6. marraskuuta 2009

Tietoa ja ajateltavaa A(H1N1) sikainfluenssasta ja Rumsfeldistä

Katsokaapa huviksenne tämä video...sekä tietysti sen osat 2, 3, 4, 5 ja 6.

Kertojana on, kyllä, nunna, mutta koulutukseltaan hän on sisätautilääkäri sekä "julkisen terveydenhuollon" tohtori (mitähän tuo Espanjassa tarkoittaakaan sitten). Ad hominemit sivuun ja katsokaapa mitä hän kertoo. Paljon asiaa yhdessä paketissa, joka varmasti pistää miettimään. Paras tähän mennessä näkemäni paketti koko hössötyksestä.

Älkää toki minua tai häntä uskoko, käyttäkää ihmeessä Googlea ja varmistakaa asiat itse.

Mielenkiintoista, sattumaa tietenkin, miten Donald Rumsfeld kytkeytyy sikainfluenssoihin ja lääkefirmoihin ja katastrofeihin:

  • Mies pääsi puolustusministeriksi presidentti Fordin peesissä vuoden 1975 lopulla. Seuraavana vuonna alkoikin sitten sikainfluenssa"epäilyt" ja hysteria, sekä näihin liittyvät monille erittäin haitalliset rokotukset, joita Rumsfeld itse ajoi voimakkaasti. Nopeastippa mies ryhtyi toimiin.
  • Seuraavan kerran mies päätyi puolustusministeriksi tietysti vuonna 2001 ja sopivasti hänen PNAC:n kaavailema "Uusi Pearl Harbor" toteutui vieläpä samana vuonna 911 muodossa. Heti joutui mies taas töihin, ei voi muuta sanoa. 
  • Niin, ei pidä toki unohtaa, että vain päivää ennen 911 tapahtumia Rumsfeld ilmoitti, että puolustusministerio oli hukannu 2 biljoonaa dollaria rahaa. Aika kätevä ajoitus, jonka vuoksi koko homma unohtui kummasti, eikä Donald-setä joutunutkaan pulaan kadonneiden rahojen vuoksi.
  • Rumsfeld sai kenkää puolustusministerin hommista vuonna 2006, jonka jälkeen alkoivatkin sitten heti lintuinfluenssa -ja nyt sikainfluenssatouhuilut, joista hän on tienannut huimasti. Eipä taaskaan haaskannut mies aikaa, vaan heti laittoi tienistejä tulemaan.

On se kumma miten tuo yksi mies voi aina osua paikalle, kun alkaa tapahtua pahoja asioita (ja hän tai hänen kaverinsa alkaavat tienaamaan entistä enemmän). Joku epäileväinen voisi jopa ehkä antautua sellaiseen kuvitelmaan, että kyseessä ei välttämättä olisikaan sattuma.PS. Minulta pyydettiin referaattia tuosta videosta (videoista). En aluksi suostunut sellaista tekemään, mutta tulin toisiin aatoksiin. Alla on hyvin vapaasti kääntämäni versio haastattelun olennaisista asioista ja huomioista. On selvää, ettei tunnin mittaista haastattelua voi supistaa noin lyhyeksi, mutta otin mielestäni kuitenkin olennaiset pointit huomioon. Lukekaa ja miettikää - ja kauhistukaa.

Kaikki tieto tässä perustuu julkisiin lähteisiin, paljon mm. British Medical Journaliin, sekä uutisoituihin tosiasioihin ja eri instanssien julkaisemiin tilastotietoihin. Kaikki on varmennettavissa helposti.


Baxter-lääkeyhtiön piti lähettää helmikuussa 2009 tavanomaista kausi-influenssarokotetta Eurooppaan. Baxter lähettikin ainetta, joka sisälsi lintuinfluenssan ja tavallisen influenssan viruksia. Tsekkiläiset tutkijat testasivat onneksi "rokotteen" ennen kuin se ehti jakeluun, vaikka moista testausta ei olisi tarvinnut eikä olisi pitänyt edes tehdä. Onneksi testasivat ja sen kuolettava sisältö paljastui. Mikäli sitä ei olisi testattu, olisivat nämä täysin tartuntakykyisiä ja heikentämättömiä viruksia sisältävät injektiot sairastuttaneet mahdollisesti kaikki piikin saaneet. Kahden eri viruksen yhteisisku ihmiseen olisi voinut aikaansaada virusten mutaation. Mutaation, jossa olisi ollut lintuinfluenssan tappavuus yhdistetynä kausi-influenssan tarttuvuus- ja leviämiskykyyn. Ehkä tämä virus on nyt luotu jossain muualla juurikin näin ja seurauksena on tämä sikainfluenssa. Toistan: Lääkeyhtiö Baxter lähetti kahta eri elävää, ihmisiä sairastuttavaa virusta kilokaupalla Eurooppaan, vaikka sen piti lähettää tavanomaista kausi-influenssarokotetta. TÖRKEÄTÄ. Ja media vaikenee täysin. 

WHO muutti pandemian määritelmää ennen sikainfluenssaa. Aikaisemmin pandemia oli "maailmanlaajuinen, tappava tauti", nyt se on vain "maailmanlaajuinen tauti". Jokainen tavallinen flunssakin on jatkossa "pandemia". Mikä tahansa tauti, joka leviää ympäri maailman on siis uuden määritelmän mukaan "pandemia". Tämä on vääristelevää, huijausta. 

WHO:n/valtioiden säännöt sanovat, että kun pandemia on julistettu, WHO antaa jäsenvaltioille määräyksiä. Ei suosituksia, vaan määräyksiä. Normaalistihan WHO antaa vain suosituksia. Mutta, kun vaikkapa flunssa leviää ympäri maailman, WHO voikin alkaa määräämään vaikka kaikki ihmiset rokotettaviksi, karanteeniin tai vaikkapa seisomaan päälleen. Pakkorokotukset siis ovat tulossa koska tahansa. Vaikka tavanomaisen flunssan tai minkä tahansa harmittomankin sairauden vuoksi julistetun "pandemian" varjolla. WHO ja valtiot siis eivät muuttaneet tätä pykäläänsä mihinkään, vaikka koko "pandemia" sanan merkitys muuttui täysin toiseksi mitä se tarkoitti, kun nämä pykälät luotiin! 

Ihmisiä ei ole rokotettu aikaisemmin 2 eri influenssaviruksella samaan aikaan. Ei tiedetä, mitä siitä seuraa. Joissain tapauksissa sikainfluenssaan pitää ottaa 2 rokotusta, jolloin sama ihminen saa parin kuukauden sisään 3 rokotusta influenssavirusta. Riskit komplikaatioista kasvavat huomattavasti ja edelleenkin, ei ole tietoa, mitä tapahtuu, kun ihminen saa useita influenssarokotuksia lyhyen ajan sisällä. Rokotteiden adjuvantit voivat myös olla ongelma, koska niillä korvataan pientä virusproteiinien määrää (jotka ovat kalliita ja joita ei ole tarpeeksi näin suureen määrään rokotteita). Autoimmuunisairauksia voipi tulla, kuten USA:ssa tuli 1976.

Rokotteita valmistavat yhtiöt ovat saaneet immuniteetin mm. korvauksia vastaan. Vastuuta siis ei niillä ole, eikä tavanomaisia vuosikausia kestäviä kliinisiä kokeita ole tarvinnut edes tehdä. Vastuuta ei ole myöskään poliitikoilla ja virkamiehillä, jotka moisen ovat antaneet, vaan vastuu on esimerkiksi USA:ssa nimenomaisesti kielletty erityisillä sopimuksilla. Jos ja kun haittoja tulee, kukaan ei vastaa mitään mistään. 

