toivottavasti joskus tarvitset Suomen ja sen lakien suojaa! Ja tarvitsethan sinä näissä oikeustaisteluissasi. Ole mies ja luovu oikeusturvasta, niinkuin suosivat että muiden oikeusturvaa kierretään!

  VastaaPoista
 6. Allekirjoitan Markuksen kirjoituksen täysin.

  Homma on eritääin hyvä siinä, mitä varten se on perustettu: vanhat äijät voivat hekotella keskenään, ja nimenomaan keskenään, kilttejä ja salonkikelpoisia "uskallettuja" verbaalisia fantasioitaan ja samalla koulukiusata oikeista asioista keskustelua ajavat "veneenkeikuttajat" pois. Homman kirjoittajakunta itse asiassa pelkää itseään ja sitä, mitä Freud kutsui nimellä Id!

  VastaaPoista