14. huhtikuuta 2016

Muutama avoin kysymys Rauman poliisille

Kuten kaikki muistamme, minut putkatettiin ja tietokoneeni takavarikoitiin 15.6.2015 aamulla. Sain nyt pyytämiäni tiedostoja tuosta minulta takavarikoidun tietokoneen kiintolevyltä, mm. Windowsin lokitiedostoja. En ole ehtinyt kokonaan vielä perata niitä läpi, mutta heti pisti tämmöinen silmään:


Minä kun olen utelias paskiainen, niin esitän teille muutaman ikävän kysymyksen näin avoimesti:
 1. Voisitteko, arvoisat Rauman poliisin poliisisedät, selittää, miten minun (ei-kannettava) tietokoneeni on Windowsin lokitiedostojeni mukaan ollut käynnissä 10:19, kun minä olen ollut lukittuna putkassa? Itsestäänkö se sai virrat seinästä ja pompsahti päälle?
 2. Viitsisittekö kertoa, arvoisat Rauman poliisisedät, mitä olette laittaneet tai manipuloineet ko. tietokoneeni kiintolevyiltä tuolloin? Oletteko kenties istuttaneet sinne silloin todisteita teknisen tutkinnan löydettäväksi?
 3. Oletteko niin tietoteknisesti osaamattomia, että ette osaa edes bootata järjestelmää ulkoiselta rompulta tai kiintolevyltä ja manipuloida kiintolevyn sisältöä ilman, että siitä jäisi moisia itsestään selviä jälkiä? Ei tarvitse vastata, tämä on retorinen kysymys.
 4. Eikö tietokoneeni pitäisi olla sinetöity, siis niin, ettei kukaan pääse siihen käsiksi, koska tietotekninen tutkinta tulee suorittaa KIRJOITUSSUOJAAMALLA KIINTOLEVYT ja ottamalla niistä bitti-bitiltä kopiot tietoteknisessä tutkinnassa, joita sitten tutkitaan? Ja joita ei vielä tuona päivänä missään nimessä ehditty tekemään, kun ne tehtiin vasta paljon myöhemmin Porissa...
Tälle tasolle viranomaisten ajojahti minua kohtaan on jo mennyt:
Poliisi manipuloi tietokoneeni sisältöä ennen tietoteknistä tutkintaa, ilmeisesti lavastaen minua johonkin rikokseen, jotta se saa "herkullisemman" tuomion minulle niskaan.

Aivan kuten poliisi manipuloi (pyyhki) salaa nauhoittamani pätkän nauhuristanikin pois - siksikö, että siellä olisi kuulunut, miten ja kuka tietokonettani manipuloi sen ollessa samassa tilassa muiden takavarikkokamojeni (siis myös päällä olevan, salaa nauhoittavan nauhurini) kanssa?

Rauman poliisi ja poliisi ylipäätään on läpimätä ja käyttää mitä tahansa keinoja, myös todisteiden tuhoamista ja istuttamista, jahdatessaan toisinajattelijoita Suomessa. Tämä on toki minulle ollut jo pitkään täysin selviö, mutta toivottavasti yhä useampi suomalainenkin tajuaa tämän asian ja ymmärtää, että Suomen poliisiin ei voi luottaa, ei sitten yhtään, eikä missään tilanteessa. Voitte olla satavarma, että ketään poliisia ei tästäkään tulla ikinä syyttämään, eikä tuomitsemaan, eikä sanktioimaan millään tapaa, kuten ei missään muussakaan kaltoinkohtelussani ole tehty, eikä tulla tekemään.LISÄÄ INFOA (klo 16:50)!
Poliisi on myös manipuloinut takavarikoimansa koneeni turvallisuuslokeja 12.3.2016!!! Eli kuukausi sitten. Todisteet kiistattomasti nähtävillä tässä videossa, vassokuu! Jakakaa eteenpäin! Tästä ei saa vaieta!

7 kommenttia:

 1. Jos laitoit nauhurin nauhoittamaan keskusteluja ja olit itse eri tiloissa, niin syyllistyit salakuunteluun. Vain sellaiset keskustelut saa nauhoittaa ilman lupaa, joissa itse on mukana

  VastaaPoista
 2. Voi V, aivan karmeaa tarinaa mutta ei mahdotonta armaassa suomenmaassame.

  VastaaPoista
 3. No, tämähän on "hyvä uutinen", mitään tuon koneen levyltä löytyvää aineistoa ei voida käyttää sinua vastaan. Pidä huoli, että juristisi ymmärtää sen, jos tuo menee käsittelyyn. Syyttäjän pitäisi tämä myös ymmärtää, ja ottaa huomioon, että syyteharkinnassa mikään tietokoneelta kotoisin oleva tutkintamateriaali ei ole minkään arvoista.

  VastaaPoista
 4. > Jos laitoit nauhurin nauhoittamaan keskusteluja ja olit itse eri tiloissa,
  > niin syyllistyit salakuunteluun. Vain sellaiset keskustelut saa nauhoittaa
  > ilman lupaa, joissa itse on mukana

  Olettaen, että tein niin tahallisesti. En tehnyt, koska en tiennyt, että ko. nauhuri viedään.

