4. joulukuuta 2010

Wikileaks sensuuri ja Assangen ajojahti jatkuu

Kuten äskeisessä kirjoituksessani kirjoitin, Julian Assange on nyt ajojahdin kohteen. Panokset ovat koventuneet viranomaisten tehtyä uuden pidätysmääräyksen hänestä. Myös sivusto www.wikileaks.org on viranomaisten sensuuritoimenpiteiden ja hyökkäysten kohteena. Sivustoon viittaavat DNS-palvelut on hyökkäysten vuoksi katkaistu. Viranomaisten pyrkimykset ko. sivuston käytön ehkäisyys ovat nyt onnistumassa, mikä on entistä suurempi syy käydä läpi siellä julkaistua aineistoa ja taistella sensuuria vastaan.

Sivu on kuitenkin löydettävissä sen ip-osoitteella (tällä hetkellä 213.251.145.96), joista pidetään kirjaa mm. tällä sivulla. Myöskin Facebookin Wikileaks-sivulla käydään keskustelua vuodoista ja kaatuneista nettisivuista jne. joten kannattaa seurata tilannetta siellä(kin).

5 kommenttia:

 1. Toisenlainen näkökulma. hmmm...
  Wikileaks on globaalin eliitin netin hallintatyökalu
  http://tinyurl.com/2vltxxw

  VastaaPoista
 2. Kummallista, että tuon sivuston toiminnan haittaamiseksi ollaan valmiita noin vaivalloisiin ja suurieleisiin toimenpiteisiin. Luulisi olevan vähemmän häpeällistä vain hyssytellä koko juttu kuoliaaksi.

  VastaaPoista
 3. Mutta onko Wikileaks oikeasti leakannut mitään uutta?

  VastaaPoista
 4. Marko (nälkä) Sihvonen teki vähän samaa hommaaa. sohi kusiaispesää ja miten kävi. Youtubessa on runsaasti lisämateriaalia. Olisi mielenkiintoista haastatella Markoa ja kysyä, mitä hänelle sanottiin, jotta lopettaisi. Itse olen jonkin verran tutkinut ja lueskellut juttuja ja omat silmät ovat auenneet tähän korruptoituneeseen järjestelmään.

  Loistava blogi kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Entäs mikä olis täydellinen järjestelmä?
  Missä kulkee rajat?

  VastaaPoista