9. marraskuuta 2017

Hovikäräjät Porissa 27.11.2017 klo 12 - kaikki paikalle!

Oikeusmurhafarssini lähenee yhdeltä osin päätöstään. Oikeusmurhakäräjät ns. lapocasen osalta tuli pidettyä ja oikeusmurhatuomiohan sieltä tietenkin tuli. No, tein tietenkin valituksen asiasta hovioikeuteen ja ihme ja kumma, hovioikeus myöntyi yksimielisesti antamaan käsittelyluvan minulle. Hovikäsittely pidetään Porin käräjäoikeudessa 27.11.2017 klo 12.

Kaikki paikalle rohkeasti, jotta voitte itse päätellä materiaalista, mistä koko hommassa on kyse ja onko saamani tuomio oikeusvaltioperiaatteiden mukainen vaiko ei. Poissaolijat voivat sitten minun nähdäkseni pitää turpansa kiinni ko. asiasta, kun eivät kerran edes tiedä, mistä on kyse. Tulkaa paikalle. Kuunnelkaa mitä puhutaan. Tutustukaan aineistoon. Tehkää sitten omat päätelmänne.

En pidä todennäköisenä, että tuomiotani kumottaisiin, koska silloin hovioikeus joutuisi de facto myöntämään viranomaismädätyksen, jota se ei halua tehdä. Pieni mahdollisuus toki on, että ikäänkuin jonkin muotoseikan vuoksi tuomio kumottaisiin. Mutta yhtä kaikki, pitää yrittää.

5 kommenttia:

 1. Harmi kun on muuta tuolloin enkä pääse paikalle. Olisi mukava nähdä mistä tässä jutussa oikeastaan on kyse. Tai siis olenhan lukenut selostuksesi siitä mutta siis paikan päällä tulisi varmaan kaikkea kiintoisaa esiin.

  Tsemppiä Markus! :)

  VastaaPoista
 2. Onko se yleisölle avoin käräjätilaisuus? Vai onko se salainen? Jos se on salainen, niin eipä sinne kannata paikalle raahautua. Sinä ainakin voit nauhoittaa koko episodin, joten tee se ja julkaise nauha. Ei kait ole mitään järkeä ajaa satoja kilometrejä katselemaan tommosta juttua?

  VastaaPoista
 3. Kyl määki tulisin mutku en pääse. "Pärjäile". Lol.

  VastaaPoista
 4. muista ottaa seidin estolääkitystä mukaan, ettet väsähdä kesken kaiken ::::D

  VastaaPoista
 5. Oletko tutkinut kuinka moni nagatiivinen kommentti blogissasi on peräisin "Turun suunnalta" erään tietyn alkoholisoituneen rapajuopon toimesta ?

  Tämä parrakas pultsari on kuulemma havaittu lukemasta blogiasi kannettavalta tietokoneelta ravintolassa. Kovin tuntuu tätä rikollismielistä sarjakavaltajaa kiinostavan sivusi , vaikka väittää muuta :D

  VastaaPoista