26. syyskuuta 2015

Poliisi tuhoaa ja evää todistusaineistoa oikeusjuttuuni liittyen

24.9.2015 oli sitten käräjät liittyen poliisin tekemään kotietsintään, takavarikkoon ja putkatukseen, josta tietenkin valitin asianmukaisille tahoille. Ts. valitin poliisin toimista ja sitä käsiteltiin nyt. Itse käräjäistunnon tuomio tulee ensi viikolla, enkä viitsi asiaa kommentoida sen enempää sitä ennen, käyn sitten läpi kaikkea hauskaa, mitä tuolla oli ja tapahtui. Mutta yhdestä asiasta minun pitää kyllä kertoa sitä ennen. 

Voit toki katsoa kutakuinkin saman, mitä aion sanoa,
videoltakin ja nähdä myös, miten yritän selvittää tätä asiaa:


Poliisi nimittäin on pidättäytynyt antamasta minulle materiaalia, joita olisin voinut käyttää tuossa oikeusistunnossa poliisia vastaan, siis sellaista, joka olisi todistanut minun puhuvan totta poliisin toimista kotietsinnän aikana jne. Sain videokamerani, jossa on pätkä kotietsinnästä (ennen kuin poliisi väkivaltaisesti riistää sen minulta ja sammuttaa sen laittomasti), samana päivänä kuin mitä oikeusistunto oli...oikeusistunto oli aamulla klo 10 ja videokamera oli haettavissa SEN JÄLKEEN.

Miettikääpä, minkämoista vittuilua tuo on poliisilta? Käsittelemme oikeudessa sitä, mitä tapahtui kotietsinnässä ja olennaisena kysymyksenä se, estikö poliisi minua kuvaamasta kotietsintää vaiko ei - ja poliisi ei suostu antamaan kameraa ja videota tapahtuneesta minulle ennen kuin ko. oikeudenkäynti ON JO TAKANA! Törkeää touhua, mutta mitäpä muuta voisi poliisilta odottaa?

Poliisi olisi voinut edes sanoa oikeudenkäynnissä, että materiaali on NYT saatavilla minulle, jolloin olisin voinut pyytää puheenjohtajalta taukoa ja käydä hakemassa ko. kameran vieressä olevasta poliisiasemalta ja näyttää ko. tuomarille, mitä kotietsinnässä tapahtui. Sitä poliisi ei tehnyt. Sen sijaan poliisi väitti oikeudessa, että materiaali on saatavilla "lähipäivinä", eli siis valehteli suoraan asiasta! Kotiin mentyäni näet kotonani oli kirje, jossa kerrottiin materiaalin olevan haettavissa poliisilaitokselta, eli poliisilla on de facto ollut se hallussaan jo vähintään pari päivää!

Tietenkin poliisi teki näin, koska ko. video olisi ollut heidän kannaltaan hyvin epämiellyttävää katsottavaa ja olisi todistanut minun puhuvan totta ja poliisin valehdellessa tapahtumista. Poliisiin ei voi luottaa, ei sitten yhtään.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Homma menee vieläkin härskimmäksi.

En ole kertonut julkisesti tätä ennen, mutta kun poliisi hakkasi oveani kotietsintäpäivänä, niin videokameran lisäksi laitoin pienen nauhurin nauhoittamaan tapahtumia. Tein näin, koska tiesin, että poliisi tulee estämään minua kuvaamasta (mihin minulla on tietenkin oikeus, mutta poliisihan ei laista välitä mitään). Nauhuri näyttää tavalliselta muistitikulta, mutta nauhoittaa ääntä hyvin tehokkaasti ja salaa. Jätin sen pöydälle tietokoneeni viereen, jotta se varmasti nappaisi kaikki äänet talteen.

En tietenkään arvannut, että poliisi aikoo takavarikoida myös tietokoneeni ja muistitikkuni. Luulin, että poliisi tulee vain hakemaan minua kuulusteluihin. Jos olisin arvannut tuon, olisin tietenkin kätkenyt tikun jonnekin piiloon nauhoittamaan audiota. Nyt kävi sitten niin, että poliisi vei tuon tikunkin mennessään, kun luuli sitä muistitikuksi (mitä se toki myös on). Tätä en osannut odottaa, mutta en ajatellut sen haittaavan mitään, koska nauhoitus olisi kuitenkin onnistunut.

Nyt hain ko. takavarikoidut tavarat takaisin (poliisille jäi vielä tietokoneeni takavarikkoon) ja aloin katsomaan, mitä niistä löytyi. Videokameran muistikortilta löytyi todellakin pätkä videota, jossa kotietsintää tekevät poliisit tulevat asuntooni sisälle, ottavat kameran minulta väkivalloin pois ja sammuttavat sen vastoin vaatimuksiani. Mutta entä nauhuri, mitäs siellä oli, mitä sieltä löytyi?

