26. joulukuuta 2008

Perverssiä tasa-arvoa ja miesten oikeuksien polkemista

Taas alkaa sappeni kiehua. En voi käsittää, miksi näin itsestään selviä asioita voivat normaalijärjellä varustetut ihmiset olla tajuamatta. Miten on mahdollista, että tämäntasoinen paska ja kusetus menee läpi, eivätkä ihmiset nosta meteliä tai tajua lainkaan mitään? Telkusta ei edes tule mitään lätkän mm-kisoja tai vastaavaa junttimagneettia.

Ihmissuhteet ja tasa-arvo blogissa on taas asiaa tasa-arvoon liittyen (vai pitäisikö sanoa tasa-arvon käsitteen perversioimiseen ja vääristelyyn liittyen):

Euroopan parlamentti toteaa, että tytöt ovat erityisen alttiita väkivallalle ja syrjinnälle, ja pyytää, että toteutetaan nykyistä tehokkaampia toimia heidän suojelemisekseen kaikenlaiselta väkivallalta, myös raiskauksilta, seksuaaliselta hyväksikäytöltä ja pakkovärväämiseltä asevoimiin, sekä myötävaikutetaan politiikkoihin ja ohjelmiin, joiden tarkoituksena on parantaa tyttöjen asemaa konfliktitilanteissa ja niiden jälkeen

Aivan uskomatonta paskaa. Todellisuudessa ylivoimaisesti suurin osa väkivallan uhreista on miehiä. Miehillä ei ole edelleenkään mitään suojaa raiskaustapauksissa naista ja raiskauksen seurauksena syntyvän lapsen tapauksessa, koska mies ei voi vaatia aborttia tehtäväksi, vaikka olisi joutunut naisen raiskaamaksi ja tämän seurauksena raiskaaja tulisi raskaaksi. Miehen pitää silti maksaa elatusmaksuja naiselle, koska elatusvelvollisuus ei riipu siitä, miten lapsi on alkunsa saanut.

Todellisuudessa vain miehiä syrjitään pakollisen asevelvollisuuden muodossa. Naurettavaa, että puhutaan, että se on ongelma, että naisia pakkovärvätään armeijaan, kun yleinen käytäntö on, että miehiä värvätään. Eli taas kerran, sillä ei siis ole väliä, että miehiä pakotetaan armeijaan, mutta on ihmisoikeusrikos pakottaa naisia armeijaan!?!

Osaisitteko muuten yhtään arvata, miksi mikään sanomalehti Suomessa ei ole suostunut julkaisemaan tätäkään kirjoitusta tasa-arvon tilasta Suomessa? Miksi lukuisat muutkaan kirjoitukseni näistä tasa-arvo-ongelmista eivät ole päätyneet mediassa lainkaan julki?

Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen mukaan naisten euro on 98-104 senttiä, kun kyse on samasta työstä samalla kokemuksella ja osaamisella kuin mitä mies tekee. Väite naisten 80 sentin eurosta perustuu siis yksinkertaisesti valheeseen ja vääristelyyn. Tosiasiassa palkkauksen erot johtuvat siitä, että naiset hakeutuvat matalapalkkaisille aloille töihin, sekä tekevät vapaaehtoisesti vähemmän ilta- yö- viikonloppu- ja ylitöitä kuin mitä miehet.

Naisten keskimäärin miehiä pienempi palkka on siis tosiasiassa seurausta vain jokaisen naisen omista henkilökohtaisista valinnoista. Nainen voi aivan hyvin kouluttautua diplomi-insinööriksi ja pistää miehensä hoitamaan kotihommia ja sun muuta. Kyse ei ole miesten ja yhteiskunnan salaliitosta naisia kohtaan, kuten yleensä annetaan ymmärtää.

Stakesin terveystaloustieteen keskuksen tutkimuksen mukaan naisten terveysmenot ovat eliniältä kuitenkin 150% miesten terveysmenoista. Niin ikään Stakesin tutkimuksen mukaan miehet saavat maksamistaan eläkerahoista takaisin 84%, kun naiset saavat 120%. Naiset ovat myös useammin poissa työstä sairauden vuoksi kuin miehet, mikä sekin aiheuttaa tietysti kustannuksia miehille.