Jos Baxter olisi onnistunut tahallisella rokotteiden saastuttamisella laukaisemaan maailmanlaajuisen, tappavan pandemia-aallon, kukaan ei voisi siitäkään vaatia sen enempää Baxteria kuin yhtäkään poliitikkoakaan vastuuseen. Samalla WHO:sta tulisi maailmanpoliisi, joka voisi sanella valtioiden toimintaa ja pakottaa kaikki ihmiset ottamaan rokotteen, vaikka sekin olisi saastutettu vaarallisilla viruksilla, jotka tosiasiassa itse aiheuttavat epidemian eivätkä suojele siltä! Kaikki tämä olisi legitimoitua toimintaa, etkä voisi valittaa mihinkään tai saada mitään korvauksia tai apua tai tukea. Ajatteleppa hetki tuota kaikkea: Laillistettua kansanmurhaa, valtio pakottaa ottamaan rokotteen, joka tappaa ja ilman, että ketään saa tuomiota vaikka jäisivätkin kiinni. 

Puhutaan, että entäpä jos sikainfluenssa mutatoituu? No, se ei ole mutatoitunut 70 vuoteen. Miksi se nyt mutatoituisi? Paitsi tietysti, jos kyseessä on ihmisen laboratoriossa tai "kenttäkokeilla" (eri influenssavirusten samanaikaisella infektiolla) aikaansaama mutaatio, kuten esimerkiksi Baxterin tapauksessa olisi ollut. Jos virus mutatoituu, voitte siis hyvin aavistella, mistä se johtuu...

Mikäli sikainfluenssa alkaisi nyt tappamaan ihmisiä, se olisi entistä parempi syy kieltäytyä rokotteesta. Miksi? Koska sikainfluenssa olisi silloin mutatoitunut, eikä rokote kuitenkaan suojaisi siltä tai taustalla olisi kokonaan toinen virus. Aito, oikea sikainfluenssa ei ihmisiä tapa sen enempää kuin normaali influenssakaan. Rokotteesta ei olisi hyötyä vaan ainoastaan riski sen haittavaikutuksista, jos sen ottaisi.

Pitäisi tehdä niin, että ensinnäkin, oltaisiin maltillisia ja rauhallisia. Toiseksi, että ketään ei saisi pakottaa ottamaan rokotetta eikä muutenkaan tanssimaan WHO:n pillin mukaan pakolla nyt eikä koskaan. Kolmanneksi, jokaisella pitäisi olla oikeus saada korvauksia ja haastaa oikeuteen lääkefirmat ja poliitikot, jotka ovat tehneet tai levittäneet vaarallista rokotetta (jos rokotteesta tulee haittoja). Nämä kolme asiaa pitäisi tehdä. 

Euroopan tartuntautikeskuksen mukaan "hyvänä" flunssavuonna kuolee 40000 ihmistä Euroopassa, "pahana" yli 220000 ihmistä kuolee Euroopassa. Siihen olisi hyvä suhteuttaa  tämä "pandemian" kuolonuhrien määrää...

Loppusanoiksi: Aina on ollut ihmisiä, jotka haluavat hallita koko maailmaa. Aina on ollut. Usein kauniina ajatuksena on ollut, että "me" (keitä se ikinä onkin) olemme niin viisaita ja hyviä, että meidän tulee luoda järjestystä tähän maailman kaaokseen ja auttaa koko ihmiskuntaa jne. soopaa. Tämä tuskin onnistuu, koska hyviä ihmisiä riittää aina vastustamaan tätä, mutta näitä yrittäjiä riittää. Tämäkin voi olla yksi näistä yrityksistä. 

Ihmisten tulisi tarkkailla demokratiansa toimivuutta, koska esimerkiksi kansalaisaloitteita ja muita ei ole käsitelty, vaikka niitä tulisi käsitellä. Nykyinen demokratian muoto ja poliitikot ovat lähempänä diktatuuria todellisuudessa kuin oikeata demokratiaa. Ihmiset vain eivät ymmärrä tätä asiaa ja uskovat hyväuskoisina, että heidän päättäjänsä ovat hyviä ja viisaita ja haluavat noudattaa kansan tahtoa. Johtajat käyttävät aina hyväkseen paniikkia ja pelkoa kaventaakseen ihmisten vapauksia, kuten nytkin.PS. En voi olla lisäämättä tätä Ylenannon uutista kirjoitukseeni:"Lääketeollisuus tehtailee tauteja".