Ei mitään. Poliisi oli pyyhkinyt ko. salaa ottamani nauhoituksen pois ko. nauhurilta! Poliisi on siis laittomasti peukaloinut todistusaineistoa, minun omaisuuttani, minun nauhoituksiani, tuhoamalla, ilman oikeuden lupaa, materiaalia sieltä! Poliisi on nimenomaan pyyhkinyt ko. nauhoituksen pois sieltä, koska en onnistunut sitä palautusohjelmilla sieltä palauttamaan (jos se olisi vain poistettu sieltä, voisin luultavasti palauttaa sen)! TÖRKEÄÄ TOIMINTAA, mutta ei mitenkään ihmeellistä, koska poliisi tunnetusti viis veisaa lakipykälistä ja tekee Suomessa aivan mitä sitä huvittaa.

Huomasin myös, että nauhurin on/off kytkin oli laitettu off-asentoon. Poliisi oli ilmiselvästi huomannut, että kyseessä on nauhuri ja laittanut sen pois päältä jossain vaiheessa ja kun sen sisältöä tutkiessa kävi ilmi, että siellä oli nauhoitus, joka todistaisi mitä kotietsinnässä tapahtui, se pyyhittiin sieltä pois, jottei minulla olisi mitään todisteita kotietsinnässä tapahtuneista poliisin rikoksista!

Tämmöistä toimintaa poliisilta. Mutta minkäs teet, mitenkäs todistat ja mitä se edes auttaisi? Ei mitään. Poliisiin ei voi luottaa yhtään. Ei tipan tippaa, ei missään asiassa, ikinä, koskaan.PS. Poliisi tuhosi myös Ninjastik-tikkuni/käyttöjärjestelmäni sekä ainakin yhden muistikortin. Kiitti vitusti siitäkin, Ninjastik oli 70€ arvoinen ja tuo huippunopea muistikortti maksoi aikoinaan joitain kymppejä. Toimivia olivat ennen poliisin toimia, nyt eivät enää toimi. Ehkä poliisia vitutti kryptattu Ninjastik ja se, että se käyttää Tor-verkko oletuksena ja halusi näin tehdä lisäkiusaa minulle?

PPS. Veikkaanpa, että poliisi on myös tuhonnut kuulusteluvideon, jonka tekivät vaatimuksestani ensimmäisestä poliisikuulustelustani. Ai miksikö? Koska ko. videolla tuon selvästi esille, että minulta on laittomasti estetty kuvaaminen ja nauhoitus ja totean ko. poliisille, että hänellä ei ole oikeutta ko. asioita minulta estää, eikä se, että hän noudattaa esimiehensä käskyä, oikeuta häntä rikkomaan lakia. Nämä ovat niin ikäviä tietoja ja se, että ne tulevat kirjattua ylös, että poliisi luonnollisesti pyrkii nekin tuhoamaan todisteina omasta laittomasta toiminnastaan.

18 kommenttia:

 1. "Poliisi on tuhoaa ja evää todistusaineistoa oikeusjuttuuni liittyen" ?

  VastaaPoista
 2. Kerrotko vielä lyhyesti että MITÄ mielestäsi todistit ja miten?

  VastaaPoista
 3. On hienoa, että esivalta puolustaa kunnon ihmisiä kaltaisiasi vastaan. Toivon että pian pääset oikeaan seuraasi Vankilaan, jossa sinua hakataan, hakataan ja hakataan aamusta iltaan ja vartijat vain nauravat kun puolikuuroksi ja puolisokeaksi rammaksi rusikoituna itket niitä auttamaan. Vankila tuomio on sinunlaiselle sällille hidas kuoleman tuomio ja se on aivan oikein.

  VastaaPoista
 4. > Kerrotko vielä lyhyesti että MITÄ mielestäsi todistit ja miten?

  Opettele lukemaan ja kuuntelemaan, idiootti.

  > On hienoa, että esivalta puolustaa kunnon ihmisiä kaltaisiasi vastaan.
  > Toivon että pian pääset oikeaan seuraasi Vankilaan, jossa sinua hakataan,
  > hakataan ja hakataan aamusta iltaan ja vartijat vain nauravat kun
  > puolikuuroksi ja puolisokeaksi rammaksi rusikoituna itket niitä auttamaan.
  > Vankila tuomio on sinunlaiselle sällille hidas kuoleman tuomio ja se on
  > aivan oikein.

  Ahaa, mitä ja ketä kunnon ihmisiä "vastaan" minä olen tehnyt? Vituttaako, kun unelmasi, jossa oikeuslaitos toimii ja poliisiin voi luottaa, murskaantuvat, etkä halua sitä myöntää?

  VastaaPoista
 5. Onko Janssonilla jokin tukiryhmä?