Miehet ovat yhteiskuntamme nettomaksajia ja naiset nettosaajia. Miehiä syrjitään lisäksi ympärileikkauksen ja pakollisen asevelvollisuuden muodossa. Miehen sukuelimiä saa silpoa, naisten ei ja synnyttämisestä kieltäytyvää naista ei laiteta vankilaan kuten armeijasta kieltäytyvä mies laitetaan. Miten moni tietää ja ymmärtää nämä tosiasiat? Kuinka moni välittää siitä, että yhteiskunnassamme syrjitty sukupuoli onkin tosiasiassa MIES?

Minäpä kerron, miksi. Suomalainen media on vain poliittisen propagandan luoja, sätkynukke ja mielipiteenmuokkaaja. Tosiasioiden kertominen vaikkapa ilmastonmuutoksesta, ulkomaalaisten rötöstelystä, tasa-arvosta tai muusta ei sitä kiinnosta. Media kertoo vain poliittisesti korrekteja juttuja, joiden tarkoituksena on vääristää ihmisten maailmankuvaa joksikin poliittisesti tarkoituksenmukaiseksi perverssiksi ajatusrakennelmaksi.

Monet ovat kysyneet minulta, miksi minä vihaan feministejä eli femakoita. Jos asia ei ns. valkene tämän kirjoituksenikaan lukemalla, en todellakaan voi auttaa. Se sukupuoli, jota tässä maassa syrjitään kategorisesti ja jonka ihmisoikeuksia poljetaan jatkuvasti ilman, että kukaan edes noteeraa (puhumattakaan, että nostaisi meteliä tai tekisi jotain), on mies.

6 kommenttia:

vmt kirjoitti...

Miehen asema nykymuotoisessa yhteiskunnassamme on kaikkea muuta kuin kadehdittava. Miehen oikeuksia rikotaan häpeämättömästi monella eri tavalla.
Se, että laki asevelvollisuudesta vesittää Perustulain antaman tasa-arvon vain miehen osalta ei tunnu häiritsevän juurikaan ketään muita kuin aseistakieltäytyjiä ja heidän omaisiaan.

Erityisesti olen vihainen siitä, että miesten asevelvollisuus on naisten kohdalla aseoikeus. Mielestäni sen pitäisi olla kummallekin sukupuolelle joko velvollisuus tai oikeus. Naisille tulisi järjestää vastapainoksi esim. kotivelvollisuuslakiin perustuen vaikkapa 6-12kk mittainen koulutusjakso, jossa opiskeltaisiin kaikkea mahdollista kotitalouden alalta. Samalla päästäisiin eroon alati kasvavasta uusavuttomien ryhmästä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten on MAHDOLLISTA, että naisten pakkovärväys armeijaan on kamala vääryys, mutta miesten pakkovärväys armeijaan on hyväksyttävää? Siis ei hitto, sairasta, aivan sairasta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Minun pippeli on ympärileikattu lääketieteellisistä syistä. Kaikki hermoradat toimivat ja olisin vaikkapa addikti seksille jos siihen antautuisin. Siinä eriarvoistaisin naiset ja miehet. Naisia ei saa leikellä pimpasta!

Minusta esim. juutalaisten ympärileikkauksista vouhkaaminen on ajan haaskausta. Pippelin esinahkaa voi pikkaisen viillellä. Kieltäisin ennemmin lävistykset ja pimppakorut!. Perusteena oma kokemukseni.

Sen sijaan väitteesi 0,98-1,04 naisen eurosta on mielenkiintoinen. Perustelusi on varmasti hyvät, mutta löytäisitkö lähteet? En kysy siksi, että epäilisin, vaan siksi, jos joutuisin perustelemaan jollekin toiselle...

Markus Jansson kirjoitti...

