14. joulukuuta 2009

Pari lyhyttä Ilmastonmuutosuskonnonvastaista videota

Aseistettu vartija kieltää kuvaamisen ja keskeyttää epämiellyttävien kysymysten esittämisen professori Stephen Schneiderille.


Christopher Monckton esittää epämiellyttäviä kysymyksiä Greenpeacen (palkatuille) "aktivisteille" ilmastonmuutoksesta.

5 kommenttia:

 1. Joo, no toi eka video ei kyllä ole minkään arvoinen todiste mistään. Mahdoton tietää mitä siinä välillä tapahtui.

  VastaaPoista
 2. Ja toisessakin videossa haastateltava pärjää itse asiassa mainiosti. Meinaa tuolla ukolla mennä jauhot suuhun, kun nainen kääntää kysymyksen ympäri: mistä tiedät että lämpötila on laskenut? Vastauksena tulee tieteellistä jargonia, jolla ukko ei todellakaan vakuuta.

  Eli tällaisessa tarkoitushakuisessa "battlessa", jossa ukko on valmistautunut ja nainen ei, julistaisin naisen "väittelyn" voittajaksi.

  Niin, enkä ole kummankaan puolella, ilmastonmuutosuskonnon enkä ilmastonmuutosuskonnon vastaisen uskonnon :)

  VastaaPoista
 3. toi toka video on todela hyvä esimerkki siitä miten suurta huijausta tämä juttu oikein on. kun miljardit on maksettu ja ilmastonmuutos kupla puhkeaa, siinä on kyllä aika monella valtiolla konkurssin paikka kun rahat on valunu afrikklaisten diktaattoreiden yksityis tileille.

  VastaaPoista
 4. Jälkimmäinen video tuntuu siltä, että joku sensaatiouutisia elääkseen lukenu eläkeläinen on lähtenyt kiusaamaan ihmisiä kaduille. Haastateltava keskeytetään useasti kesken lauseen, haastattelija ei millään lailla muuta tyyliään haastattelun kulun mukaan ja muutenkin tuntuu siltä, että koko videolla ei ole mitään tekemistä keskustelun aiheen suhteen, vaan siinä pyritään jonkinlaiseen julkiseen peräntuuppaukseen, jota haastateltava onnistuneesti vastustaa koko videon ajan. Mutta kyllä tuo vanhus hetken jaksoi naurattaa. :)

  VastaaPoista
 5. > Jälkimmäinen video tuntuu siltä

  Sinun subjektiiviset tuntemuksesi ja uskomuksesi ovat irrelevantteja objektiivisten tosiasioiden rinnalla. Turhaan selittelet ja koetat mustamaalata.

  VastaaPoista