13. joulukuuta 2014

Miksi vastustaa nykyistä maahanmuutto- ja monikulttuuri-ideologiaa?

Täytyy rehellisesti sanoa, että näin hyvää puhetta ja koostetta ei koko mamutusmokutushullutuksesta ole vielä ennen vastaan tullut. Ruotsidemokraattien puhe ja keskustelu Ruotsin parlamentissa, sekä siihen päälle vielä toinen hyvä videopätkä. Koko mamutusmokutus-hullutus ja sen seuraukset väännettynä rautalangasta kristallinkirkkaasti. Yksikään selkopäinen ihminen ei nämä katsottuaan voi kuin syvästi halveksua nykyisiä valtapuolueita ja nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Näitä videoita pitäisi varmuuden vuoksi pakkonäyttää television kaikilta kanavilta 24/7, kunnes idioottimaisimpienkin aivopestyjen lampaiden mieliin olisi saatu nämä tosiasiat väännettyä.

Tämä on juuri näin. Juuri täsmälleen, pilkulleen näin. Se on siinä. Enempää ei tarvita. Kaikki muu höpinä ja selittely on täysin turhaa. Mitään kunnollisia vasta-argumentteja näihin ei ole, eikä voi olla esittää. Mitä nopeammin ihmiset tajuavat nämä asiat ja alkavat toimimaan myös sen mukaan, sitä parempi meille kaikille.

6 kommenttia:

Lalli kirjoitti...

Ongelma on vain nähdä ilmiö yleisesti maahanmuuttajien ominaisuudeksi. On myös aivan tavallisia, kunnollisia maahanmuuttajia, jotka aiheetta joutuvat kärsimään koko heidän ryhmänsä leimaamisesta. Yhtä lailla meillä täällä Suomessa on oma kantasuomalainen roskajoukko, jotka vähät välittävät laeista, käytössäännöistä, toisten huomioonottamisesta. Mitä tehdä kotosuomalaiselle roskajoukolle - lähetetään ulkomaille?

Roskajoukko (suomalainen tai ulkomaalainen) kasvaa huonoista lähtökohdista, kuten köyhyydestä, kouluttamattomuudesta ja välinpitämättömyydestä. Samat periaatteet sekä hoitoon että rangaistukseen pitäisi olla kaikille roskajoukoille, oli kotimainen tai ulkomainen.

Markus Jansson kirjoitti...

Miksi tuoda maahan porukkaa, joka ei sopeudu?`

Somalit tekevät 50x raiskauksia ja 100x ryöstöjä per kapita kantaväestöön verrattuna. Miksi ottaa somaleita maahan, kun lopputulos on tuo?

Sillä, mikä sen aiheuttaa, ei ole loppupeleissä mitään väliä. Lopputulos kun on tuo niin se on tuo ja sillä pitäisi olla väliä. Ja se lopputulos on sama kaikkialla mamujen kanssa.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Lalli: Ruotsissa ei poltettu tähän tahtiin autoja tai kivitetty poliiseja ennenkuin aivan viime vuosina. Joukkoraiskauskin on ollut pohjoismaissa lähes tuntematon käsite, jollaisesta jotkut olivat korkeintaan lukeneet kirjoista. Eikä ole mitenkään sattumaa että tällaiset tapahtumat keskittyvät niihin lähiöihin, joissa asuu eniten m******taustaisia ihmisiä. (ei kannata puhua yleisesti maahanmuuttajista, 90% maahanmuuttajien rikollisuudesta kun tekevät erään tietyn uskonnon kannattajat)

Aivan turha höpöttää että jokin pieni roskajoukko suomalaisia aiheuttaisi mitään tällaiseen verrattavaa. Eihän niin tapahdu.

Mutta odotas vain kun Suomessakin joku lähiö kasvaa yli 80%:sti ******ivaltaiseksi... Sitten siitä kaaoksesta saa lukea lööpeistä.

Lalli kirjoitti...

"Kantaväestö" sisältää siis aivan kaikki yhteiskuntaluokat Suomessa. Jos ottaisimme tarkasteluun vain jonkin kantasuomalaisen väestöryhmän, niin rikokset olisivat hyvinkin lähellä pakolaisperäisten maahanmuuttajien tasoa (en jaksa tutkia tilastoja).

Itä-Helsinkiläinen työtön kantasuomalainen tekee rikoksia ja raiskauksia enemmän kuin Eirassa asuva, ja niin edelleen... Kyllä sekä Itä-Helsinkiläisten kantasuomalaisten sekä pakolaisten sopeuttaminen yhteiskuntaan on joissain tapauksissa epäonnistunut.

Vastaavasti esimerkki tuollaisesta kantasuomalaisesta roskaihmisestä: taxi-idiootti
Siltikään tuo ja tuonkaltaiset kantasuomalaiset roskajoukot eivät edusta kaikkia suomalaisia yhtenä ryhmänä - ainakaan toivottavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Katupartiot tulevat yleistymään ja kasvavat suuremmiksi.

Miksi?

Senkö takia että norjalaiset tai puolalaiset maahanmuuttajat terrorisoivat pääkaupunkiseutua, ryöstelemällä ja pahoinpitelemällä suomalaisia lapsia?

Ei tietenkään, vaan asialla on somalialaiset ja sekä etniseltä taustaltaan lähi-idästä olevat väkivaltaiset huligaanit.

Ei Suomessa ole ennen katupartioita tarvittu suojaamaan omaa väkeä väkivaltaisilta maahanmuuttajalaumoilta.

On sata varma että elleivät viranomaiset kykene tai välitä laittaa kuriin näitä väkivaltaisia, etnisiä "suurlähettiläitä", niin sen tekee kansa itse.

Ongelma on afrikkalaiset ja lähi-idästä peräisin olevat maahanmuuttajat.

Kiintiö on täynnä!

Eikä kyse ole pelkästään Suomesta ja meidän oman kulttuurimme elinvoimaisuuden säilyttämisestä. Kyse on laajemmin valkoisen miehen ja naisen eloonjäämiskamppailusta.

Meidän täytyy varjella sitä mikä on meille rakkainta ja kalleinta.

Ja siinä oma perhe ja oma kansakunta menee aina vieraiden ja tungettelijoiden edelle.

Anonyymi kirjoitti...

Syyriasta ja Kongosta tulee pakolaisia Suomeen, miten moni heistä tulee syyllistymään vakaviin rikoksiin maassamme? näistä asioista päättävät poliitikot tietävät kyllä prosentti määrät, mutta vähät välittävät suomalaisista jotka joutuvat elämään vastoin tahtoaan näiden pakolaisten naapureina sietämään heidän erikoisia tapojaan ja agressioitaan, jos katsoo liian pitkään, no pysyy se baseball maila suomipojankin kädessä, kansanäänestys kun demokratiassa ollaan. Mitenköhän kavisi?