5. syyskuuta 2015

Yksinkertainen vinkki Suomen viranomaisille pakolaisten ja heidän reittinsä identifioimiseksi


Suomen viranomaisia ei tietenkään kiinnosta, että tänne tulee ihmisiä laittomasti, vastoin EU:n omia säädöksiä ja määräyksiä. Suomen viranomaisia ei kiinnosta ottaa kiinni tai estää maahanpääsy ilmiselvästi laittomilta tulijoilta. Suomen viranomaiset päinvastoin majoittavat, ruokkivat ja hyysäävät näitä rikollisia maahantulijoita, pitävät kuin piispaa pappilassa. Suomen viranomaiset haluavat mädättää Suomen.

Mutta jos leikitään hetki, että Suomen viranomaiset eivät haluaisi mädättää Suomea. Leikitään. Tiedän, vaikea uskoa, mutta yritetään. Miten Suomen viranomaiset voisivat helposti identifioida nämä tulijat ja heidän reittinsä, sekä huolehtia, että vain ne, kenellä on oikeus, pääsisivät Suomeen?

Tulijoiden matkapuhelimia käyttäen! Heillähän on jokaisella uunituore iPhone tms.!

Matkapuhelimissa on IMEI-koodi, joka yksilöi ko. puhelimen. Mikäli puhelimessa on SIM-kortti sisällä, niin SIM-kortissa on vielä IMSI-koodi, joka yksilöi jokaisen sim-kortin. 

Mikäli puhelin ei ole offline-tilassa koko elämäänsä, se rekisteröityy verkkoon aina kun voi. Vaikka siinä ei olisi SIM-korttia lainkaan sisälläkään. Se ilmoittaa verkkoon tällöin IMEI:nsä. Jos SIM-kortti on sisällä niin puhelin ilmoittaa sitten toki myös IMSI:nsä.

Yksinkertaista, arvoisat Suomen raja- maahanmuutto- ja poliisiviranomaiset: Takavarikoikaa ko. mamujen puhelimet tai napsikaa niiden IMSI/IMEI talteen ihan vaan lähimmästä matkapuhelinmastosta ja JÄLJITTÄKÄÄ ko. IMSI/IMEI:t pitkin maailmaa!

Eli, siis pistäkää kyselyt menemään operaattoreille pitkin maailmaa, missä ko. puhelin on liikkunut ja milloin. Minne tukiasemiin se on kirjautunut ja koska.

Hokkuspokkus, puhelimen alkuperä ja sitä kautta se omistajan alkuperä ja käyttämä kulkureitti voidaan järjittää erittäin suurella tarkkuudella ajassa ja paikassa!

Näin voidaan myös sen kantajan reittiä Euroopassa ja EU:n ulkopuolellakin seurata ja katsoa, mistä hän on tullut tänne ja milloin. Näin voidaan heittää hänet helvettiin Suomesta ja käskeä hänen hakea turvapaikkaa ensimmäisestä EU-maasta, johon hän on noiden todisteiden perusteella jalallaan astunut. Samalla voidaan toki antaa vihjaus ko. maan viranomaisille siitä, mistä ko. tyyppi on lähtenyt liikkeelle (Turkista todennäköisesti), eli höpöhöpöjutut "Välimeren ylittämisestä Afrikasta" voidaan jättää suoraan omaan arvoonsa.

Yksinkertaista. Tehokasta. Täysin automatisoitua, jos niin haluttaisiin tehdä.

Mutta kun ei haluta. Suomen viranomaiset voisivat em. keinolla selvittää erittäin luotettavasti JOKAISEN maahantulijan taustat, reitit ja lähtöasemat, mutta Suomen viranomaiset eivät niin tee. Sen sijaan he toivottavat heidät kädet ojossa tervetulleiksi verovaroillamme elelemään loppuiäkseen.

7 kommenttia:

 1. Taitavat olla just toisinpäin nuo IMSI- ja IMEI-koodit.

  VastaaPoista

 2. En tiennytkään IMSI-koodista. Kiitokset Markukselle tekniikan salojen aukaisemisesta.

  acc

  VastaaPoista
 3. Olisiko tiedustelujen tekeminen kaikille maailman operaattoreille ilmaista? Vai kaatuisiko sittenkin hintaan?

  VastaaPoista
 4. Tätä olen itsekin ihmetellyt.

  VastaaPoista
 5. Eikös käytetyt verkot tallennu puhelimelle, joten sieltä sen reitin taitaa saada helpoimmin.

  VastaaPoista
 6. > Taitavat olla just toisinpäin nuo IMSI- ja IMEI-koodit.

  Niinpä ovatkin, hups. Korjattu. Kiitos huomiosta. :)

  VastaaPoista
 7. "Niinpä ovatkin, hups. Korjattu. Kiitos huomiosta. :)"

  Hah, olet pihalla mobiiliteknologiasta.

  VastaaPoista