29. syyskuuta 2018

Toivottavasti PVL aloittaa terrori-iskut

Turun hovioikeus on jatkanut mielipuolisten oikeusmurhien sarjaa ja kieltänyt PVL toiminnan. Kyseinen päätös on yksiselitteisesti täysin mielivaltainen poliittinen ajojahti, jolla tiettyjä henkilöitä ja tahoja estetään toimiminen demokratian ja ylipäätään laillisen yhteiskunnan hyväksymin keinoin. Kun rauhanomainen toiminta kerran lain nojalla kielletään, jäljelle jää - ja täysin oikeutetusti, vain väkivaltainen toiminta. Näin ollen katson, että jokaisella PVL jäsenellä tai tukijalla on jatkossa täysi moraalinen oikeus ja jopa suorastaan velvollisuus esimerkiksi suorittaa terrori-iskuja Suomen viranomaisia, hallintoa tai oikeuslaitostamme vastaan. 

Toivottavasti alkaa pommit paukkua ja salamurhat toteutua. Tulisin nauttimaan siitä suunnattomasti, koska mitään muuta ei nykyinen läpimätä viranomaiskoneisto, kusetushallinto ja oikeusmurhalaitoksemme ansaitsekaan, kuin kuolemaa ja tuhoa. Samaa ansaitsee luonnollisesti myös jokainen, joka nykyistä systeemiä puolustaa. Sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu vaan.

Muistakaapa katsoa tämä aiempi videoni: Suomi tarvitsee puhdistuksen.
PS. Jokainen selkopäinen on toki jo tajunnutkin kysyä, että miksei Antifantteja, Greenpeacea, PIFfiä ja muita vastaavia ihan oikeasti väkivaltaisia terroristijärjestöjä sitten kielletä. Ja jokainen sekopäinen tietää tietenkin vastauksenkin tuohon kysymykseen, joten enpä viitsi sitä edes tänne kirjoittaa.

5 kommenttia:

 1. Meidän "läpimätä viranomaiskoneisto, kusetushallinto ja oikeusmurhalaitoksemme" haluaa yksinkertaisesti haluaa suojella kansaa vaarallisilta uusnatsikaheleilta. Joskus saattaa karata hiukan mopo käsistä, mutta kukaan ei ole täydellinen. Jos paskanatsit oikeasti alkavat räjäytellä jotain pommeja, heistä tehdään selvää jälkeä. Saatte vielä kokea nahoissanne, että hyvyys voi olla ihan yhtä armotonta kuin pahuuskin.

  VastaaPoista
 2. Mitens Markus, etkö joskus 10v sitten ollut sekoomuksessa jäsenenä? Eli Kokoomus.
  Miten ero siitä puolueesta käytännössä toteutui?

  Tässä nykyajassahan on selkeästi pitkän seurannan aikana nähtävissä miten homma menee ja surullista nähdä, että maan johdossa on heikkoa ainesta, joka hakeutuu hillotolppiin tai ei typeryyttään ymmärrä mitä tekee.

  VastaaPoista
 3. Kyllä Markus on pääosin oikeassa.

  Vaikka hän sen kovin kärjistetysti tuo esille.

  Kun läpeensä korruptoituneen hallinon päätöksiä ei mitätöidä tai oteta takaisin ei silloin jää vaihtoehdoksi kuin päästä eroon tavalla tai toisella niistä päättäjistä jotka tekevät tuhoisia päätöksiä.

  Kun mikä tahansa valtio päättää käyttää "perusteluna": 'hyvän tavan vastainen' silloin voidaan käytännössä mikä tahansa järjestö tai yritys kieltää.

  Suomessa on tällä hetkellä arviolta 3000-4000 lähi-idän sotilasta - jotka ovat tulleet Suomeen pääministeri Sipilän kutsumina - mutta ovat nyt menneet maan alle.

  PVL joka on kiinnittänyt tarroja ja järjestänyt rauhanomaisia tapahtumia halutaan kieltää mutta samaan aikaan Suomessa on tuntematon määrä kovia terroristeja/murhaajia jotka on päästetty menemään maan alle!

  Ehkä he leikkaavat seuraavaksi lisää kurkkuja auki? Vaikkapa Helsingin Kauppatorilla tai Kolmen Sepän aukiolla?

  Suomen hallitus on PALJON vaarallisempi kuin PVL.

  PVL yrittää suojata suomalaisia sekä mielivaltaista valtion terroria vastaan että lähi-idän kurkunkatkojia vastaan.  VastaaPoista
 4. Paras video netissä!

  Kukaan muu ei ole koskaan sanonut tätä asiaa näin suoraan kuin Markus.

  Selkeä ja erittäin hyvin perusteltu katsaus Suomen toivottomaan tilanteeseen.

  Keskiverto suomalainen on tyhmempi kuin supikoira ja säikympi kuin lammas.

  Se on totuus. Leijonavaakuna pois ja tilalle supikoira ja lammas.

  10+ Markukselle tästä ajankohtaisesta tilannekatsauksesta. Tämän selvemmin asiaa ei voi enää sanoa.

  Palatkaa supikoirat katsomaan TV:tä. Eikö siellä jo kohta ala päivän iltasatu.

  VastaaPoista
 5. Vittu toivon et kaikilta vietäisiin aseluvat ja tulis aseiden täyskielto. Tiedustelu- ja muut urkintalait voimaan samantien ja 300 000 mamua lisää Suomeen heti.

  Sen tämä paska kansa on ansainnut.

  Ei voi kansa muuta kuin katsoa peiliin. Suomaloiset on paskinta alistuja kansaa mitä tiedän.

  Suomaloisia ei kiinnosta kuin oluen lipitys ja jääkiekko. Sitä saa mitä tilaa.

  VastaaPoista