11. joulukuuta 2008

Uusi ulkomaalaislaki kuopattava - allekirjoita adressi!

Suomen nykyinenkin ulkomaalais- pakolais ja herratiesmitkä lait ovat erittäin huonot, mitä tulee maahanmuuttajiin, pakolaisiin, siirtolaisiin ja herratiesmihin. Maahamme on tullut jo nyt valtavia määriä ihmisiä, joilla ei ole mitään aikomusta koskaan integroitua yhteiskuntaamme, vaan ainoastaan loisia verovaroillamme keinotellen, laista ja ihmisoikeuksista piittaamatta.


Nyt kaavailtu ulkomaalaislaki on vielä huomattava pahennus nykytilanteeseen. Se on torpattava niille sijoilleen. Kun muut maat, mm. Tanska ja Ruotsi, ovat heränneet maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin ja ovat sulkemassa oviaan, tämä lakimuutos avaisi ovet Suomeen sellaiselle porukalle, jota ihan oikeasti käytännössä kukaan ei tänne edes halua ja jota meillä ei ole mitään velvollisuutta tänne edes ottaa. Kyse on valinnasta, jonka me teemme. Mitään pakkoa Suomella ei ole ryhtyä EU:n sosiaalitoimistoksi, elättämään rötösteleviä ja loisivia maahanmuuttajia. Kyse on valinnasta.

Jos kaipaatte lisäperusteluja, suosittelen tutustumaan oikein rauhassa ja perusteellisesti Jussi Halla-ahon kirjoituksiin hänen blogissaan.

Ei kommentteja: