23. marraskuuta 2017

Taas bänniä Facebookista - tiedätte kyllä, kuka ilmiantoi...


Sain taas 30vrk bännin Facebookkiin. Samasta syystä kuin edellisenkin bännin, eli siitä syystä, että kerroin tosiasioita Junes Lokkasta. Nähtävästi Junes Lokka saa levittää minusta vapaasti törkeitä valheita, se ei ole "yksityishenkilön kiusaamista" tai "häiriköimistä". Mutta kun minä kerron näistä törkeistä valheista ja korjaan niitä, se onkin sitten Junes Lokkan "kiusaamista" ja "häiriköimistä"! Todella mielenkiintoista.

Erityisen mielenkiintoiseksi asian tekee kysymys siitä, kuka tämän ilmiannon teki Facebookille? Katsokaas, kun minä tarkoituksellisesti rajasin ko. julkaisun koskemaan vain kavereitani ja Junes Lokkaa ja Tiina Wiikkiä. Ilmiannon tekijä on siis joko joku minun tarkkaan valitsemistani ja luotettavista kavereistani...tai Junes Lokka tai Tiina Wiik. Voitte itse miettiä, kukahan mahtaa olla tämän ilmiannon takana? Voisikohan olla sama taho, kuin edellisenkin ilmiannon takana? Sama taho, keitä tämmöiset tosiasiapaljastukset Junes Lokkasta ns. kyrsivät? 5 Pisteen vihje: Ilmiannon todennäköisellä tekijällä on epäsiisti musta parta ja hän lorvailee Oulussa.

Että tämmöistä taas tällä kertaa. Tämä tavallaan vahvistaa tehokkaasti sitä, mitä sanoin juurikin tuossa postauksessani. Niih.
PS. Onneksi pystyn silti yhä ylläpitämään Facebookissa vakavasti sairaiden ihmisten vertaistukiryhmääni, koska näitä FB-tilejä kyllä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti