19. marraskuuta 2015

Loppulausunnot lähtivät syyttäjälle


Sananvapaustaisteluni seuraava vaihe on alkanut. Poliisitutkinta on nyt suoritettu ja juttu etenee syyttäjälle jossain vaiheessa, johon väliin minä sain nyt sitten laitettua loppulausuntoni asiaan liittyen. Loppulausunnossani vedän vähän yhteen asioita, vittuilen viranomaishullutuksista ja väännän rautalankaa, jotta syyttäjä edes tajuaisi ottaa huomioon tiettyjä asioita ja lopettaisi verovarojen haaskaamiseen tähän ajatusrikollisten jahtaamiseen. Tuskin sillä mitään vaikutusta mihinkään on, koska Suomessahan on asenne: Kun syyllinen tiedetään niin rikoskin löytyy ja kun syytön tiedetään niin rikostakaan ei löydy.

Minuahan pyritään nyt syyttämään useista eri rikoksista yhdellä kertaa. Tai siis virallisesti ei ole vielä syytettä tullut, mutta tulossa se on. Alla ko. jutut ja loppulausuntoni niihin:
 1. Tämä on juttu seurausta siitä, että postasin koirankakkaa ja pekonia Koraanilla sisältävän kuvan nettiin, sekä tein videon aiheesta "Esimakua häpäisystä". Nämä molemmat siis  tein vastineena Pariisissa sattuneeseen rauhan- ja lapsirakkaudenuskonnon edustajien kepposteluihin, joissa mm. teurastettiin Charlie Hebdo-lehden toimitus, poliiseja jne. yms. pientä harmitonta yksittäistapausta. Terroristien terroritekoja ei saa näköjään arvostella, eikä vittuilla heille tai heidän tukijoilleen niistä Suomessa.

 2. Tämä juttu on seurausta siitä, että jaoin Facebookissa nettilinkin erääseen blogikirjoitukseeni, josta sain aikoinaan tuomion. Toinen kerta on seurausta siitä, että kehoitin blogissani jakamaan ko. linkkiä edelleen, jos se kerran olisi rikos - ja 48 muuta ihmistä niin tekikin, tosin heitä ei epäillä edelleenkään mistään rikoksesta, hah! Surkuhupaisaa yritystä jahdata minua linkin jakamisesta, vaikka linkkejä on netti täynnä ja ko. linkin ovat jakaneet kymmenet muutkin, joita poliisi ei viitsi edes epäillä rikoksesta! VMP!

 3. Tämä juttu on seurausta siitä, minulle saavat muslimisaastat esittää tappouhkauksia, eikä se ole viranomaisten mukaan mikään rikos, joten vittuilin ko. asiasta ko. päätöksen tehneille viranomaisille latelemalla sitten heille vastapainoksi "tappouhkauksia". Kun niiden jakelu netissä kerran ei ole ilmiselvästi mikään rikos. Tai ei ainakaan, jos niitä jaellaan minulle. Ilmeisesti minä en siis saa jaella tappouhkauksia, mutta muut saavat jakaa niitä minulle! Tai ainakin rauhan- ja lapsirakkaudenuskonnon edustajat saavat, koska heitä eivät tietenkään koske samat lait kuin meitä muita.
Hmmm... Mitenkähän moneen rikokseen taas syyllistyn, kun kerran taas jaan ko. linkkejä uudelleen? Voivoi, tästä taitaa tulla viranomaisille loputon suo, hahahahahahaa!

On hyvä asia, että viranomaiset ehtivät jahtaamaan minunlaisiani nettikirjoittelijoita tämmöisellä innolla ja resursseilla! Kyllähän minä olen paljon vaarallisempi ja pahempi rikollinen kuin vaikkapa ne sadat ISIS-taistelijat, jotka tälläkin hetkellä maleksivat Suomessa. Puhumattakaan tietysti ylipäätään niistä kymmenistätuhansista matuista, joiden alkuperästä, historiasta, aikomuksista tai muista emme tiedä mitään, mutta joita maahamme tulvii lisää joka päivä. On hienoa, että viranomaisilla on prioriteetit kohdallaan eikä resurssipula vaivaa!

3 kommenttia:

 1. Mäntylahti ei ole tehnyt mitään rikosta, todennut vain tosiasioita.

  VastaaPoista
 2. > Mäntylahti ei ole tehnyt mitään rikosta, todennut vain tosiasioita.

  Mitenkäs Mäntylahti tähän nyt liittyy?

  Jännää muuten, että en minäkään ole tuolla logiikalla tehnyt mitään rikosta, minä olen vain kertonut tosiasioita islamista. Nähtävästi Suomessa tosiasioiden kertominen on rikos. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 3. Tässäpäs muutamia sanontoja sananvapaudesta ja totuuden kertojista.

  1. "Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

  Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

  2. "Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella."

  Voltaire

  3. "Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko."

  George Orwell

  4. "Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

  Bobby Fischer

  5. "Puhu totta vaikka äänesi värisisi"

  En tiedä, onko kukaan tunnettu henkilö tuon oikeasti sanonut, mutta todella hyvä ja kannatettava neuvo.

  VastaaPoista