30. kesäkuuta 2016

Ilmastopakolaisuus seuraavana keppihevosena mamutusmokutukseen

Kulttuurimarxistit eivät jää tuleen makaamaan, vaan kehittävät koko ajan uusia ideoita länsimaisen yhteiskunnan tuhoamiseksi, kun vanhat valheet alkavat paljastua suurelle kansalle, tai niistä muuten vaan loppuu tehot kesken. Kansa on alkanut pikkuhiljaa heräämään valepakolaisongelmaan, vaikka media ja poliitikot tekevätkin parhaansa pitääkseen lampaat pimennossa siitä, mitä ja miksi on tapahtumassa. Näin ollen kulttuurimarxistit ovat kehittäneet ja ottamassa hyvää vauhtia käyttöön uutta keppihevosta, jolla länsimaisen yhteiskunnan tuhoaminen ja kansanmurha voidaan perustella: Ilmastopakolaisuus.
"Nyt tulleet pakolaismäärät ovat vasta alkusoittoa"
- Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Petteri Taalas
Ilmastopakolaisuus on loistava selitys. Siinä hyödynnetään Vihreän Uskonnon Dogmia, joka on jo saatu upotettua ihmisten alitajuntaan:"Ilmastonmuutos" ja saadaan sen varjolla uskoteltua tyhmille lampaille, että meidän tulee ottaa sivistysmaihin satoja miljoonia kehitysmaalaisia, eikä näiden tulijoiden tarvitse voida objektiivisesti todistaa yhtään mitään tarvetta mihinkään suojeluun tai pakolaisstatukseen, vaan tulosyyksi riittää tuo Suuri Saatana, ilmastonmuutos. (Josta tietenkään ei siitäkään ole mitään todellisia todisteita olemassa, puhumattakaan, että olisi todisteita siitä, että se on on oikeasti ihmisen aiheuttamaa tai että se olisi oikeasti haitaksi. Mutta eiväthän lampaat moista tajua epäillä, kun heitä on puolen sukupolven ajan aivopesty tuohon Vihreään Valheeseen.)

Eikä siinäkään vielä kaikki, samalla saadaan tuputettua erilaisia Ilmastonmuutosuskonnon dogmeja entistä kovemmin kansaan ja pakotettua kansa suorittamaan Vihreän Uskonnon Sakramentteja kuten lajittelua, tuulivoimaa, kasvisruokailua ja home- tarkoitan nollaenergiarakentamista, jotta kuvitellun ongelman kuviteltuja vaivoja voitaisiin muka jollain tapaa lievittää. Tavallaan kyse on win-win-tilanteesta kulttuurimarxisteille Vihreille, jotka saavat näin oikein tuplajättipotin aikaan: Sekä perusteltua mamutusmokutusta että perusteltua Vihreän Uskonnon Dogmien ja Sakramenttien käyttöönottopakkoa kansalle.

Tuleeko tämä huijaus onnistumaan?

Tietenkin tulee. Suurinosa kansasta uskoo silmiä räpyttämättä Ilmastonmuutokseen ja muihinkin Vihreisiin Valheisiin ja kun riittävästi höpötetään ilmastopakolaisuudesta, kansa uskoo senkin, tai ainakin hyväksyy senkin. Ja taas saadaan länsimaista yhteiskuntaa rappioitettua entistä enemmän, tuomalla entistä enemmän tänne sopeutumishaluttomia- ja kyvyttömiä kehitysmaalaisia kulttuuriamme "rikastuttamaan". Ei kansa kapinoi. Ei kansa vastusta. Ja kansa saa, mitä ansaitseekin, kun on niin vitun tyhmää ja sinisilmäistä, että ei tajua sen kusetuksen määrää, jota sen kurkusta työnnetään päivittäin alas.

7 kommenttia:

 1. Ilmastopakolaisuus on kyllä kusetuksena pahimmasta päästä. Todellisuudessa mitään ilmastopakolaisuutta ei ole olemassakaan. On vain maita ja kansoja, jotka ovat pilanneet elinmahdollisuutensa, koska väestö on kasvanut yli kantokyvyn.

  Kannattaa katsoa, miten paljon väestö on vuosikymmenten aikana kasvanut Syyrian ja Egyptin kaltaisissa maissa tai esim. Gazan kaistaleella.

  VastaaPoista
 2. Siis mitvit? Olipa aika järkyttävää sekavaa diipadaapaa tuo linkkaamasi Ylen artikkeli.

  Eniten ärsyttää se, että tämäkin tuuba tulee satavarmasti uppoamaan aivottomiin lampaisiin kuin jalka lehmänläjään kauniina kesäpäivänä.

  VastaaPoista
 3. Ne, jotka rakastavat ja kunnioittavat elämää, lyövät laivakirveellä partaisiin takertuneet kädet poikki.

  Ilmastopakolaisten ja pakoloisten osalta kuuluu menetellä näin.

  VastaaPoista

 4. Offtopic

  Hommafoorumi on ehkä bannattu ainakin operaattorien DNA, Elisa ja Sonera toimesta.
  Ei pääsyä niiden kautta sitten 7.7.2016.

  Mutta sivun http://anonymouse.org/anonwww.html kautta vielä pääsee.

  Tässä alkaa epäillä....

  VastaaPoista
 5. "Ne, jotka rakastavat ja kunnioittavat elämää, lyövät laivakirveellä partaisiin takertuneet kädet poikki.

  Ilmastopakolaisten ja pakoloisten osalta kuuluu menetellä näin."

  Mutta näinhän ei ketään tule tekemään. Netissä kyllä uskaltaa puhua mitä tahansa kuka tahansa. Kunnes aseluvat lähtee ja/tai tulee syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tms.

  VastaaPoista
 6. Mahtaako Homman omassa päässä olla vikaa, kun en päässyt sinne minäkään, tuon linkatun palvelunkaan kautta.

  VastaaPoista
 7. "Mutta näinhän ei ketään tule tekemään. Netissä kyllä uskaltaa puhua mitä tahansa kuka tahansa. Kunnes aseluvat lähtee ja/tai tulee syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tms."

  Mikä tämän lauseen tarkoitus on?
  Haluatko viestiä että olet jo antautunut, haluatko että tappio mieli-ala leviää. Ei tällainen ainakaan todellista vastarintaa palvele.

  Taistelu vapauden puolesta kannattaa aina. Myös silloin kun näkymät ja edellytykset vaikuttavat pieniltä.

  VastaaPoista