4. syyskuuta 2015

Karut tosiasiat mamutuksesta ja "pakolais"tilanteesta


Rautalankaa tästä  kaikesta "pakolais"ongelmasta, mamutuksesta ja mokutuksesta. Kiistämättömiä tosiasioita, jotka pitäisi ymmärtää ottaa keskustelun lähtökohdiksi. Ja joita ei tietenkään oteta koskaan keskusteluun edes mukaan, jotka sivuutetaan tai tyrmätään, koska ne ovat niin saatanan ikäviä valtamedian ja mamutusmokuttajien kannalta.

Älä toki usko minua ja minun teorioitani. Kysy vaan itseltäsi, miksi näistä tosiasioista ei suostuta keskustelemaan ja mihin, jos mihinkään, voi keskustelu, joka ei perustu, eikä ota huomioon tosiasioita, voi ikinä johtaa?
 1. Nämä Suomeen nyt tulleet pakolaislaumat eivät ole edes Syyriasta, yli 97% on muualta kuin sieltä. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
 2. Nämä eivät ole sotaa paossa, vaan tulleet esim. Turkista ja etelä-Euroopasta tänne elintason perässä loisimaan. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
 3. 3/4 näistä tulijoista ovat aikuisia miehiä, eivät lapsia eivätkä naisia. Raavaita, partasuisia äijiä siis. Lähde: MTV3 tai parempi lähde MV-lehti.
 4. Näillä pakolaislaumoilla ei ole lain ja kansainvälisten sopimusten mukaan EDES OIKEUTTA TULLA TÄNNE, EIKÄ OIKEUTTA HAKEA TURVAPAIKKAA tms. koska heidän tulee hakea sitä ensimmäisestä EU-maasta, johon astuvat ja se ei voi olla Suomi (ks. kartta, jos et tajua miksi). Lähde: Maahanmuuttovirasto.
 5. Huolimatta siitä, että tänne tulijoilla ei ole mitään oikeutta tulla tänne, ei mitään oikeutta edes jättää turvapaikkahakemuksia, ei mitään oikeutta saada ylläpitoa eikä sosiaaliturvaa, Suomen viranomaiset tietoisesti rikkovat lakia eivätkä aio estää näiden rikollisten toimintaa jatkossakaan. Lähde (em. lisäksi): Suomen Rajavartiolaitos.
 6. Muslimeille me olemme alempaa kansaa, meidän kuuluu palvella heitä, alistua heidän tahtoonsa täysin. Muslimit eivät koe mitään syytä totella meitä, integroitua meidän yhteiskuntaamme eikä kunnioittaa meitä tai lakejamme. Me olemme vääräuskoisia koiria heille, emme mitään muuta. Vääräuskoiset naiset saa raiskata, vääräuskoisten omaisuuden saa viedä ja vääräuskoisille saa valehdella mielinmäärin islamin oppien mukaan. Lähde: Koraani.
 7. Hukkunut "syyrialaislapsi" hukkui, koska lapsen isä halusi Turkista Eurooppaan, jotta saisi uudet hampaat. Ei heillä Turkissa mitään hätää olisi ollut, olisivat olleet siellä turvassa sotaa. Lapsi kuoli, koska isä halusi elintasopakolaiseksi Eurooppaan. Kuvia tehtaillaan lisäksi propagandatarkoituksessa kasapäin. Lähde: Video ymsJuttu kuvista jne.
 8. Nämä elintasopakolaiset eivät kelpuuta ruokaa, juomaa, petivaatteita jne. jos ei ole ilmeisesti "riittävän laadukasta". Ei voi kovin paha hätä olla, kun on varaa ruikuttaa, heittää pois annetut ruoat ja vedet, sekä polttaa vaikkapa vaatteet, joita "kafir ja/tai tyttö on käyttänyt".
 9. Valtamedia valehtelee ja vääristelee massiivisesti kaikkea mamutusmokutukseen liittyvää. Kun kansalaiset sitten oikaisevat näitä vääriä tietoja, niin seurauksena uutisten kommentointi estetään valtamediassa kokonaan.
 10. Maahanmuuttajat, etenkin muslimit, ovat huomattavan yliedustettuja rikostilastoissa. Esimerkiksi somalit tekevät n. 50x raiskauksia ja 100x katuryöstöjä verrattuna kantaväestöön. Lähde: Rikostilastot.
 11. Islam sallii lapsiavioliitot ja lapsiseksin, Ruotsissa on jo alettu vihkimään alaikäisiä avioliittoihin muslimien painostuksesta. Muhammed oli pedofiili ja Muhammedin kaikki toimet ovat kaikkien muslimien ikuisen jäljittelyn kohteita ikuisesti. Lähde: Mitä islam opettaa pedofiliasta ja Ruotsi hyväksyy muslimien lapsiavioliitot.
 12. Muslimien maahanmuutto ei ole missään Euroopan maassa koskaan onnistunut. Yhdessäkään Euroopan maassa muslimit eivät ole koskaan integroituneet yhteiskuntaan millään muotoa. Kaikkialla on tullut vain ongelmia. Ajatus siitä, että Suomi onnistuisi siinä, missä mikään muu maa ei ole koskaan onnistunut, on lapsellinen. Lähde: Jussi Halla-ahon blogkirjoitus.
 13. Kyse on laajamittaisesta mamutusmokutuksesta, jonka tarkoitus on hävittää länsimainen kulttuuri ja islamisoida länsimaat. Lähde: Kulttuurimarxismi - mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?
Kohdat 1-12 ovat täysin kiistattomia tosiasioita, jotka käyvät ilmi ko. lähteistä tai muista tilastoista, koskien näitä "pakolaisia" ja islamia. Kohta 13. on toki kiiistanalainen, mutta looginen johtopäätös, kun katsoo em. politiikkaa.

