15. syyskuuta 2015

Facebook-sensuuri

Sain sitten Facebookkiin 7 vrk kirjoituskiellon. Syynä oli, että kutsuin erästä idioottia idiootiksi, kun hän ei yli kymmenen viestin jälkeenkään ymmärtänyt, mitä laki sanoo asiasta X. Toisin sanoen, idiootti ei ymmärtänyt, miten elatusmaksut, lapsilisät ja sosiaalituet määräytyvät lähivanhemmuuden perusteella, joka (lähivanhemmuus siis) annetaan oletuksena äidille ja äiti onkin de facto lähivanhempi yli 90% tapauksissa.
!!! PÄIVITYSTÄ 16.9.2015 klo 03:00 !!!

Minun lisäkseni myös Junes Lokka on saanut täysin käsittämättömästä syystä (kuva, jossa ei ollut mitään Facebookin vastaista) kirjoituskiellon 30 vrk ajaksi! Lisäksi Susanna Kaukinen on saanut 3 vrk kirjoituskiellon Facebookiin!

Facebook on nyt selvästi aloittanut, ilmeisesti suomalaisten viranomaisten painostuksesta, ajojahdin ja sensuurikampanjan (tekaistuilla syillä) mamukriitikoita vastaan! Ovatko valtaapitävät jo noin huolissaan nykyisen massamädätyksen ja maahantunkeutujien paljastamisesta, että pitää näin likaisiin temppuihin ryhtyä ja Facebook valjastaa tuohon tarkoitukseen? Vai mikä on taustalla? Kolme käsittämätöntä kirjoituskieltoa de facto samaan aikaan kolmelle (kenties kovimmalle) mamutuskriitikolle EI OLE SATTUMAA!

Muistakaa, että kun minun luokseni tehtiin kotietsintä ja tietokoneeni vietiin ja minut heitettiin putkaan, niin reilun viikon päästä tehtiin sama temppu myös Junes Lokkalle, koska tämän muka epäiltiin lähettäneen jotain uhkauksia sisäministerille! Ei varmasti ollut sekään sattumaa, aivan kuten ei tämäkään ole sattumaa!

Mitä seuraavaksi? 
 Mikä on näiden mädättäjien sensuurin seuraava askel? Lähteekö tämä blogi bittien taivaaseen seuraavaksi? Viedäänkö meidät taas putkaan ja viekö poliisi kommunikointivälineet kuten tietokoneet ja puhelimet, estääkseen meitä kertomasta tapahtumista? Katoaako kotisivuni ilmaan? Mitä helvettiä on tekeillä nyt?!?


!!! PÄIVITYSTÄ 20.9.2015 !!!

Myös kansantaiteilija ja huumorimies Seppo Lehto on saanut Facebookkin 30 vrk kirjoituseston. Älkää vaan kuvitelko, että kyse on sattumasta. Tai kuvitelkaa, jos olette ihan saatanan idiootteja ja sinisilmäisiä hölmöjä.

Tämä mädätyksen aste kertoo siitä, minkämoisia voimia vastaan tässä tapellaan. Se, että Facebook on jo noin mädätetty ja mukana noin isossa kuviossa, on todella huolestuttavaa. Taustalla ovat paljon isommat tekijät kuin esimerkiksi Suomen viranomaiset (joilla ei ole paskan vertaa valtaa Facebookkiin). Paljon, paljon isommat, mutta niinhän koko Euroopan mädätysprosessissa ovatkin paljon suuremmat voimat takana, kuin mitä meille yritetään mediassa näyttää. Tässä se taas nähdään.

Odotan mielenkiinnolla, koska Bloggerin profiilini ja blogini laitetaan kanssa jonnekin "jäähylle" tai kokonaan poistetaan Googlen toimesta. Sillä jos Facebook on alistunut tähän mädätykseen ja sensuuriin, niin varmasti myös Googlekin voi alistua. Googlehan poisti kiihotusteksini suomenkielisestä osastaan, muistakaas se...joten mitä vaan voi tapahtua...Suosittelen menemään minunsome.org palveluun, se on MV-lehden perustajan ylläpitämä ja siellä ei tasan tarkkaan sensuroida, urkita tai ilmianneta tietojasi poliisille.

Jännää, että minulle tappouhkauksia lähettäneet muslimit eivät ole saaneet mitään kirjoituskieltoa Facebookkin. Nähtävästi muslimeja eivät koske lainkaan samat säännöt kuin kantaväestöä, tässäkään asiassa tälläkään kertaa. No, eiväthän muslimien lähettämät tappouhkaukset ole poliisin ja syyttäjän mielestä rikoksia, mutta sen sijaan minun lähettämäni "tappouhkaukset" ovat ehdottomasti rikoksia, joista pitää tehdä kotietsintä, viedä tietokoneet ja heittää minut päiväksi putkaan.

On tämä sairas maailma, ei voi muuta sanoa. Todella, todella, todella sairas.

No, onneksi tämä mielipuolinen maailma tuhoutuu pian länsimaissa muslimisaastojen invaasion ja muun kulttuurimarxismin seurauksena. Se siitä sitten. Tämmöiset mielipuolisuudet tulevat arkipäiväiseksi ja länsimainen yhteiskunta, sellaisena kuin me sen olemme joskus tunteneet, lakkaa olemasta - pysyvästi.

5 kommenttia:

 1. Tsiisus fakin kraist. Mikä hiton aivoja syövä virus tätä maailmaa oikein vaivaa?

  VastaaPoista
 2. Suomen hallitus ei tiedä mitä se on tekemässä ja mihin kuseen se on Suomen kansaa ajamassa.
  Uskonsodat Euroopassa ovat seuraava vaihe, eikä Suomikaan tule olemaan kokonaan sivussa, vaikka Euroopan laidalla satummekin asumaan.

  VastaaPoista
 3. Kummalle kuulostaa, rikosilmoitus jokaisesta uhkauksesta. Lain pitäisi kaikille olla sama. Sananvapauden nimissä saat ladella ihan mitä haluat, sanomisistasi olet tosin vastuussa.

  VastaaPoista
 4. EIKUN UU$I PROFIILI V€TÄMÄÄN....NOITA KANNATTAA T€HDÄ JOKU KYMMENKUNTA VARA$TOON...
  AINAKIN 2 RINNAKKAI$TA KOKO AJAN "LUKIJOID€N" TI€DO$$A...(J€WTUUBI$$A HYVIN YL€I$TÄ)

  NIIN $AA NUO $UOM€N KAN$ANMURHAAJAT VÄHÄN T€K€MI$TÄ...JUO$T€N KU$TA !!!!!

  VastaaPoista
 5. Huomattava määrä somessa liittyvistä kriittisistä kuvista on lisätty joko listoille mitä ei pysty postaamaan ilman muokkausta tai sitten minäkin olen tarkkailussa...

  VastaaPoista