29. joulukuuta 2010

Thermate leikkaa teräspylväitä vaakatasossakin

Yksi yleisemmin käytetty vastaväite thermaten käytölle WTC:n tornien tuhoamisessa on ollut, että thermate (tai termiitti) ei voi leikata kontrolloidusti teräspylväitä, eikä varsinkaan vaakatasossa. Näin ollen sillä ei voi katkoa rakennuksen teräsrunkoisia tukirakenteita ja saada rakennusta sortumaan. Kuten alla olevasta videosta käy ilmi, kotitekoisellakin thermate-seoksella voidaan, todella pienellä määrälläkin, kuitenkin leikata myös vaakatasossa teräspylväitä tai niiden kiinnikkeitä.


Minkä takia mm. NIST ja USA:n viranomaiset silti väittävät, että tuo ei ole edes mahdollista (kuten videopätkässäkin osoitetaan)? Minkä vuoksi tästäkin asiasta valehdellaan ihmisille? Miksi WTC:n jäänteet myytiin pikapikaa Kiinaan sulatettavaksi, eikä niitä tutkittu esim. em. aineiden varalta? Kun noin yksinkertaisilla kotitekoisilla virityksillä voidaan tehokkaasti esim. leikata yksittäiset pultit tai pylväät, miten helposti se kävisikään asiaan perehtyneeltä ja valmistautuneelta viranomais/ammattilaistaholta?

En viitsi toistaa itseäni (enempää), hakekaapa blogistani aihepiiriin liittyviä aikaisempia kirjoituksiani, jos 911 tapahtumat ja WTC:n rakennusten sortumiset askarruttavat enemmänkin.

6 kommenttia:

 1. Yksi asia sun WTC-epäilyissä vaivaa.
  Motiivi. Kerrotko sen meille?

  VastaaPoista
 2. Termiitti on erittäin kuumana palava yhdiste, mut sen hallinta ei varmaan niin helppoa ole kuin annat ymmärtää.

  VastaaPoista
 3. > Yksi asia sun WTC-epäilyissä
  > vaivaa. Motiivi. Kerrotko sen
  > meille?

  Minun vaiko 911 tekijöiden motiivi?

  > Termiitti on erittäin kuumana
  > palava yhdiste, mut sen hallinta
  > ei varmaan niin helppoa ole kuin
  > annat ymmärtää.

  Et siis viitsinyt katsoa ko. videota, josta tämä postaus kertoi?

  VastaaPoista
 4. Eräs selitys irrationaalisiin postauksiisi. Ns. "Markus" on yksinään tyhjyydessä leijuva aivo joka kuvittelee aivan kaiken.

  Irtoaivot uhkaavat universumia http://www.tiede.fi/artikkeli/866/irtoaivot_uhkaavat_universumia

  VastaaPoista
 5. Olikos se nyt niin, että epäilet, että CIA tai Yhdysvaltain hallinto itse oli jollain tavalla organisoimassa iskua?
  Siihen motiivi?

  VastaaPoista
 6. Oletko katsonyt Architects & Engineers fir 9/11 truth liikkeen Blueprints for truth dokumentin? Löytyy kokonaan youtubesta. Voisit suositella sitä blogissasi.

  VastaaPoista