24. syyskuuta 2018

Poliisi sikailee taas - kansallismielinen perheenäiti uhrina

Taas on poliisi sikailemassa, uhrina kansallismielinen perheenäiti. Perheenäiti äityi latelemaan neekerivitsejä ja kertomaan reaaliteettejä transuille sosiaalisessa mediassa, joten ajatusrikos on päässyt ilmeisesti tapahtumaan. Perheenäidin olisi ilmeisesti pitänyt vaikkapa ladella minulle tappouhkauksia, sehän kun ei ole poliisin mielestä rikos, eikä johda mihinkään toimiin viranomaisten osalta...toisin kuin neekerivitsit. Ei siinä vielä mitään, mutta koko toimitus asiasta oli taas taattua "viranomaislaatua", kuten aina Suomessa.Alla tiivistettynä muutamia "hassuja" "sattumuksia" siitä, miten poliisi toimii tietenkin taas "oikein" ja "lain mukaan":
 • Poliisi vaati perheenäitiä poistamaan kirjoitukset netistä 14vrk kuluessa. Eikä suinkaan siksi, että tämä välttäisi syytteen, vaan siksi, että jos hän näin tekisi, hän de facto myöntäisi niiden olevan hänen kirjoittamiaan ja hänet voitaisiin helpommin tuomita!
 • Poliisi "ehdotti", että perheenäiti tekee ilmiannot ylläpidoille (Facebook, Twitter, VK), jos kyseessä on hänen nimillään tehty valeprofiili, jotta ko. profiilit suljettaisiin. Eikä suinkaan siksi, että hän saisi näin oikeutta, vaan siksi, että kun poliisi on näin nyt sanonut ja jos ko. profiileita ei suljeta, niin tämähän tietenkin sitten "todistaa", että kyseessä eivät ole valeprofiilit vaan hänen omat profiilinsa ja hänet voidaan helpommin tuomita!
 • Poliisi ajatti perheenäidin 30km päähän toiselle poliisiasemalle ja otatti hänestä DNA:t, kuvasi ylävartalon, otti sormenjäljet, pituuden, painon jne. kuin kyseessä olisi jokin suurrikollinen. Perheenäiti päätyi nyt ikiajoiksi poliisin rekisteriin, koska kirjoitti somessa. Miettikää oikeasti.
 • Poliisi teki laittoman henkilöntarkastuksen perheenäidille, paikalla oli vain yksi henkilö ja häneltä otettiin pois tavaroita, joita turvallisuustarkastuksessa ei saa ottaa pois (kuten puhelin, laukku, jne.). Turvallisuustarkastuksessa saa ottaa pois vain toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet kuten vasarat, puukot, kirveet, neulat, jne.
 • Poliisi eväsi perheenäidiltä kuulustelutodistajan. Syytä ei kerrottu. Lain mukaan kuulustelutodistaja voidaan "korvata" videoimalla kuulustelu, mutta laissa ei sanota, että se, että kuulustelu videoidaan, nimenomaisesti estäisi käyttämästä kuulustelutodistajaa. Ainakin minun käsittääkseni ko. laki tarkoittaa sitä, että jos jostain syystä kuulustelutodistaja estyy tai sellaista ei saada paikalle, niin on mahdollista nauhoittaa kuulustelu - ei siitä, että poliisi päättää nauhoitetaanko kuulustelu ja estää sen varjolla todistajan läsnäolon. Mitäpä poliisi olisi tehnyt, jos perheenäidillä olisikin ollut "kuulustelutodistajan" sijasta "tukihenkilö" tai "asianajaja" paikalla, olisiko näitäkin estetty tulemasta kuulusteluun ja sitenkin rikottu lakia?
 • Poliisi eväsi perheenäidin oman nauhoittamisen ja kuvaamisen täysin laittomasti. Tätä he perustelelivat hirveällä kasalla eri lakipykäliä, ohjeita ja päätöksiä, joissa ei yhdessäkään tosiasiallisesti laillisesti estetä nauhoittamista. Tästä aihepiiristä olen kirjoittanut omassa blogissani aiemmin, lukekaapa täältä perustelut sille, miksi poliisikuulustelunsa pitäisi lain mukaan saada kuvata. Ja miettikääpä sitä, että oikeuskanslerinvirasto myöntää, että  turvapaikanhakijakin saa omat kuulustelunsa tallentaa, mutta kansallismielinen ei saa.
 • Poliisi perusteli kuvaamiskieltoa ja muuta mm. päästään keksityillä lakipykälillä. Kyllä, poliisi vetosi mm. esitutkintalain 9. luvun 17§, jota ei ole olemassakaan. Ei ole, niin ei ole. Mutta olematonkin lakipykälä on peruste kieltää oman kuulustelunsa kuvaaminen ja muutenkin rikkoa kuulusteltavan oikeuksia Suomessa.
Ei tässä mitään. Jatkakaa lampaat vaan määkimistänne ja silmienne sulkemista siltä, että Suomesta on tullut täysin totalitaristinen valtio, joka vainoaa ihmisiä ja rikkoo heidän perusoikeuksiaan ja olemassa olevia lakejakin. Viranomaisiin ei voi Suomessa luottaa. Ei yhtään. Eikä kansa tule sitä vieläkään ymmärtämään. Ei ehkä koskaan.