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tiivistää noiden videoiden sanoman? Kaikilla ei ole aikaa katsoa tunnin mittaista videota

Markus Jansson kirjoitti...

Katso nyt edes ensimmäiset 10min niin yllätyt melkoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Taijat olla sekoomukseen ujutettu komukka? (et julkaise, mutta luet ;-)

Sam kirjoitti...

WHO on käsittääkseni jokin YK:n "alajärjestö", eikä sillä ole mitään oikeutta antaa määräyksiä, eikä siitä seuraa mitään, vaikkei niitä määräyksiä noudatettaisi: kuka maa nyt haluaisi suorittaa kansanmurhan omalla väestölle (Tosin ottaen huomioon suomalaiset poliitikot, en yhtään ihmettelisi tätä?)

Sitä kyllä ihmettelen, miksei kukaan ole toiminut ja oikean tiedon saa tälläisistä blogeista. Oikeassa maailmassa tappavia "rokotuksia" tehtailevien lääkefirmojen johto vietäisiin ammuttavaksi saunan taakse "kansanmurhasta ja maanpetturuudesta." Kunnon oikeassa maailmassa ei kehitettäisi mitään Pelle Peloton rokotuksia tai muutettaisi pandemian määritelmää.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiivistelmästä. Katsoin kyllä ensimmäiset 10 minuuttia ja aika hurjaa tekstiä.

Anonyymi kirjoitti...

turhaa salaliittoteoretisointia

sikainfluenssa ei ole sen vaarallisempi kuin tavallinen flunssa. samat kuolleisuusluvut per sairastunut, samat oireet. se miksi ihmiset puhuvat siitä arkikeskusteluissaan ja tälläisissä blogipostauksissa johtuu vain siitä, että media on nostattanut sitä esille. se miksi media taas on tehnyt näin, johtuu ilmeisesti siitä ettei päätoimittajilla tai rivitoimittajilla ole teoriassa lukion oppimäärässä vaadittavaa biologiantuntemusta.

älä käsitä väärin, arvostan sitä että suomesta löytyy kaltaisiasi toisinajattelijoita jotka vaivautuvat ottamaan asioista selvää eivätkä jauha ammattipoliitikkojen mutulla muodostamaa konsensustotuutta. mutta nyt olet kehittymässä ihan väärään suuntaan, tämä salaliittoteoretisointi netissä on loputon suo, johon moni fiksukin mies on hassahtanut.

poliittiset päättäjät ovat -- niin kunta- kuin eduskunnankin tasolla -- päättämässä meidän kaikkien yhteisistä asioista. tehtävä on vaativa ja vaatii intuitiota ja arkijärkeä, joka pitää äänestäjille koko elämän mittaisena opinnäytetyönä äänestäjille todistaa. tälläiset salaliittoteorian väsäilyt eivät herätä luottamusta, kun pitäisi päättää arkijärkeä käyttäen vaikkapa kaavoituksesta varsinais-suomen alueella.

vietä vähemmän aikaa netissä ja enemmän tosielämässä, niin saat vähän perspektiivia asioihin

Markus Jansson kirjoitti...

> WHO on käsittääkseni jokin YK:n
> "alajärjestö", eikä sillä ole
> mitään oikeutta antaa
> määräyksiä,

Lueppa
http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/compulsory-vaccinations-are-allowed-in.html

Ja
http://www.who.int/entity/ihr/Intro_legislative_implementation.pdf

Jossa lukee
"The International Health Regulations (2005) ("IHR (2005)" or "Regulations")
are the international legal instrument designed to help protect all States from the
international spread of disease. The IHR (2005) entered into force on 15 June
2007. They are currently legally binding upon 194 States Parties around the
world (including all WHO Member States). "


> Oikeassa maailmassa tappavia
> "rokotuksia" tehtailevien
> lääkefirmojen johto vietäisiin
> ammuttavaksi saunan taakse
> "kansanmurhasta ja
> maanpetturuudesta."

