14. joulukuuta 2008

Halla-ahokin viranomaisten vainon kohteena!


Suomessa ei ole sananvapautta, kuten voitte hyvin itsekin todeta.

Mikäli Halla-aho saa tuomion tästä asiasta, sanon suoraan, että tässä maassa on sen jälkeen iso joukko hyvin, hyvin vihaisia ihmisiä, joille on tullut mitta täyteen maamme olematonta ihmisoikeustilannetta ja toisinajattelijoiden vainoa. Minä olen yksi näistä ihmisistä. Kun kunnanvaltuustoon ylivoimaisella äänivyöryllä valittu ihminen ei saa enää kertoa hyvin asiallisestikaan tosiasioita julkisesti, eikä arvostella maamme ulkomaalaispolitiikkaa ilman tuomiota, ovat vaikuttamisen keinot hyvin vähissä.

On nähtävästi aika ryhtyä hinkkaamaan öljyä pois aseista ja lipastamaan patruunoita.

Kun ns. demokratiamme ei tarjoa enää mahdollisuutta poliittiseen muutokseen vaalien kautta, vaan vainoaa "väärää mieltä" olevia poliitikkoja, vaihtoehdot ovat kansalaisilla varsin vähässä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kun kunnanvaltuustoon ylivoimaisella äänivyöryllä valittu ihminen ei saa enää kertoa hyvin asiallisestikaan tosiasioita julkisesti, eikä arvostella maamme ulkomaalaispolitiikkaa ilman tuomiota, ovat vaikuttamisen keinot hyvin vähissä.

On nähtävästi aika ryhtyä hinkkaamaan öljyä pois aseista ja lipastamaan patruunoita.

Kun ns. demokratiamme ei tarjoa enää mahdollisuutta poliittiseen muutokseen vaalien kautta, vaan vainoaa "väärää mieltä" olevia poliitikkoja, vaihtoehdot ovat kansalaisilla varsin vähässä."

Se on ollut jo pitkään kulissi -
demokratia. Ja sitä käytetään vain
vaalien yhteydessä. Muuten ei media
edes käytä tuota sanaa enää.

Olen samaa mieltä että on tullut
aika aseistautua ja järjestäytyä.
On vastarinnan aika.

Vastarintaan mielivaltaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olet Jansson ihan oikeassa, että jos demokratian keinoin ei enää voi tai saa vaikuttaa, keinoja ei kovin paljoa ole. Se, että jäädään kittaamaan kaljaa ei todellakaan ole ratkaisu.

Poliittisten keinojen kokoon kuivuessa tulisi miettiä organisoitumista ja barrikadeille lähtemistä. Saattaa olla lähiaikojen tilanne sen verran huono.