PS. Tuossa vielä kuva lakipykälistä ja ohjeista, joilla poliisi perusteli sikailujaan. Hirveä litanja, jonka tarkoitus on ilmeisesti vain uuvuttaa tietoa ja oikeutta hakeva ihminen, koska nuo lakipykälät eivät mahdollista sitä, mitä poliisi tälle perheenäidille teki. Voit klikata kuvaa suuremmaksi jos et saa siitä selvää ja penkoa itse nuo lakipykälät ja ohjeet läpi. Jokainen selkopäinen tajuaa, että jos kuulustelunsa kuvaaminen olisi laissa kiellettyä, sitä ei tarvitsisi perustella tusinalla eri ohjeita ja pykäliä, vaan riittäisi täsmälleen yhden lain kohdan hakeminen ja siihen viittaaminen...

7 kommenttia:

 1. Aaaah... Mikään ei ole hienompaa kun taas saa kuunnella Janssonin persekipuilua jonkun raistifasistiämmän tylyttämisestä. Upeaa! Lisää Jansson, lisää! Hieno kuunnella kun aikuinen "mies" vikisee :D

  VastaaPoista
 2. Matut silpomattomaan sian vittuun!!!25. syyskuuta 2018 klo 22.43

  Vittu mitä paskaa! Ja nyt lisäksi pilaavat Lusi-Jyväskylä välin telkänpöntöillä.

  VastaaPoista
 3. Rasistifasistiämmän? No vittu kiitos! Tekiskö tästä sun kommentistas joutessaan vaikka rikosilmoituksen!

  VastaaPoista
 4. Jansson näköjään esittelee omaa kuulustelupöytäkirjaansa valikoivalta osalta. Kukaan täysijärkinen nyt ei toimittaisi Janssonille mitään itseensä liittyviä asiakirjoja.

  VastaaPoista
 5. Voisit hakea oikeustieteelliseen opiskelemaan. Tunnet jo nyt monia juttuja, mutta saisit lisää työkaluja.

  VastaaPoista
 6. Nykyään on saatavilla kaikenlaisia todella pieniä sanelukoneita ja vekottimia jotka voi piilottaa vaikka perseeseen tai johonkin vaatteiden alle äänittämään kuulustelua. Ei sinne tarvitse puhelin tai videokamera ojossa mennä. Vähän kekseliäisyyttä peliin.

  VastaaPoista
 7. Ei tuo ole kuulustelupöytäkirja vaan esitutkintapäätös. Olet sinäkin varsinainen idiootti!

  VastaaPoista