13. huhtikuuta 2016

Tietokone"ongelmia" taas, sattumalta... ;)


Hauska yllätys, kun taas alkoi kone tekemään kummia temppujaan. Viimeksi alkoi tehdä samoja temppuja samana päivänä, sen jälkeen, kun kävin gestapon kuulusteltavana. Varmaan puhdasta sattumaa. Missään tapauksessahan hommaan ei liity mikään takaportti/urkintaohjelma, joka olisi kiintolevyn firmwarella jne. ollut ja nyt aktivoitunut. Kaikki moiset epäilyt ovat varmasti vain paranoidista foliohattuiluta.PS. Vittuako te idiootit tätä konetta kyttäätte? Tämä on mun netti/pelikoneeni, ei täältä mitään löydy. Urpåt.

7 kommenttia:

 1. mistä tiedät, että kovalevyn datansiirtonopeuden lasku liittyy poliisin tarkkailuohjelmiin? onko se tyypillistä näille ohjelmille?

  VastaaPoista
 2. ^^ En tiedä, mutta epäilen, että haittaohjelma on ollut kiintolevyn firmwaressa ja aiheuttaa siellä moista "sivuoiretta" aktivoituessaan. Mitään muuta selitystä en keksi, miksi yht äkkiä kiintolevyn nopeus putoaa 5/6. Ja vanhalla levyllä oli sama vika ja se poistui, kun tyhjensin koko fyysisen kiintolevyn ja asensin uuden firmwaren siihen.

  VastaaPoista
 3. Siis hetkinen.. Uudessa ssd-levyssäkin epäilet firmwaressa olleen poliisin haittaohjelma? Oliko se siis siellä ostettaessa vai epäiletkö poliisin käyneen salaa asunnossasi sen asentamassa?
  Minkä merkkiset/malliset levyt ne oli ja mikä fw-versio?
  Hidastiko se luku- vai kirjoitusnopeutta?

  VastaaPoista
 4. eikö pikemminkin verkkoyhteyden hidastuminen olisi merkki vakoilusta?

  VastaaPoista
 5. > Uudessa ssd-levyssäkin epäilet firmwaressa olleen poliisin haittaohjelma?
  > Oliko se siis siellä ostettaessa vai epäiletkö poliisin käyneen salaa
  > asunnossasi sen asentamassa?

  Siis niinkuin sanoin, ehkäpä silloin, kun olin muksujeni kanssa ulkona...tai pari päivää sitten kun kävin kaupungilla, tai aikaisemmin, jos se aktivoitui vasta nyt.

  VastaaPoista
 6. Kaikkien usb ym. laitteiden firmwaret kannattaa uudelleenajaa vähintään viikoittain. Ja tarkistaa siihen tarkoitetulla ohjelmalla mitä laitteita järjestelmässä on ollut ja koska asennettu.

  VastaaPoista