1. joulukuuta 2010

Fasistisiat kosto- ja vainopolitiikan välikappaleena

En ollut vielä oikein toipunut tästä poliisin valtaa Stasimaisesti lisäävästä ehdotuksesta, kun jo tuli vastaan toinen vastaavanlainen poliisin harrastama (poliittinen) vaino. Ilmeisesti poliisia on tarkoitus käyttää länsimaissakin kuten (fasistisissa) diktatuureissa, eli kyttäämään viattomia ihmisiä sekä vainoamaan poliittisen eliitin mielestä epämiellyttäviä henkilöitä. Suurinosa ihmisistä on kuitenkin (ollut) siinä uskossa, että ainakin Suomessa poliisin tehtävänä olisi vain lain valvonta ja kriminaalien kiinniottaminen, eikä poliittisten päämäärien ja vainojen toteuttaminen...voi miten väärässä he ovatkaan.

Julian Assangen vainoaminen Interpolin avulla heti Wikileaksin paljastusten jälkeen on niin ilmiselvää poliittista ajojahtia ja valtaeliitin johtamaa kostotoimenpidettä kuin vain olla ja voi. Näennäisenä perusteena olevat raiskaus- ja ahdistelusyytteet ovat ilmiselvästi valheellisia ja tarkoituksenhakuisesti tekaistuja. Silti niiden avulla Assangen matkustelu ja elämä voidaan tehdä erittäin vaikeaksi, koska Interpol on nyt laittanut Assangesta "haut päälle" niiden perusteella.

Koettakaa nyt hyvät ihmiset vähän ajatella näitä asioita ja miettiä, millaisessa maailmassa me oikein elämme. Pohtikaapa tarkkaan näitä V:n sanoja.

3 kommenttia:

 1. Onko tuo jo liian ilmeistä? Tässä nyt oikein alleviivataan mediassa että kyseessä on ajojahti, syytökset on aiemmin hylätty, nyt taas nostetaan esiin. Ruotsin poliisi täyttää väärin paperit ym. Wikileaks julkistaa tietoja jotka ovat jo muutenkin kaikkien tiedossa... Kuka on oikeasti tämän takana ja miksi wikileaksin toiminta sallitaan, kannattaa miettiä...

  VastaaPoista
 2. Tässä sinulle järjestö:

  http://antifasistit.blogspot.com/

  He ovat kunnostautuneet fasismin vastaisessa täällä fasisti-suomessa!

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti ajan henki on se, että se suuri lammaslauma ei tunnu tajuavan mistä on kysymys ennenkuin napsahtaa omalle kohdalle.

  VastaaPoista