1. kesäkuuta 2016

Sananvapauden seuraava uhri: Max Roth

Suomalainen mediapersoona, elokuvantekijä ja viihdetaitelija Max Roth (Facebook profiili) on joutunut Suomen poliisin vainon kohteeksi: Hänet on putkatettu, hänen tietokoneensa on takavarikoitu, hänen kaikki Youtube-videonsa on sensuroitu netistä pois ja gestapo uhkailee häntä 4v vankeustuomiolla törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan! Max on joutunut lähtemään Suomesta pakoon, siis maanpakoon, viranomaisten mielivaltaa ja vainoa! Max itse epäilee myös, että poliisi myös aikoo istuttaa hänen tietokoneelleen jotain laitonta materiaalia lisäsyytteiden ja tuomioiden aikaansaamiseksi (kuulostaako tutulta?).

Miksi Suomen poliisi tämmöistä tekee? Siksi, että on vaarallista olla oikeassa mamutusmokutuksen ja islamisaation suhteen, kun valtio ja viranomaiset ovat sen suhteen väärässä.

Suomalaisten viranomaisten toisinajattelijoihin kohdistama vaino on saamassa jo yli-mielipuolisen-suuruisia mittasuhteita. Poliisi jahtaa mm. MV-lehteä ja koettaa saada Ilja Janitskin luovutettua Espanjasta Suomeen. Tämä siis siitä huolimatta, että Ilja ei ole rikkonut mitään Espanjan lakia ja asuessaan Espanjassa Suomen mielivaltaiset ja sananvapauden vastaiset lait eivät häntä edes koske.

Oletettavaa on, että Suomen poliisi lavastaa tai syyttää Maxia myös ties mistä tahansa muustakin, kuten Iljaakin, jotta heille saadaan leivottua maksimaalinen vankeustuomio, sekä oheissakot yms. Leimakirveen pitää osua ja lujaa, varoittavia esimerkkejä pitää tehdä ja paljon, sekä toisinajattelit pitää saada häpäistyä totaalisesti. NIIN PALJON Suomen valtaeliitti ja viranomaiset pelkäävät TOTUUTTA. Totuutta islamisaatiosta, totuutta mamutusmokutuksesta, totuutta viranomaisten omasta mädänneisyydestä ja totuutta kansalaisten heräämisestä em. asioihin.

Suomen viranomaisista ja niiden sairaista keinoista ei pitäisi enää kenenkään yllättyä. Sen sijaan erityisen häpeällistä on, että Google on suostunut sensuroimaan Maxin videot pois Youtubesta! Google, joka mukamas kannattaa sananvapautta viimeiseen asti! Pitää toki muistaa, että sensuroi Suomen Google minunkin blogipostaukseni, mutta Youtube on siinä mielessä aivan eri juttu, että se ei ole mitenkään Suomen lakien alainen, koska sijaitsee USA:ssa. Youtuben ja Googlen nöyristely ja Suomen poliisin kanssa tekemä yhteistyö sananvapaustaistelijoita vastaan on TÄYSIN ANTEEKSIANTAMATONTA.

Pistäkääpä kommenttia kommenttiosioon, pitäisikö minunkin vetää vastavetona blogini pois Bloggerista ja videoni pois Youtubesta, muihin palveluihin, tämän mielipuolisen, Suomen viranomaisten tahdosta toteutetun sensuurin vuoksi?

9 kommenttia:

 1. No ei kannata poistaa Blogia, anna olla vaan.

  VastaaPoista
 2. Mitä muita paikkoja sitä on missä saa kirjoittaa mitäajattelee??
  Minua myöskin harmittaa tää että Max, joka on oikeassa kirjoituksissaan, aletaan tuolla tavalla vainoamaan ja kaikki poistettu youtubesta... kurjaa.

  Minäkin vaihdan facebookin ja Googlen johonkin muuhun jos vaan löytyy jotain muuta jostain. Vai täytyykö vaan jättää koko netti näiden takia?

  VastaaPoista
 3. Max Rothin videoita oli kiva katsoa. Hyvin tehtyjä ja erittäin terävää tekstiä. Onko nyt ihan oikeasti poistettu youtubesta? Kohta ollaan kun juutalaiset ghetossa.

  VastaaPoista
 4. Poliisi ei yritä saada Iljaa Suomeen. Luetko ollenkaan MV-lehteä?
  http://mvlehti.net/2016/05/04/valtamedia-on-tuominnut-jo-luovutusta-jarjestellaan/

  Eikä myöskään MV-lehdestä ole aloitettu esitutkintaa
  http://mvlehti.net/2016/03/02/kaikki-mediat-eivat-ole-oikaisseet-juttuihinsa-osoiterivia-oikeaan-muotoon/

  VastaaPoista
 5. Youtube on (tai ei ole yhtä lailla Suomen lakien alainen kuin Googlekin. YouTuben omistaa Google ja Googlella on tytäryhtiö EU-alueella ja Suomessakin on jotain toimintaa. Se ero toki sinun ja Maxin tapauksessa on, että Maxin youtube-videot eivät edes ole fi-domainin alaisuudessa

  VastaaPoista
 6. "libertaari, skeptikko ja ateisti"

  "syön lihaa, enkä harrasta kierrätystä"

  "Keräämääni ja tuottamaani tietoa kroonisesta väsymysoireyhtymästä (CFS) / systeemisestä rasitusintoleranssisairaudesta (SEID) / SEID-oireyhtymästä löytyy täältä ja minulla on myös asiaan liittyvä Facebook-ryhmä sekä VK-ryhmä. Voit myös ladata SEID-oppaani täältä."

  "Facebook"

  Älä viitsi edes verrata itseäsi Max Rothin kaltaiseen nerokkaaseen persoonaan.

  VastaaPoista
 7. Gestapohan on vain hyvä asia, ystäväin!

  VastaaPoista
 8. Maan Pääpetturi Juha Pissilä3. kesäkuuta 2016 klo 0.54

  HEI $AATANAN PA$KALAKIT...TAPPAKAA ITSENNE...ENNENKUIN KANSA TEKEE SEN !!!

  VastaaPoista
 9. Asiasta kolmanteen. Winukka kymppi yritti väkisin tunkeutua pöytäkoneeseen, jossa minulla on tuttu ja turvallinen seiska. Kiitos GWX:n sain sen yrityksen tumpattua
  ja nyt on rauha maassa. Saavat työntää sen kymppinsä hanuriin.
  GWX:N ja ohjeet löysin blogistasi, suurkiitos neuvoista!

  VastaaPoista