28. joulukuuta 2008

Miksei ulkomaalaisia rikollisia karkoiteta Suomesta?

Iltalehti uutisoi asiasta ja kertoi, mikä rikoshistoria ainakaan ei riitä kriteeriksi yhden ja saman ulkomaalaisen (somalin) karkoittamiseksi Suomesta:

 • Vuonna 2005 pahoinpitelystä 60 päivään vankeutta (tuomio ei ole lainvoimainen)
 • Vuonna 2004 2 vuoden ja 2 kuukauden tuomio törkeästä ryöstöstä ja varkaudesta
 • Vuonna 2004 nuorena henkilönä tehdystä ryöstön yrityksestä ehdolliseen vankeuteen 9 kuukaudeksi
 • Vuonna 2004 varkauden yrityksestä ja lievästä petoksesta yhden kuukauden vankeusrangaistukseen
 • Vuonna 2003 kahdesta teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla, törkeästä pahoinpitelystä, kahdeksasta pahoinpitelystä, ryöstöstä ja laittomasta uhkauksesta 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen
 • Vuonna 2002 kahdesta varkaudesta, kahdesta pahoinpitelystä, teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla ja vahingonteosta 40 päivään vankeutta
 • Vuonna 2001 nuorena henkilönä tehdystä kahdesta ryöstöstä ehdolliseen 4 kuukauden vankeusrangaistukseen
 • Vuonna 2001 nuorena henkilönä tehdystä kahdesta varkaudesta ja ryöstöstä 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen
 • Vuonna 2001 kahdesta törkeästä pahoinpitelystä ja yhdestä pahoinpitelystä yhdeksi vuodeksi vankeuteen
 • Vuonna 2000 ryöstöstä ja teräaseen hallussapidosta julkisella paikalla 6 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen


Miettikää näitä asioita. Miettikää, kenen etu on, että tämä taparikollinen saa jäädä Suomeen elämään sinun ja minun verovaroillamme jatkamaan rikollista ja muiden ihmisten hyvinvoinnista piittaamatonta elämäänsä? Ryöstöjen, raiskausten ja pahoinpitelyjen Somalia olisi kuin luotu tätä ihmistä varten, siellä hän voisi tuntea olonsa hyvinkin kotoisaksi ja saisi maistaa itse juurikin sitä lääkettä, mitä muille tarjoaa.

Minä olisi karkoittanut tämän somalin jo vuonna 2001, täysin riippumatta yhtään mistään anomuksista, perheen yhdistämisistä, keskeneräisistä oikeus- tai viranomaisprosesseista, Somalian tilanteesta tai yhtään mistään muustakaan syystä. Samalla somalin sormenjäljet ja DNA olisi otettu talteen ja välitetty koko EU:n alueelle, jotta jatkossa hänet voidaan käännyttää suoraan rajalta riippumatta siitä, millä väärennetyllä passilla tai ilman hän yrittää alueelle tulla. Kuinka moni lukijani olisi ollut valmis samaan?

Kenen etuja suomalainen yhteiskunta ja oikeusjärjestelmä oikein palvelee nykyään?

8 kommenttia:

 1. http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki

  http://www.adressit.com/rosvotkuriin

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa mietin itsekin kun luin uutisista tämän. Ei kyllä mitään järkeä tässä touhussa enää, käsittämätöntä että saadaan 4 helvetin vuotta kulumaan pelkkään paperisotaan että saadaan 2 nippanappa karkotettua kolmesta ja se kolmas saa jäädä jostain vielä käsittämättömämmästä syystä suomeen.

  VastaaPoista
 3. Vastaus:
  http://vasarahammer.blogspot.com/2008/12/ihmisoikeusteollinen-kompleksi.html

  VastaaPoista
 4. Jopa siat ovat näitä somaleita
  sivistyneenpiä.

  Sikojen röhinä kuulostaa paljon
  miellyttävämmältä kuin somaleiden
  huuto. Nehän ei osaa puhua, vaan
  huutavat keskenään.

  Suomeen ei pidä ottaa enää yhtään
  somalia.

  Kenet valitsisit kotieläimeksi:
  sian vai somalin. Mä ainakin
  valitsisin söpön pikku puttepossun.

  VastaaPoista
 5. "ja se kolmas saa jäädä jostain vielä käsittämättömämmästä syystä suomeen."

  Tämä hämmästytti minuakin suuresti. Perustehan taisi olla se, että kaveri olisi karkoitettu sellaiselle alueelle Somaliassa, joka on hänelle vieras, ja jossa hän ei tunne ketään. Voi kyynel seltään.

  Sama kaveri on kuitenkin aikanaan lähetetty Somaliasta Suomeen, ja jos hän sen kulttuurishokin kesti, niin eiköhän hän kestä senkin, että muuttaa omassa kotimaassaan uudelle paikkakunnalle.

  VastaaPoista
 6. Kumpa jossain vaiheessa ihmiset saisivat tästä pelleilystä tarpeeksensa ja käyttäisivät kaikki voimavaransa paremman ja siistimmän Euroopan puolesta.

  VastaaPoista
 7. "Kumpa jossain vaiheessa ihmiset saisivat tästä pelleilystä tarpeeksensa ja käyttäisivät kaikki voimavaransa paremman ja siistimmän Euroopan puolesta."

  Tässä on ehkä natsimyönteisin kommentti, mitä olen lukenut. Kyllä niitä kannattaakin ihailla, pääsivät "ongelmastaan" eroon todella tehokkaasti.

  VastaaPoista
 8. Eipä se karkoitus mikään rangaistus ole. Äbäläwäbälä kun astuu lentokoneesta kotimaassaan ulos niin ei siellä ole poliisia vastassa. Sen kun käppäilee uuteen maahan taas ja sama rumba jatkuu.

  VastaaPoista