Aijaa. Vietiinkö USA:n ja Iso-Britannian johtoa, vaikka ne veivät maansa valheen perusteella sotaa, joka tappoi tuhansia maan kansalaisia ja kymmeniä, jos ei jopa satojatuhansia siviileitä Irakissa?

Markus Jansson kirjoitti...

> sikainfluenssa ei ole sen
> vaarallisempi kuin tavallinen
> flunssa.

Nimenomaan. Jos se ei mutatoidu. Olenko muuta väittänyt? En.


> vietä vähemmän aikaa netissä ja
> enemmän tosielämässä, niin saat
> vähän perspektiivia asioihin

Onko sinulla esittää jotain konkreettista virhettä tuohon, mistä oli puhe vai puheletko lämpimiksesi vaan?

Anonyymi kirjoitti...

Sikainfluenssan kuolleisuusluvut saattavat olla pienemmät kuin tavallisen. Ainut mikä tekee tästä possutaudista vähän vaarallisemman on se, että se tappaa terveitä, nuoria ihmisiä.

Sam kirjoitti...

"ueppa
http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/compulsory-vaccinations-are-allowed-in.html

Ja
http://www.who.int/entity/ihr/Intro_legislative_implementation.pdf

Jossa lukee
"The International Health Regulations (2005) ("IHR (2005)" or "Regulations")
are the international legal instrument designed to help protect all States from the
international spread of disease. The IHR (2005) entered into force on 15 June
2007. They are currently legally binding upon 194 States Parties around the
world (including all WHO Member States). "

Ehkä "juridisesti" niin, että sopimuspapereissa lukee, että on oikeus määrätä, mutta todellisuudessa kun esimerkiksi Suomi kieltäytyy taikka Venäjä, niin WHO ei mahda mitään vähän kuin YK:n edeltäjä oli kykenemätön määräyksillään estämään toisen maailmansodan... Niin tulee käymään, kun jonkun maan poliittinen johto saa tarpeekseen.

Tämä "oikea maailma" viittaus tarkoitti ihannemaailmaa tai miten sen miten pitäisi mennä. ;)

Markus Jansson kirjoitti...

> Ehkä "juridisesti" niin, että
> sopimuspapereissa lukee, että
> on oikeus määrätä, mutta
> todellisuudessa kun esimerkiksi
> Suomi kieltäytyy taikka Venäjä,
> niin WHO ei mahda mitään

Mikäli Suomen vaikkapa sosiaali- ja terveysministeri kieltäytyy, hänet voidaan erottaa tai vaikka laittaa vankilaan virkarikoksesta. Itse asiassa, hänet pitäisi laittaa linnaan virkarikoksesta, kun hän rikkoo lakeja ja voimassaolevia sopimuksia tietoisesti.

Tämä on aivan sama kuin EU:n kanssakin. Joo, teoriassa niin kauan kuin meillä on oma armeija täällä niin voimme päättää asioista aina loppukädessä itse. Käytännössä asia ei todellakaan mene lainkaan noin. Käytännön tasolla tehdään tasan miten EU / WHO käskee tai jos joku ei tee, hän saa kenkää ja sitten tehdään niin kuten EU / WHO käskee.

Minulla ainakaan ei ole pienintäkään epäilystä, että mikäli WHO käskisi rokottamaan kaikki ihmiset, Suomi rokottaisi, eikä rokotuksesta annettaisi kieltäytyä, ei ainakaan kovin helpolla. USA:ssa rokotuksesta kieltäytyminen aikaansaa 1000$ per päivä sakkomaksun, sekä lasten tapauksessa lasten huostaanoton vanhemmilta.