22. joulukuuta 2014

Suomeen Google sensuroi kiihotustekstini - USA:n Google ei!Suomen Google on noudattanut Suomen Ajatusrikospoliisin määräyksiä ja poistanut netistä koko kiihotuskirjoitukseni osoitteesta http://markusjansson.blogspot.fi/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html Käsittämätöntä munattomuutta ja pelkuuttaa Googlelta. Luulisi miljardifirman olevan halukas edes vähän puolustamaan sananvapautta, mutta ei niin ei. Lisäksi Suomen Google meni idioottimaisuuksissaan poistamaan koko blogitekstini, vaikka määräys koski vain blogitekstin osien poistamista. Blogitekstini löytyy yhä blogistani, mutta Google on estänyt sen näyttämisen netissä tuossa osoitteessa.

Sen sijaan USA:ssa sijaitseva Google/Blogger ei ole suostunut poistamaan kirjoitustani esimerkiksi alkuperäisestä osoitteesta http://markusjansson.blogspot.com/ncr/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html mikä on tietenkin hyvä uutinen. Niin ikään se löytyy kaikista muistakin maakohtaisista domaineista, se on poistettu vain ja ainoastaan .fi domainista. Mikähän järki viranomaisten mielestä tässä on, kun de facto se kirjoitus yhä edelleen on ja pysyy blogissani ja saavutettavissa (muulta) käsin? Ei mitään. Harvoinpa viranomaisten toiminnassa mitään järkeä onkaan. Pelkkää byrokratiaa ja vittuilua sananvapaudelle.

(Huomaa, että osoitteeseen pitää lisätä väliin tuo /ncr/ jotta Google ei automaattisesti ohjaa käyttäjää maakohtaiselle sivustolle kuten esimerkiksi .fi, .es, jne. Eli jos koetat mennä suoraan vain osoitteeseen http://markusjansson.blogspot.com/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html niin päädyt aina automaattisesti tuonne http://markusjansson.blogspot.fi/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html uudelleenohjauksen vuoksi)PS. Laitoin kuitenkin Bloggeriini uuden, korjatun version tuosta ja vieläpä samalle julkaisupäivälle kuin alkuperäinen juttu. Imekööt siitäkin sitten.

3 kommenttia:

  1. Laitapa linkki tuohon kiihottavaan kirjoitukseen blogin oikeaan reunaan :)

    VastaaPoista
  2. Tuossa sähköpostiviestissä sanotaan, että poistamiseen liittyvän ilmoituksen voi hakea Chilling Effects -sivustolta, mutta en kyllä itse ainakaan löytänyt mitään.

    VastaaPoista
  3. Niinpä. Ei löydy sieltä Chilling Effectsistä. Mielenkiintoista tosiaankin...

    VastaaPoista