14. elokuuta 2010

Taas ilmastonmuutoshuijaus: NOAA:n satelliittidata ollut koko 10v ajan väärää!

Taas yksi merkittävä ilmastonmuutoshuijaus on paljastunut! Bongasin "Ilmastonmuutos - maailman suurin huijaus" blogista tämän uutisen ja luin edelleen alkuperäisestä lähteestä 1 ja lähteestä 2 tarkemmin koko tarinan. Lainataanpa suoraan englanninkieltä taitaville pienet pätkät, jotta pääsette heti kärryille olennaisesta asiasta:
US Government admits satellite temperature readings “degraded.” All data taken offline in shock move. Global warming temperatures may be 10 to 15 degrees too high.
...
However, NOAA spokesman, Program Coordinator, Chuck Pistis declined to state how long the fault might have gone undetected. Nor would the shaken spokesman engage in speculation as to the damage done to the credibility of a decade’s worth of temperature readings taken from the problematic ‘NOAA-16’ satellite.
...
World-renowned Canadian climatologist, Dr. Timothy Ball, after casting his expert eye over the shocking findings concluded, “At best the entire incident indicates gross incompetence, at worst it indicates a deliberate attempt to create a temperature record that suits the political message of the day.”

Toisin sanoen, lämpötilamittaukset maailman kenties tärkeimmältä mittaussatelliitilta ovat olleet vuosikymmenen ajan täysin epäluotettavia, ne ovat näyttäneet aivan liian lämmintä. Kukaan ei ole viitsinyt, osannut, tai halunnut pitää huolta siitä, että tietoja ja/tai satelliittia analysoitaisiin ja varmistettaisiin tietojen paikkaansapitävyys. Tiedot vain syötettiin eteenpäin, koska ne sopivat hyvin dogmiin, jonka mukaan ilmasto on nyt lämpenemässä (ihmisen toiminnan seurauksena). Kun nämä räikeät, luultavasti poliittisesti motivoituneet teot tulivat ilmi, koko asia yritettiin vaientaa kuoliaaksi ja vain selitellä pois.

Kyse on joko törkeästä huolimattomuudesta tai luultavammin tahallisesta tulosten vääristelystä, jotta ilmastonmuutosuskonnon dogmeja voidaan pitää yllä ja ajaa läpi erilaisia poliittisia hullutuksia ja verovarojen haaskaamista erilaisille eturyhmille. Kaikki massiiviset toimet, veronkorotukset ja vouhutus "ilmastonmuutoksen" torjumiseksi perustuvat siis vain valheeseen. Ne ovat turhia. Tarpeettomia.  Uskovaiset itsekin myöntävät, että valtavalla summalla ei edes heidän (valheellisten) laskujen mukaan saavuteta oikeasti juuri mitään. Poliittinen eliitti ja hölmöt lampaat tekevät silti nyt ja ovat tekemässä jatkossakin valtavia uhrauksia niin taloudellisesti kuin luovuttamalla omaa yksilönvapauttaankin, kuvitellun ilmastonmuutoksen kuviteltuun torjuntaan. Ilmastonmuutos on vain vihreä valhe.

Ilmastonmuutos ja vihreys ylipäätäänkin on Suomessa(kin) uusi valtionuskonto, joka on pakollinen kaikille ja jonka oppeja ei saa kyseenalaistaa, eikä sen uskonnollisten seremonioiden (kierrätys, energiansäästö, jne.) noudattamisesta, eikä aneiden maksusta sille saa eikä voi kieltäytyä. Kaikki kansalaiset, lapset mukaanluettuina, pakotetaan osallistumaan tähän uskonnon harjoittamiseen ja rahoittamiseen, haluavat he sitä  itse tai eivät. Millään faktaperusteluilla ja loogisilla päättelyillä tai laskelmilla ei ole mitään merkitystä ilmastonmuutosuskovaisille - eikä ilmastonmuutoskeskustelussa millään foorumilla tai mediassa. Kyse on uskon asiasta ja jokainen uskovaisten kanssa väitellyt tietää, miten toivotonta on koettaa takoa heille järkeä päähän.

Minulla ei sinällään ole mitään sitä vastaan, että hölmöt ja väliinpitämättömät ihmiset haaskaavat aikaansa ja rahojaan johonkin uskontoon. Ongelmana edustuksellisessa demokratiassamme on nimenomaan se, että tämä hölmöjen ja väliinpitämättömien ihmisten enemmistö pakottaa kaikki muutkin ihmiset, kuten vaikkapa minut, tähän touhuun mukaan. (Mistä enemmistön tyrannia oikein saa muka oikeutuksensa tähän toimintaansa?)

Onko valtamedia uutisoinut tästä(kään) ilmastonmuutosuskonnon paljastuksesta mitään? Ei ole.  Harvassa ovat olleet ilmastonmuutosuskovaisuuteen kriittisesti suhtautuvat uutiset aikaisemminkin, mutta onneksi niitäkin on sentään ollut. Kun kävi ilmi, että ilmasto ei ole minkään tutkimuksen mukaan lämmennyt lainkaan viimeisten yli 10v aikana (huolimatta kaikesta valheellisesta datasta!), siitäkin uutisoitiin vain vähän. Sen sijaan jatkuvasti uutisoidaan kaikenlaisia valheita, jotka tukevat ilmastonmuutosuskonnon dogmeja. Kun yksi näistä valheista on kumottu, on jo 100 uutta valhetta rummutettu median ja poliittisen kentän läpi ihmisten tajuntaan.

Voitte lukea blogistani aikaisempia kirjoituksiani ilmastonmuutosuskontoon liittyen. Kehoitan myös tutustumaan blogin oikeassa reunassa oleviin linkkeihin asian tiimoilta.Lisäystä 21.8.2010:
Lukekaapa "Satellitegate" paisuu - ilmastohuijauksella ei mittaa,ei määrää

12 kommenttia:

jaska kirjoitti...

Onko valtamedia uutisoinut tästä(kään) ilmastonmuutosuskonnon paljastuksesta mitään? Ei ole.

Laitathan toki linkkejä, jos joku tunnetumpi taho ottaa asiaan kantaa. Ei sillä, että väittäisin näitä lähteitä huonoiksi, mutta minä ja moni muukaan ei tunne niitä ja luotettavuuden selvittely on työlästä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä (nyt nopeasti heitettynä) muutama linkki, jotka osoittavat, että OLET OIKEILLA JÄLJILLÄ.

Kiinnitä huomiosi ”kaupunkilämpö (UHI) linkkiin”, olen siitä (ja muustakin huijauksesta) tekemässä juttua ( laitan sen sivullesi kun valmis).

Lämpötilamittausten ja lämpötila-analyysien ”luotettavuudesta”:

NOAA

http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=2331

http://www.tiede.fi/keskustelut/geologia-maa-meri-ja-ilma-f7/ilmastoskandaali-usa-ssa-huijasiko-noaa-datatietoja-t46971.html

GHCN (Global Historical Climatology Network)

http://www.google.fi/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&channel=s&hl=fi&source=hp&q=ghcn&meta=lr%3Dlang_fi&btnG=Google-haku

Kaupunkilämpöefekti (UHI)

http://www.tiede.fi/keskustelut/geologia-maa-meri-ja-ilma-f7/kaupunkilampoefekti-t47011.html

Markus Jansson kirjoitti...

> Ei sillä, että väittäisin näitä
> lähteitä huonoiksi, mutta minä ja
> moni muukaan ei tunne niitä ja
> luotettavuuden selvittely on
> työlästä.

On sielläkin kaikki lähteet mainittu. Tuossa anonyymi postasikin jo kyllä lisää lähteitä.

Markus Jansson kirjoitti...

> Kiinnitä huomiosi ”kaupunkilämpö
> (UHI) linkkiin”, olen siitä (ja
> muustakin huijauksesta)
> tekemässä juttua ( laitan sen
> sivullesi kun valmis).

