12. joulukuuta 2009

T+33h

Ei hyvää päivää. Aivan kuin olisi helvetillinen migreeni päällä koko ajan, mutta tietysti sillä erolla, että migreenilääkkeet eivät tehoa. No joo, valonarkuutta ja auroja ei sentään ole, mutta muuten...

Huominen meni saikuksi. Katsotaan jatkot. Perkele, ei olisi pitänyt ottaa tätä paskarokotetta.

Löytyyköhän lukijoista kohtalotovereita? Ainakin Suomi24:ssä on paljon juttua vastaavan(kin) kaltaisista sivuvaikutuksista.

11 kommenttia:

Juha Kettunen kirjoitti...

Ainoa oire meikällä oli monta päivää kestänyt käsivarren jomotus. Paska tuuri sinulla vissiin. Ettei olisi jokin muu tauti sittenkin? Ovatko nuo oireet tyyppillisiä tämän rokotteen sivuvaikutuksia?

Jarkko kirjoitti...

Taitavat aika yksilöllisiä nuo sivuvaikutukset olla. Kaveri kävi rokotteen ottamassa ja kuulemma seuraavana päivänä oli vähän flunssainen olo, mutta muita oireita ei ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Se tuntuu vain siltä, todellisuudessa sinulla on oikein hyvä ja leppoisan virkeä olo.

Ota hyvinvoinnistasi kaikki irti mitä saat ja anna onnen ja hyvänolon tunteen virrata sisimmässäsi, äläkä yritä rimpuilla sitä vastaan.

Jätä myös huominen sairasloma sivuun ja innolla antaudu työn tarjoamaan intoon ja iloon. tuossa olo tilassa pystyt antaamaan selkeämmin koko liikenevän panoksesi koko työ ja potilas yhteisölle.

Markus älä anna turhien kuvitelmien sairaudesta ja pahasta olosta lannistaa sinun sisällä eläväää harmoonista hyvän olon ja terveyden voimaa.

Terveisin:Harrastelija hammaslääkäri Bruno Von Glad

Anonyymi kirjoitti...

Oireesi ovat selvä merkki sähköyliherkkyyden puhkeamisesta. Parranat tilannettasi huomattavasti kun katkaiset kaikki sähkölaitteesi ja poistat myös kännykkäsi päältä, hyvä olisi poistaa myös laitteen akku ja siirtää se noin sadan metrin päähän itsestäsi.

Muista saarioisten maksalaatikon folio kuori on edullinen ja kätevä tapa saada hyvä sädesuoja päähine, jonka voit asettaa villapipon sisään. Kun kerran olet melko lähellä lokalahden muntilan kylää, toivoisin, että otat auton ja ajat muntilan kylään missä olevalla pellolla on säteily vapaa kohta(siäl mis lehmät pruukkaa kesäisi oll) jo viiden minuutin oleskelu alueellla helpottaa sinua oleellisesti ja oireet poistuvat. Tämän jälkeen onkin sitten syytä pistäytyä lokiksen baarissa oluella, mutta muista folio suoja, koska muuten sairastut keskustalaiseksi jo pelkistä ajatus säteistä!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli eilen pikkujoulut ja ihan samanlainen olo nyt kun sulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä, jos jokin, vaikuttaa henkisen suhtautumisen aiheuttamalta sairastelulta :D "Jos minä otan tämän piikin, niin kuolen varmasti sataan eri oireeseen".

Mitä mieltä olet terveydenhoitoalan ammattilaisena tällaisesta? Uskotko ihmisen henkisiin kykyihin sairastuttaa tai parantaa itsensä?

Paula kirjoitti...

Hei,

itse sain rokotteen ensimmäisten joukossa. Tietenkin yhtä ja toista rokotteesta oli kuulunut ja sikäli hieman jännitti. Possupiikistä tuli sen normaali vaikutus eli pistokohta kädessä oli arka pari päivää ja itse rokotteen saamispäivänä oli päänsärkyä ja siihen liittyvää pientä sekavuutta ja vilunväreitä. Päänsärky minulla katosi parissa tunnissa lepäämällä. Kausirokotteesta en edes muistanut seurata vaikutusta, olo sen jälkeen oli kuitenkin ilmeisesti normaalin terve.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisen turha rokote jos siitä tulee yhtä tuskallinen taival kuin samantien sairastaa itse tauti :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli aivan samanlainen meininki kun sairastin rokottamattomana sikaflunssan. Kovat ja epätavalliset oireet eikä yhtään kuumetta. Olisitko voinut saada tartunnan hieman ennen rokottamista?

Markus Jansson kirjoitti...

> Tämä, jos jokin, vaikuttaa
> henkisen suhtautumisen
> aiheuttamalta sairastelulta

Tuskin. Meikäläiseen ei plasebot tepsi, on näet kokeiltu. ;)


> Mitä mieltä olet
> terveydenhoitoalan
> ammattilaisena tällaisesta?
> Uskotko ihmisen henkisiin
> kykyihin sairastuttaa tai
> parantaa itsensä?

Tuntemuksia ihminen voi toki kehittää ja jossain määrin oireitakin jopa. Sen sijaan vaikkapa kuumetta tai oksentelua on aika vaikea pelkästään nupillaan kehittää itselleen.

Markus Jansson kirjoitti...

> Olisitko voinut saada tartunnan
> hieman ennen rokottamista?

Ottaen huomioon mm. Baxterin tavan saastuttaa influenssarokotteita oikeilla viruksilla, todennäköisempää lienee, että rokotteen sijasta tai sen lisänä sain oikean viruksen.