> Minun pippeli on ympärileikattu

Koska? Ennen vai jälkeen murrosiän? Jos ennen, et voi tietää mitä on nussiminen esinahalla, kun et ole koskaan nussinut kuin ilman esinahkaa.

Lävistykset ovat henkilökohtaisen itsemääräämisoikeuden käyttöä, ympärileikkaus on TOISEN ihmisen itsemääräämisoikeuden loukkaamista.

Etkö löydä lähdettä tuolle 98-104 senttiä toteamukselle? Mitä jos ottaisit pääsi perseestä ja klikkaisit sitä linkkiä juurikin siinä kohdassa, auttaisikohan? Mitä veikkaat?

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tiedätkö Markus näistä : lakimuutos 84/2009 (2008 ?) yhdenvertaisuus ei koske perhepoliittisia asioita; 2002 isyyslaissa poistettiin tietyissä tilanteissa aviomiehen haateoikeus aviolapseen nähden ... palautus 2005 presidentin asetuksella hiljaisuudessa; 2007 hallitus yritti esityksellään "oikeudenkäyntien viipymisten hyvittäminen" poistaa virkavastuun, ja vetää juttuja takautuvasti pois EIT:stä (pohjautui Om selvitykseen 21:2006).

Päätöksessään 876/2/05 "oikeusasiamies" totesi, ettei poliisilla ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa ministerivastuuasiassa ... tuon päätöksen taustalla tietääkseni on juuri lasten ja miesten syrjintä Suomessa !

Päivi hirvelä 27.3. 2008 seuloi tuon 876-kaltaisen asian pois EIT:n käsittelystä "toimivallattomana" ... miehiä, kun saa syrjiä lainsäädännöllisesti ? ( tästä päätöksestä ei voi valittaa ... emme vastaa mihinkään kirjeisiin tapausta koskien !

2008 Kari Uoti kirjoitti blogissaan "Ihmistuomioistuin ummessa"; todisteiden mukaan siis jopa "ihmisoikeustuomioistuin" on naisten tuomioistuin ?

Vain OM-lakiesityksen 21:2006 kaataminen mahdollisti Suomen saamat lukuisat EIT-tuomiot oikeudekäyntien viipymisistä ... muutoin ne olisi "haudattu" "oikeusministeriön" alaiseen hyvityslautakuntaan ".

Oikeusministeriössä lähes kaikki lakiesityksen asiapaperit näyttävät kadonneet nyttemmin; varsinkin, kun hallitus esityksellään 55/2007 poisti takautuvasti kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallan käsitellä tuon eoa 876/2/05 kaltaista asiaa; jossa kansalliset järjestelmät lakia myöten osoittautuivat toimimattomaiksi lainsäädännöllisissä miehiin kohdistetuissa ihmisoikeusloukkauksissa !

Jopa Om kriminaalipoliittinen osato piti päätöksessään 114/911/06 valtakunnasyyttäjänviraston 8 kk disriinkirjaamisaikaa "kohtuuttomana" ... mihinkään muuhun ei koko Suomen "laillisuusvalvonta"-organisaatiolla ollut "toimivaltuuksia" ?

Markus Jansson kirjoitti...

Aika hurjaa tekstiä. Voin kyllä hyvin uskoa tuon. Suomalainen virkamies- ja poliitikko/byrokratiakunta toimii juuri tuolla tapaa. Asioita viivytellään niin pitkäksi aikaa, ettei päätöksellä ole lopulta enää mitään merkitystä. Asioita haudataan ja pompotellaan edestakaisin. EIT:n päätöksistä ei oteta opiksi. EIT:lle asti ei anneta edes mennä juttuja. Lakeja tehdään ja muutetaan tukahduttamaan kansalaisten oikeuksia.

Sanotaan USA:n oikeusjärjestelmä mitä hyvänsä, niin se on valtavasti Suomea parempi monessa mielessä. Siellä kansalaisella on sentään jotain oikeuksia vallanpitäjien mielivaltaa vastaan.