  VastaaPoista
 6. Asian faktojen totuuspohjaa 100% tietämättä nuo kommentit on aika "erikoisia".
  Voisi noin ilman folio-hattua nähdä että kerrotun kanssa kommentoijilla on jotain tekemistä aiemmin kuvatun/kirjoitetun kanssa. Jos Markus tarinasi on tosi, on aivan uskomatonta että virkakoneisto alentuu tällaiseen. Jos näin on, on komento tullut varmasti jostain ylempää kuin vuorossa olevalta päivystävältä komissaariukselta. Itse suodatan vielä tätä tarinaa, mutta jos osakin tästä on todella toteutunut, luottamus siitä haluaako viranomainen KAIKISSA tapauksissa toimia kuten laissa on kirjoitettu, kyseenalaistuu.
  Seuraan nyt kyllä mielenkiinnolla asioiden etenemistä.
  Tsemppiä.

  t.
  S.E.P.

  VastaaPoista
 7. Miten ystävystyn Janssonin kanssa?

  Vastaa, homo!

  VastaaPoista
 8. En ollenkaan ihmettele, että poliisi on hävittänyt todistusaineistoa. Heidän kannaltaan olisi kovin vahingollista, jos Markus olisi päässyt todistamaan poliisin rikkoneen räikeästi lakia. Siitä olisi tullut iso tutkinta ja mahdollisesti potkuja.

  VastaaPoista
 9. Oletkio tarkistanut, että onko tietojen päälle kirjoitettu ihan nollia tai ykkösiä vai satunnaisdataa?

  VastaaPoista
 10. On se jännä, että aina, kun joku tuo jotakin tämmöistä ilmi, niin jengi on naureskelemassa ja sanomassa foliohatuksi. Jengissä on uskomattoman vahva halu uskoa siihen, että kaikki on hyvin ja mitään paskaa ei vaan voi tapahtua.

  VastaaPoista
 11. Mitä lie poliisi puhunut etsinnän jälkeen, kaikki tallentunut tikulle? Siksi se oli pakko tyhjentää? Mahdollisesti paljon raskauttavampaa materiaalia kun etsintä itsessään.

  VastaaPoista
 12. > Mitä lie poliisi puhunut etsinnän jälkeen, kaikki tallentunut tikulle?
  > Siksi se oli pakko tyhjentää? Mahdollisesti paljon raskauttavampaa
  > materiaalia kun etsintä itsessään

  Aivan. Tämäkin kävi mielessä. Mutta jos poliisi olisi toiminut laillisesti, olisi vain katkaissut nauhoituksen siinä vaiheessa, kun huomasi kyseessä olevan nauhurin. TAI, jos epäili sinne nauhoitetun jotain epäasiallista, niin sitten poliisin pitäisi pyytä OIKEUDEN LUPA nauhoitteen osan tuhoamiseen tai koko nauhoitteen tuhoamiseen. Mutta niinhän poliisi ei tehnyt. Mulkut.

  VastaaPoista
 13. http://yle.fi/uutiset/saammeko_esitella_uusnatsi_vasemmistofeministi_aari-islamisti_ja_juutalaisradikaali__kaikki_yhdessa_henkilossa/8329214

  VastaaPoista
 14. Narahtahtaneen epätoivoinen projektiivinen puolustuspuheenvuoro.

  VastaaPoista
 15. Tarjoa ensi kerralla:

  http://www.theregister.co.uk/2015/03/12/usb_drive_fry_your_laptop/

  Ja tuskin haittaa sivellä jotain kiinnostavaa ainetta kosketuspinnoille, jos alkavat sitten purkamaan.

  jukka

  VastaaPoista
 16. Vielä:
  -Kaikki data talteen nettiin tms. samantein, jatkuvasti.
  -Hanki läjä vanhoja romukoneita, luultavasti eivät maksa mitään. Enemmän (turhaa) tutkittavaa tutkijoille, ja niitä voi vähän "viritellä".
  Jos vievät niin ei haittaa, vaikka pitäisivätkin ikuisesti :)

  VastaaPoista
 17. "Mitä lie poliisi puhunut etsinnän jälkeen, kaikki tallentunut tikulle? Siksi se oli pakko tyhjentää? Mahdollisesti paljon raskauttavampaa materiaalia kun etsintä itsessään."

  Itsellenikin tuli juuri sama mieleen. Niille, jotka vielä puolustelevat poliisia, niin olisikohan aika jo herätä todellisuuteen ja hyväksyä se, että poliisi on Suomessa yhtä lailla korruptoitunut kuin missä tahansa muualla maailmassa. Muistakaa myös se, että jos poliisi rikkoo Markus Janssonin oikeuksia, se voi yhtä hyvin tehdä sen teille, jotka luette näitä ja seuraatte sivusta. On äärimmäistä typeryyttä naureskella sille, että viranomaiset rikkovat jonkun toisen oikeuksia.

  VastaaPoista
 18. Jos tiedostot on poistettu laitteesta tavanomaisesti, etkä ole siihen uusia nauhoituksia tehnyt, voi poistetut äänitykset vielä palauttaa sopivalla ohjelmalla.

  VastaaPoista