3. kesäkuuta 2016

Videosarja ja tuhti tietopaketti CFS/ME/SEID liittyen

Tein neljä videota CFS/ME/SEID eli krooninen väsymysoireyhtymä / myalginen enkefalomyeliitti / systeeminen rasitusintoleranssisairaus liittyen. Tarkoitukseni on näissä videoissa kertoa kohtuullisen tiiviisti olennaiset asiat tästä sairaudesta. Toivon, että katsot ne ajatuksella läpi ja jaat tuttavillesikin, etenkin jos he sairastavat tai epäilevät sairastavansa itsekin tätä sairautta. Kaikki em. videot voi ladata koneellesi täältä tai katsoa sarjana täältä.

Mikäli haluat videot korkealaatuisempina esim. opetustarkoituksia varten, tai kaipaat muuten lisätietoa asiasta tai tästä sairaudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä minuun esimerkiksi sähköpostitse. Muista, että minulla on asiaan liittyvä Facebook-ryhmä, sekä VK-ryhmä, jonne olet myös tervetullut. Voit myös ladata lisäinformaatiota tästä sairaudesta täältä tai ladata tekemäni laajan tietopaketin täältä.

Osa 1/4: Perustietoa sairaudestaOsa 2/4: Sairauden diagnostiikka ja oireetOsa 3/4: Sairauden hoitomenetelmätOsa 4/4: Neuvoja ja ohjeita potilaille

Ei kommentteja: