19. joulukuuta 2008

Muslimit mellakoivat Malmössä

YLEnanto uutisoi, että "nuoriso mellakoi" Malmön Rosengårdissa sen jälkeen, kun poliisi tyhjensi laittoman moskeijan. Väki kivittää poliiseja, busseja ja sytyttelee tulipaloja alueella. Kyseessä on siis käytännössä täysi anarkia ja kaaos.

Miksei Yleisradio uskalla kertoa, että kyseessä on nimenomaan muslimien tyypillistä älämölöä ja mellakointia, vaan syyttää "ruotsalaisnuoria" asiasta? Miksei Yleisradio uskalla kertoa, että hyvin samantapaista touhua on kyseissä monikulttuurisessa ihanuudessa ollut jo vuosikausia?

Muistukseksi seuraava, vanha pätkä siitä, millaista on monikulttuurisessa helvetissä Ruotsissa. Älkää luulko, etteikö tämä kaikki tapahdu myös Suomessa, mikäli nykyistä yltiösuvaitsevaista maahanmuutto - ulkomaalais - pakolaispolitiikkaa jatketaan...Että silleen.

7 kommenttia:

jaska kirjoitti...

Nythän toi 'nuoriso' oli kerrankin oikea sana, kun mellakointiin oli liittynyt myös vasemmistoanarkisteja ja muuta sekalaista sakkia.

Anonyymi kirjoitti...

synnyitkö tyhmänä?
vai pitikö harjoitella?

Sinuhesieda kirjoitti...

"Rauhan uskonto" - pitäiskös uskoa? Jatkuvasti Muslimien ääripäät tappelee ja pistää rähinäks, eivätkä kestä mitään kritiikkiä uskontoaan ja tai ryhmäänsä kohtaan.

vmt kirjoitti...

Miksikö puhutaan ruotsalaisnuorista?
Varmaankin siksi, että heistä monet ovat syntyneet Ruotsissa ja täten he ovat virallisestikin ruotsalaisnuoria.

Tämä sama tilannehan on jo olemassa suomalaisissa rikostilastoissa. Sitä mukaa, kun maahanmuuttajataustaiset rikolliset saavat Suomen kansalaisuuden, heidän aktiviteettinsa tulevat näkymään nimenomaan "kotoperäisten" -tilastossa.

Joten, helpoin tapa päästä eroon maahanmuuttajien mainetta pilaavista raiskaustilastoista olisi myöntää kaikille pakolaisille mahdollisimman nopeasti Suomen kansalaisuus. Ja tähän on toista kotimaista puhuva "kumileimasinpuolue" RKP pyrkinytkin (hallituskumppaneidensa tuella tietenkin).

Anonyymi kirjoitti...

"Kuvaavaa on Ruotsin poliisin havainto siitä, että maahanmuuttajalähiössä eivät rähise niinkään maahanmuuttajat vaan ulkopuolelta tulleet antifasistit." (hs.fi, Tulossa Euroopan hullu vuosikymmen?)

Ongelmat on helppo kärjistää yhden porukan ongelmaksi, koska asiaa on helpompi katsoa vain yhdestä suunnasta. Maahanmuuttajilla on ongelmia, se myönnettäköön, mutta asiassa nähdään käytännössä aina vain tämä "vittu, kun ne tulee tänne vaan ryöstelemään"-idiotia, joka ei johda mihinkään. Kyse on kulttuurieroista ja niin kauan kuin kumpaakaan osapuolta ei opeteta toistensa tavoille, on tämä vain odotettavaa.

Natseissa ja nykyrasismissa ei ole ideologisesti käytännössä mitään eroa ja se on hieman huolestuttavaa. Ehkä natsit vain korjasivat "ongelmansa" hieman radikaalimmin kuin tällaiset bloginpitäjäpuusilmät.

Markus Jansson kirjoitti...

Helsingin Sanomien eli Pravdan uutisoinnin totuusarvo, etenkin ulkomaalaisiin liittyvissä ja etenkin rikosasioissa, on, sanoisinko kauniisti: Olematon. HS kirjoittaa niin uskomatonta paskaa ja valehtelee ja vääristelee asioita, että on syytä kategorisesti uskoa asioiden olevan täsmälleen päinvastoin miten HS uutisoi.

Jos HS esimerkiksi uutisoisi, että suomalaisnainen raiskattiin puistossa ja epäiltynä on somaleita, lienee minusta turvallista olettaa, että todellisuudessa kyse oli yhdestä valkoihoisesta suomalaisesta miehestä tai sitten koko juttu on sepitetty. Jos HS kirjoittaa, että tänään paistaa aurinko, niin kannattaa ottaa sateenvarjo mukaan. jne.

vmt kirjoitti...

"..."vittu, kun ne tulee tänne vaan ryöstelemään"-idiotia, joka ei johda mihinkään..."

Ja mitenhän tämä liittyi Malmön uutisointiin?

"Kyse on kulttuurieroista ja niin kauan kuin kumpaakaan osapuolta ei opeteta toistensa tavoille, on tämä vain odotettavaa."

Pitäisikö mielestäsi esim. muut ruotsalaiset opettaa muslimien tavoille? Eikö olisi järkevämpää, että maahanmuuttajat (oli ne sitten mistä hyvänsä) tulisi opettaa uuden kotimaansa tavoille?


Nykyrasismista olen samaa mieltä. Siinä on tosiaan yhtäläisyyksiä Saksan valtion harjoittamaan politiikkaan, varsinkin sanavapauden osalta.

Siksi vaadinkin...
Neekerinsuukot ja lakupekat takaisin...niiden ei pitäisi kiihottaa ketään muuta kuin suklaan / lakritsan ystäviä.