Tästä asiasta on täysin tarpeetonta "keskustella" lainkaan kenenkään henkilön, median tai poliitikkojen kanssa, ennen kuin keskustelun molemmat osapuolet MYÖNTÄVÄT ja YMMÄRTÄVÄT em. kiistattomat tosiasiat sellaisiksi. Kaikenlainen järkevä keskustelu mielikuvitusasioista ja epätodellisista, tekaistusta huuhaasta on järjetöntä, mielipuolista, eikä se voi johtaa ikinä mihinkään. Keskustelun on pitäydyttävä ja perustuttava tosiasioihin ja vain ja ainoastaan tosiasioihin. Ja kuten sanoin, niin kauan, kun mamutusmokuttajat eivät suostu hyväksymään tosiasioita keskustelun lähtökohdaksi, mitään keskustelua ei voi, eikä saa edes yrittää, se on tuomittu epäonnistumaan. 

Case closed. Jos kannatat em. mamutusmokutusta, olet joko mielipuoli, helvetin tyhmä, helvetin sinisilmäinen tai haluat tuhota länsimaisen kulttuurin ja kansan. EVVK, mutta suosittelisin, että muutat itse helvettiin täältä, jonnekin ihailemaasi muslimivaltioon ja jätät Suomen rauhaan. Mitä sinä täällä sitä paitsi edes teet, jos haluat islamisaatiota, niin muuta muslimivaltioon, siellä on kaikki kuten ilmiselvästi haluat. Vaihtoehtoja on paljon sinulla valittavanasi, esim. Saudi-Arabia, Jemen, Arabiemiraatit, Lebanon, Egypti, Algeria, Iran, Irak, Syyria, jne. Anna mennä vaan. Eikö kelpaa? No miksi haluat tänne moista paskaa sitten?


PS. Kehoitan kuuntelemaan tämän Ruotsidemokraattien puheen hyvin tarkkaan. Osuu ja uppoaa takuuvarmasti.

17 kommenttia:

 1. Hyvin laitettu faktat pähkinänkuoressa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasioita, jotka laittavat ajattelemaan

   Poista
 2. Ei turvapaikanhakijat ole lähtökohtaisesti rikollisia niin kuin väität kohdassa #5. Kyllä Suomeen saa pyrkiä kuka tahansa. Toiseksi on syytä muistaa, että ei ne kaikki turvapaikanhakijat ole roskaväkeä. On Suomessa muslimeita, jotka on vat integroituneet yhteiskuntaan. Mielestäni ei pitäisi lähtökohtaisesti halveksua turvapaikanhakijoita ellei ole todisteita siitä, että ovat rikollisia tms. Parempi suunnata viha päättäjiä kohtaan ja niitä kohtaan, jotka niitä tänne ehdottomasti haluavat sosiaaliturvalla loisimaan.

  Kyllä niitä "elintasopakolaisia" on myös Suomesta lähtenyt Yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan. Ei siinä mitään väärää ole, jos elävät siellä kohdemaassa lakien mukaan – vaikka sitten eläisivätkin sosiaaliturvan varassa.

