8. marraskuuta 2017

Junes Lokka sensuroi ja valehtelee siitä

Junes Lokka on aiheuttanut ennenkin harmaita hiuksia törkeillä valheillaan minulle (esim. tämä ja tämä). Nyt Lokka on jäänyt kiinni kuitenkin taas uudesta valheestaan. Junes Lokka on näet todistettavasti estänyt minut Youtubessa, vaikka on aina ja kaikkialla vakuuttanut, ettei "sananvapauden vuoksi" estä ketään missään koskaan. HAH!

Homma alkoi avautumaan minulle, kun olisin halunnut lahjoittaa Junekselle pari euroa kannabikseen, jotta hän rauhoittuisi hieman, kun hänellä selvästi "heittää ylitse" ja pahasti taas hänen videollaan. En kuitenkaan pystynyt lahjoittamaan Junekselle mitään. Outoa. Joten aloin tutkimaan asiaa.


Olin itse kirjautunut tietenkin sisälle Youtubeen selaimellani kommentoidakseni, mutta laitoin piruuttani toisen Chrome-selaimen (portable version) päälle ja menin ko. videoon. Tällä toisella selaimella en siis ollut kirjautunut sisälle Googleen/Youtubeen, eikä sillä ollut mitään muitakaan kirjautumistietoja minusta välimuistissaan. Silti sillä saattoi seurata chattiä, kuten toki kuka tahansa muukin. Mutta...chattiviestini, jotka lähetin alkuperäisellä selaimellani, eivät näkyneetkään tällä toisella selaimella lainkaan chatviestien joukossa!

Ei siinä mitään, senkus sensuroi vaan sitten minua, hänen kanavansa, hänen päätöksensä. Mutta on törkeää valehdella kaikille, että hän ei muka sensuroi ketään ikinä mistään syystä sananvapauden vuoksi. Häpeä Junes! Junes Lokka on valehtelija ja se todistuu jälleen kerran nyt kaikille ihmisille.

Ja muistakaa toki katsoa aikaisemmat Junes Lokkan valheet täältä ja täältä.

3 kommenttia:

 1. "olisin halunnut lahjoittaa Junekselle pari euroa kannabikseen, jotta hän rauhoittuisi hieman, kun hänellä selvästi "heittää ylitse" ja pahasti taas hänen videollaan."

  Siis ilmeisesti tuolla 8.11. vihapuhevideolla, kuvasta päätellen. Sanotko missä kohtaa hänellä oikeastaan (vaihteeksi) "heittää ylitse"?

  VastaaPoista
 2. Junes Lokka vs. Markus Jansson. Titaanien taistelu.

  VastaaPoista
 3. LOL seid-janssoni ulisee sensuroinnista :D Janssoni itse on sensuurin perikuva :D

  VastaaPoista