  Toiseksi, odotan mielenkiinnolla, että asiasta nousisikin tutkinta: Silloinhan pitäisi myöntää, että siellä on ollut nauhoite ja poliisi on sen laittomasti sieltä pyyhkinyt. Jos ei moista tule, ei ole todisteita moisesta, joten rikostakaan ei voida todistaa tapahtuneen. Win-win siis minun kannaltani. :p

  VastaaPoista
 5. Event logeista.

  Pari huomiota herätti videosi.

  1. Oliko koneesi kello oikeassa?
  2. Event logit on ajoitettuja tehtäviä tai trickereitä, joten ei poliisin välttämättä ole tarvinnut noihin puuttua, vaan niihin on "kirjoitettu" koneen käynnistyessä/käynnissä ollessa automaattisesti ajoitettuna tehtävänä. Niinhän logit toimii, eli automaattisesti.
  3. Event logit ei ota kantaa koneeseen asetettuun aikavyöhykkeeseen varsinkin security logien osalta, jolloin aikavyöhyke voi selittää sellaiset timestampit jolloin kone on ollut suljettuna.
  Oletuksena Eventlogit käyttää UTC aikaa ja korjautuu GMT... jos korjaantuu. Tämä aiheuttaa eventlogeissa paljon kellonaikojen vääristymiä.... Jopa päivien eroilla.

  Hyvissä event parsereissa löytyy mm. timestamp korjaustyökalut jolloin saa ne oikeat timestampit tietoon.

  Katsoin piruuttani oman koneeni eventlogeja ja siellä on paljon sellaisia aikamääreitä, jolloin kone on ollut satavarma suljettuna.

  VastaaPoista
 6. > 1. Oliko koneesi kello oikeassa?

  On, aina. Sen on pakko olla, koska muuten esim. VPN-yhteydet eivät toimisi väärien aikaleimojen vuoksi.

  > 2. Event logit on ajoitettuja tehtäviä tai trickereitä, joten ei poliisin välttämättä ole
  > tarvinnut noihin puuttua, vaan niihin on "kirjoitettu" koneen käynnistyessä/käynnissä
  > ollessa automaattisesti ajoitettuna tehtävänä. Niinhän logit toimii, eli automaattisesti.

  Kyse on pöytäkoneesta, joka on ollut irti verkosta, pois päältä tuolloin. Ei se ole voinut käynnistyä mitenkään ilman, että virtajohto on törkätty kiinni jne. Mitään ajoitettuja tehtäviä, jotka voisivat käynnistää koneen itsekseen, ei myöskään ole, olen siitä pitänyt huolta itse, kone ei käynnisty kuin vain virtanapista painamalla JOS virtajohto on seinässä.

  Kone ei ole voinut olla päällä tuolloin mitenkään muuten kuin siten, että poliisi on iskenyt virtajohdon seinään ja käynnistänyt sen. Teko, jota poliisi ei saisi tehdä, koska kyse on todisteista, joihin ei saa koskea, koska niistä tekninen tutkinta ottaa bitti-bitiltä kopiot kiintolevyistä.

  > 3. Event logit ei ota kantaa koneeseen asetettuun aikavyöhykkeeseen varsinkin security
  > logien osalta, jolloin aikavyöhyke voi selittää sellaiset timestampit jolloin kone on
  > ollut suljettuna.

  Aikavyöhekikin on oikein, ks. kohta 1.

  > Oletuksena Eventlogit käyttää UTC aikaa ja korjautuu GMT... jos korjaantuu. Tämä
  > aiheuttaa eventlogeissa paljon kellonaikojen vääristymiä.... Jopa päivien eroilla.

  Ainakaan minä en ole moista huomannut koskaan, katsoin juuri tästä koneestakin, mukavasti sinne kaikki kirjautuu täsmälleen oikeana aikana heti nyt. Myös ko. lokitiedostojen tiedostojen aikaleimat ovat oikein.

  Lisäksi, jos kyse olisi tuosta, silloinhan tuon pitäisi näyttää -2h, eli jokin on kirjattu 10:19, se olisi oikeasti tapahtunut 8:19 meidän aikaammme. Putkatuspäiväni aamuna tietokoneeni ei ollut päällä lainkaan tuohon aikaan, itse asiassa tuolloin poliisi kolkutteli jo oveni takana vai oliko jo peräti tullut sisälle kämppääni. Missään tapauksessa tietokoneeni ei ollut silloin päällä.

  > Hyvissä event parsereissa löytyy mm. timestamp korjaustyökalut jolloin saa ne oikeat
  > timestampit tietoon.

  Onko antaa vinkkiä? Samalla jostain, jolla pystyy parsimaan kuntoon noita lokeja? Suurimmassa osassa lokeja näet tulee virhe, että loki on korruptoitunut, en saa tarkempia tietoja irti, mitä on tapahtunut tuolloin. Kokeilin jotain MS suosittelemaa ohjelmaa, mutta se vain ilmoitteli, että "ei käyttöoikeutta (loki)tiedostoon" jne. vaikka kyllä käyttöoikeudet olivat olemassa ja ok.

  VastaaPoista