23. marraskuuta 2015

Hyvävelikerho jatkaa suojeluaan - tietenkään syyttäjä ei ole väärässä, kun väittää 8 olevan 1!


Mäntylahti-gate jatkaa paisumistaan. Sain juuri valtakunnansyyttäjänvirastolta päätökset, joiden mukaan Helsingin kihlakunnansyyttäjä Keijo Hyvärinen ei ole väärässä, ei tee mitään väärää, eikä mitään virhettä, kun hän väittää 8 eri herjausviestin kolmena eri päivänä olevan 1 viesti yhtenä päivänä! Paskapaperin on allekirjoittanut, kukapa muu, kuin itse Suuri Saatana, Jorma Kalske.

Voitte jokainen lukea alkuperäisen Ossi Mäntylahden herjausjutun, sekä Helsingin syyttäjänviraston päätelmän siitä ja tietenkin minun kanteluni valtakunnansyyttäjänvirastoon. Verratkaa sitten näiden sisältöä tähän uusimpaan ulostukseen, jonka Jorma Kalske päästää suustaan ulos. Voitteko rehellisesti sanoa minun olevan väärässä ja Hyvärisen sekä Kalskeen olevan oikeassa?

Kyllä se asia vaan on niin, että kun rikollinen tiedetään niin rikoskin löytyy - ja kun syytön tiedetään niin rikostakaan ei voi mitenkään löytyä. Hyvävelisysteemi suojelee omiaa. Tässä tapauksessa sekä Ossi Mäntylahtea, että myös Keijo Hyväristä.

Kalskeen ulostama paperi kuitenkin toteaa, että voin nostaa itse syytteet (hah, ikäänkuin ne voisivat ikinä menestyä kultapossukerhon jäsentä vastaan!) tai tehdä uuden rikosilmoituksen Ossin uusista herjoista. Voitte olla varma, että tulen tekemään uudet rikosilmoitukset Ossi Mäntylahden jatkuvista törkeistä kunnianloukkauksista. Kuten teen myös rikosilmoitukset mm. Keijo Hyvärisestä mm. rekisterimerkintärikoksesta, sekä väärennöksestä (kun hän pokkana väittää 8 eri herjausviestiä kolmena eri päivänä olevan 1 viesti yhtenä päivänä). Eivät ne tietenkään mihinkään johda, mutta saavatpa nämä verenimijät ja oikeusvaltion irvikuvat taas selitellä asioita ja tehdä itsensä entistä naurettavammaksi kansan silmissä valheillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti