22. marraskuuta 2017

Lokka & Wiik eivät lue faktoja ja sensuroivat kritiikin

Junes Lokka ja Tiina Wiik ovat profiloituneet kansallismielisinä sananvapauden puolustajina, jotka eivät oman kertomansa mukaan sensuroi mitään eikä ketään, koska "sananvapaus". Moni onkin uskonut tämän tarinan ja Lokkan ja Wiikin eri kanavilla ja lähetyksillä Youtubessa on tuhansia katsojia. Äänestivätpä oululaiset Lokkan jopa kaupunginvaltuunstoonkin viime kunnallisvaaleissa!

Todellisuudessa Junes Lokka ja Tiina Wiik ovat halpamielisiä valehtelijoita ja myyriä, jotka nakertavat kansallismielistä kenttää oppi-isänsä Olavi Mäenpään keinoin: Valheellisilla törkyvideoilla, trollaamalla minkä ehtivät ja sensuroimalla kritiikin pois. Ja tietenkin kiistävät tämän kaiken jyrkästi, vaikka todisteet ovat ilmiselvät. (Toki Lokka myöntää sentään, ettei ole lukenut mitään vastineita ja faktoja esimerkiksi minun juttuuni liittyen, vaikka silti kommentoi jatkuvasti sitä useiden mädätysvideoidensa kautta.)

Keräsin nyt lisänäyttöä tästä sensurointi-asiasta, joka on katsottavissa tässä videossa, koska Junes valitti jossain viime videossaan, että aikaisempi kuvankaappaukseni oli väärennös siinä olleiden aikamerkintöjen kummallisuuksien vuoksi. Jännästi kuitenkaan minun ns. lapocasessani tietokoneeni lokien aikamerkintöjen kummallisuudet eivät Junes Lokkan mielestä ole mikään osoitus mistään väärennöksestä poliisin toimesta. Olisi kiva ymmärtää, mikä ns. logiikka tällä miehellä oikein nupissaan pyörii?


Olen toki aikaisemminkin käsitellyt tämän kansallismielisten joukossa notkuvan myyrän touhuja, ilman mitään asiallista vastakommenttia ja palautetta, mm.

Jokaisen kansallismielisen pitäisi nyt nopeasti irroittautua tästä parivaljakosta. Törkeä, jatkuva valehtelu ja muiden kansallismielisten räikeä mustamaalaaminen tökeröin valhein ja sen peittely sensuurilla, sekä kyvyttömyys sietää kritiikkiä ja vastata siihen, on jo itsessäänkin niin moraalitonta, että nämä ihmiset eivät ansaitse mitään tukea. Kun tähän vielä liitetään toistuva yhteistyö kansallismielisten kenttää vuosikymmenet mädättäneen Olavi Mäenpään kanssa (fraaseja myöden), pitäisi kaikkien ymmärtää, että lopputulos ei voi olla hyvä. Se on kaamea. Jokaiselle, joka tähän soppaan lusikkansa pistää ja jollain tavalla assosioituu tämän kolmikon kanssa.

Tehkää palvelus koko kansallismieliselle kentälle:
Pistäkää palautetta menemään heille eri kanavia pitkin, levittäkää tietoa tästä asiasta ja lopettakaa näiden ihmisten minkäänsorttinen seuraaminen ja taloudellinen tukeminen.

4 kommenttia:

 1. Ei kenelläkään ole velvollisuutta julkaista jonkun random huutelijan paskaa. Et itsekkään julkaise eli mitä vittua siis vingut?

  VastaaPoista
 2. > Ei kenelläkään ole velvollisuutta julkaista jonkun random huutelijan paskaa.
  > Et itsekkään julkaise eli mitä vittua siis vingut?

  Olet debiili tai lukutaidoton. Sanoin nimenomaan kirjoituksessani heti alkujaan:"Junes Lokka ja Tiina Wiik ovat profiloituneet kansallismielisinä sananvapauden puolustajina, jotka eivät oman kertomansa mukaan sensuroi mitään eikä ketään, koska "sananvapaus"."

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo mainitsemasi asiat ovat tosiaan jokaisen todettavissa kun noita katselee jossain lähetyksessä tai striimissä. Kuvittelee vain, että "kansallismielisyyden" sijaan nuo kaksi myisivät käytettyjä autoja. Ostaisitko? En minä ainakaan.

  VastaaPoista
 4. Lokka ja Wiik ovat kyllä melkoinen parivaljakko. Aiempina vuosina Wiik on mm. varastellut naapureidensa pihoilta joulukoristeita ja polkupyöriä. Selkeästi valtuustoainesta!

  VastaaPoista