8. huhtikuuta 2016

Nyt Facebook väittää epäilevänsä, että en ole todellinen henkilö!Facebook näyttää koko ajan keksivän uusia muodollisia perusteita saada minut sensuroitua ja kokonaan poistettua Facebookista. Nähtävästi jutku-Zuckea ja hänen kätyreinään Suomessa toimivia suvakkeja on todellakin alkanut ns. ottamaan pannuun minun kirjoitteluni siellä. 

Sain nimittäin nyt tämmöisen jutun eteeni, kun kirjauduin Facebookkiin (Samalla tilini on toistaiseksi kokonaan kadotettu sieltä ja kaikki koskaan julkaisemani poistettu sieltä): Facebook väittää epäilevänsä, että en ole todellinen henkilö! 

Tämä siis siitä huolimatta, että olen kyllä kertonut Facebookin tiedoissa tarkkaan mm. kotisivuni, muut sosiaalisen median sivuni, blogini osoitteen, laittanut kasapäin kuvia itsestänikin ja minulla on siellä kavereina kasapäin ihan todellisia ihmisiä. Jokainen selkopäinen ymmärtää, että kyseessä ei ole mikään aito epäily, vaan puhtaasti tekosyy saada minut kokonaan heivattua helvettiin Facebookista, suvakkien uutena keinona lisätä sensuuria ja rajoittaa sananvapautta.

Kuten olen ennenkin sanonut: Poistukaa Facebookista! Siirtykää käyttämään sosiaalisena mediana esimerkiksi VK:ta, jossa sensuuria ei ole ja joka on monessa mielessä paljon kehittyneempi kuin Facebook. Minut löytää sieltä edelleenkin osoitteesta https://vk.com/markusjansson

Itse "olen pakotettu" käyttämään Facebookkia siitä yksinkertaisesta syystä, että, sori, jos tämä tuntuu sinusta pahalta, mutta on totuus:
Kasapäin idiootteja ei ymmärrä suksia helvettiin sieltä, vaan pysyy kuin liimattuna ko. paskapalvelussa ja jakaa siellä ja vain ja ainoastaan siellä tietoja erilaisista asioista! Minun on pakko pysyä ko. palvelussa, jos aion ko. tietoja saada ja esimerkiksi ylläpitää SEID-potilaiden vertaistukiryhmää jne. juttuja! Näin pitää jatkaa, kunnes riittävä määrä ihmisiä tajuaa siirtyä (ainakin myös) muihin sosiaalisiin palveluihin ja jakaa sielläkin tarpeellisia tietojaan!

Arvoisille suvakeille ja muille sensuuria ajaville ihmisvihaajille tiedoksi: Tämäkään sensuuri ei mitenkään ESTÄ minua sen enempää jakamasta kuin vastaanottamasta tietoja mistään. Minulla on kyllä useita "varaprofiileita" Facebookissa juuri tämmöisiä sensuureja vastaan. Blogini, Twitter-tilini , Youtube-kanavani ja tietenkin VK:n tilini jatkavat toimintaansa aivan kuten ennenkin. Minä en vaikene. Minua ei saa mikään taho sensuroitua pois netistä(kään). Ei mitenkään, koskaan, ikinä, eikä mistään syystä eikä millään keinolla.

2 kommenttia:

 1. Mielestäni tässä logiikassa jokin ontuu:
  Zuckerberg on juutalainen ->
  Zuckerberg estää blogin pitäjää pilkaamasta muslimeja ->
  Zuckerberg tukee muslimeja ->
  Zuckerberg tukee muslimien voittoa kaikkialla maailmassa ->
  Zuckerberg pyrkii juutalaisten massamurhaan Israelissa ja pian muuallakin.

  Tämän logiikan mukaisesti Zuckerbergin omistama yritys pyrkii tappamaan omistajansa ja n. puoli miljardia ihmistä siinä sivussa. Mielenkiintoinen ajatusleikki.

  VastaaPoista
 2. Haeppas, mitä kulttuurimarxismi on ja mihin se tähtää. Tuo sopii täysin siihen. Ei kulttuurimarxistien tarkoitus ole islamisoida länsimaita...länsimaiden islamisointi on vain KEINO kulttuurimarxisteille päästä päämääräänsä.

  Jostain kumman syystä Israelissa on hyvin tiukka maahanmuuttopolitiikka, eikä muslimeilla ole toivoakaan päästä maahan ja saad kansalaisuutta...miksi kummassa? :D ;)

  VastaaPoista