  Kolmanneksi, usein nuoret miehet ovat niitä, jotka kaikista eniten tarvitsevat turvapaikkaa, koska joutuisivat kotimaassaan joko taistelemaan tai jos siitä kieltäytyävt, niin heidäöt tapettaisiin. Molemmissa tapauksissa seurauksena olisi kuolema

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava kirjoitus joka todellakin pitää täysin paikkaansa. Ongelmana on se, että heti leimataan rasistiksi jos kritisoi maahanmuuttoa ja pakolaisia.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

 5. Hyvä kirjoitus. Hatunnosto Markukselle.

  acc

  VastaaPoista
 6. Loppuvatko sotien jaloissa elävät ihmiset siihen että otamme vaikkapa maailmalla olevien sotien jaloista 100 miljoona ihmistä nyt eurooppaan? Siihenkö sodat loppuvat ja siihenkö tapettavat loppuvat ja siihenkö kärsimykset maailmassa loppuvat? Vai loppuisiko kärsivät ihmiset siihen että jos otamme 200 miljoona ihmistä sotien jaloista? Enpä usko. Homma jatkuu entiseen malliin ja eurooppakin tuhoutuu siinä mukana.

  VastaaPoista
 7. Kamalaa luettavaa....hävettää,että ollaan suomalaisia molemmat😓

  VastaaPoista
 8. Kohta 9. ja poistat itse kommentin kommenttikohdasta. Hieno homma. Lähteenä Mv-lehti, vielä parempi. Jatka hei samaan malliin. Ja faktahan on se, että Ruotsissa ei ole yhtään lapsiavioliittoa solmittu. Se että joku yksityinen henkilö on näin sanonut ei tarkoita sitä, että se on fakta. Pieni lähdekritiikki olisi paikallaan.

  VastaaPoista
 9. Mistä näitä markusjanssoneita oikein sikiää?

  VastaaPoista
 10. 5/5, hyvät naurut ennen nukkumaanmenoa!

  Eihän tälläistä voi edes ottaa tosissaan.

  VastaaPoista
 11. "Kirkko ja valtio pitää erottaa toisistaan ja täysi uskonnonvapaus tulisi taata jokaiselle."
  "Arvostan yhteiskunnallista valveutuneisuutta, suvaitsevaisuutta,"
  Suoria lainauksia kuvauksestasi sivun oikeassa laidassa. Tekstistäsi on uskonnonvapaus ja suvaitsevaisuus hyvin kaukana. Onko kirjoitus siis vitsi? En edes tiedä miksi vaivaiduin saati lukemaan jopa kommentoimaan näin ala-arvoista tekstiä.

  VastaaPoista
 12. http://www.migri.fi/turvapaikka_suomesta/turvapaikan_hakeminen/hakemuksen_kasittely/tutkimatta_jattaminen

  VastaaPoista
 13. Kyllä hän tietää, mitä hän puhuu, kaikki on totta. Älä syyttää jotakuta, kun nämä asiat tapahtuvat täällä Suomessa, käytä 5 minuutti aikaa ja etsiä **sharia-lakia Britanniassa**, sinun tulee olla huolissaan, kun näit.

  VastaaPoista
 14. Ihan asiallista tekstiä.

  VastaaPoista
 15. Hei anonyymi, joka koetat päteä 7. syyskuuta 2015 klo 18.17
  Islam ei ole uskonto, joka tulisi sallia, vaan ennemminkin rikollisjärjestö ilman sen suurempia pääsyvaatimuksia. Säännöt kuitenkin on tiukat ja niiden noudattamatta jättämisestä tuomitaankin usein kuolemaan. Esimerkkejä löydät googlella vaivattomasti pilvin pimein. Jos olet eri mieltä, niin hyväksyt automaattisesti myös juuri keksimäni uskonnon, nimeltään vaikkapa "Janssonin kiusaajat", jossa suvakit saa tappaa, raiskata ja ryöstää ilman seuraamuksia. Markus Jansson on profeetta, jonka arvostelemisesta tuomio on kuolema kivittämällä.

  VastaaPoista
 16. Aikoinaan pidettiin suurta metakkaa kun syyrialaislapsi löytyi muka rannalta hukkuneena. Ihmettelen miten aallot huuhtovat muka rantaan merenpohjasta. Taisi koko kuva olla vain lavastusta.

  VastaaPoista