27. marraskuuta 2009

Lehtikatsaus: Nykypäivä

Minulle, kuten tietysti kaikille kilteille Kokoomuslaisille, tulee aina perjantaisin Nykypäivä, kyllä, ihan paperiversiona kotiin kannettuna. Monet ovat ihmetelleet, miksi minä kuulun Kokoomukseen vai kuulunko sen johonkin ääri-liberaaliin siipeen. Ajattelin nyt lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja pureutua uusimpaan Nykypäivään, niin ehkäpä huomaatte, miksi kuulun Kokoomukseen.

Kansisivun kolme uutista: "Suomi Mongolian tasoa tietoyhteiskuntana", "Maahanmuuto keskittyy pääkaupunkiin - Suomalainen maahanmuuttopolitiikka kaipaa uutta näkökulmaa. Yleinen käsitys maahanmuutosta on aivan liian yksioikoinen." ja "Ilmastotutkimuksen menetelmiä kyseenalaistettu".

Voisin jo toki lopettaa katsauksen tähän ja suurimmalle osalle ihmisistä lienisi selvää, että Kokoomus on oikealla asialla, mutta jatketaan toki lehden penkomista. Seuraa valittuja paloja ko. lehdestä:
Luvuissa Urpilaisella on yhä vaikeaa, välillä hän puhui 80000 uudesta työttömästä (puhui samassa yhteydessä 120000 uudesta työttömästä)...Te vastustatte työllistymistä haittaavan veron poistumista, hän (Katainen) muistutti oppositiota.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä julkaisi alkuviikolla teemasta raportin, joka painottaa maahanmuuttajien kotoutumiseen liittyviä ongelmia...Jos turvapaikanhakijoiden ja saajien määrää voidaan karsia, se tarkoittaa, että turvapaikan saaneiden liittämiseen osaksi suomalaista yhteiskuntaa voidaan uhrata enemmän aikaa ja rahaa, hän (Arto Saatonen) kiteyttää...Raportissa esitetäänkin perheitä yhdistettäväksi ensi sijassa siten, että lapsi palautetaan vanhemmille, eikä nykykäytännön mukaisesti, jonka mukaan vanhemmat ja muut sukulaiset tuodaan Suomeen.

Maailman valmistautuessa Kööpenhaminan ilmastonmuutoskonferenssiin, alan tutkimus on ennen kokemattomassa kriisissä. Ilmastonmuutostutkimuksen ylimmän auktoriteetin, YK:n hallitusten välisen ilmastopaneelin IPCC:n avainhenkilöiden työmenetelmissä on havaittu vakavia eettisiä ja tieteellisiä puutteita...Nyt paljastui, että tutkijat tekevät kaikkensa, etteivät kilpailevat näkemykset pääse julkisuuteen...Eriäviä mielipiteitä ei näytetä suvaitsevan tässä yhteisössä...Maapallon lämpötila ei ole noussut 10 vuoteen...Kun tutkijoiden kriitikot halusivat taustamateriaalit julki, (Phil) Jones ja kumppanit ilmeisesti päättivät tuhota osan tiedoista myöhemmin...Tietomurron yhteydessä paljastui myös tutkijoiden laatimaa tietokonekoodia. Koodin yhteyteen tehdyt muistiinpanot todistavat yksiselitteisesti, että ilmastomalleissda käytettyjä kaavoja on manipuloitu.

Raportissa mainitaan esimerkiksi Tampeella olevan 30 erilaista asiakasrekisteriä ja 300 tietotekniikan erilaista ohjelmistosovellusta. Pandemian aikana ihmisiä seisoo ulkosalla räntäsateessa jonottamassa rokotetta, vaikka riskiryhmien jäsenille olisi helposti voitu ilmoittaa henkilökohtainen rokotusaika miltei minuutin tarkkuudella. Mutta toimenpide olisi edellyttänyt, että vaikkapa Oulun kaupungin viranomainen olisi hankkinut tarvittavat rekisteritiedot Kelasta - maksua vastaan.

Mistä muusta mediasta olette voineet lukea vastaavanlaista uutisointia? Onko Pravda teille kertonut moista? Onko Kepu-pettää-aina tai hyysäripuolue ajanut ja kertonut moisia asioita ja visioitaan teille? Ehei. Joten, eikun kipinkapin tilaamaan Nykypäivä tai miksei vaikka samalla liittymään Kokoomuksen jäseneksikin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Markus, onko tämä uutisointi sinusta aidon vaihtoehdon tarjoamista, vai tietyn ryhmän houkuttelemista äänten antamiseen? Uskon kyllä, että Kokoomuksessa on jäseniä jotka ovat huolestuneita kyseisistä asioista, mutta eikö suomalainen konsensuspolitiikka jäädytä sen pienen hyödyn mitä tästä irtoaa?