Joo, tuo on jo tiedossa (vaan ei median ja lammaslauman tiedossa). Kun kaupungit ovat laajentuneet, vanhat mittauspisteet ovat jääneet kaupunkien sisään. Koska kaupungeissa on korkeampi lämpötila kuin niiden ulkopuolella (rakennukset, lämmönvaraus, ilmastointilaitteet, autoilu, jne.), mittaustulokset osoittavat nousua, vaikka todellisuudessa nousua ei ole (tai siis se on paikallista, kaupungista itsestään johtuvaa). Kun näitä paikkoja on sitten valtavasti ja jokaisessa vaikka vain 1C "nousu", niin lopputuloksen voitte arvailla...

jaska kirjoitti...

> Ei sillä, että väittäisin näitä
> lähteitä huonoiksi, mutta minä ja
> moni muukaan ei tunne niitä ja
> luotettavuuden selvittely on
> työlästä.

On sielläkin kaikki lähteet mainittu. Tuossa anonyymi postasikin jo kyllä lisää lähteitä.


Varmasti, ja heidän lähteilläänkin on lähteet...

Niin kuin sanoin, luotettavuuden selvittely on työlästä. Toki minun asiasta kiinnostuneena pitäisi se selvittää, mutta valitettavasti kaikkeen ei aina riitä aika ja into.

Anonyymi kirjoitti...

"Global warming temperatures may be 10 to 15 degrees too high."

Lopetin tuon lukemisen tuohon. Eli kun nyt on puhuttu, että lämmönnousu on asteen tai pari vuodessa, niin nyt ne ovatkin vääristyneet "10-15°C" Eli jos tuo on vääristymä, niin oikeasti maapallo on viilentynyt 9-13°C?

Pientä lähdekritiikkiä, lapsipienoiset, niin joku ottaa teidät vielä jonain päivänä vakavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu mitä lähteitä jätkällä. Mutta eihän näissä ilmastohihhulien touhuissa ole muutenkaan mitään rajaa. Itte tiedetään paremmin kuin alan tutkijat. Taipumuksia sulla vissiin muissakin asioissa uskoa kaikkia hörhölähteitä?

Markus Jansson kirjoitti...

> Lopetin tuon lukemisen tuohon.
> Eli kun nyt on puhuttu, että
> lämmönnousu on asteen tai pari
> vuodessa, niin nyt ne ovatkin
> vääristyneet "10-15°C" Eli jos
> tuo on vääristymä, niin oikeasti
> maapallo on viilentynyt 9-13°C?

10-15°F, C:tä.


> Pientä lähdekritiikkiä,

Sinusta siis NOAA:n ei voi luottaa lähteenä? Ahaa. Mutta uskot kuitenkin kaiken aikaisemman paskadatan, mitä NOAA on ilmoittanut?

Missä on logiikkasi, saanko kysyä?

Anonyymi kirjoitti...

"10-15°F, [ei] C:tä."
Jaa, ei sitten mitään. Käännän tuon postaamasi lauseen uudestaan suomeksi.

"Global warming temperatures may be 10 to 15 degrees too high"
--> Globaalit lämpötilanousut voivat olla jopa -12°C tai -9°C liian korkeita. (Kiinnittäisin huomiota negatiiviseen etumerkkiin.)

Tuossa lauseessa ei ole millään lämpötilayksiköllä mitään järkeä. Kelvineissäkään se ei toimi. Toki janssonlandiassa tuo lause on varmasti kaiken perusta, mutta oikeasti se ei taida pitää paikkaansa.

Pointtini taisi olla se, että linkittämäsi jutut ovat yhtä epätoivoisia kuin pahimmat vastapuolen jutut. Et voita keskustelua noilla linkeillä.

Markus Jansson kirjoitti...

> Globaalit lämpötilanousut voivat
> olla jopa -12°C tai -9°C liian
> korkeita. (Kiinnittäisin
> huomiota negatiiviseen
> etumerkkiin.)

Puhuivat, että lämpötilat ovat NOAA mittauksissa 9-12 astetta liian korkeat todellisiin lämpötiloihin nähden. Joten turha koettaa saivarrella. Jokainen ymmärtää tuosta, mitä sillä tarkoitetaan.


> Toki janssonlandiassa tuo lause
> on varmasti kaiken perusta,
> mutta oikeasti se ei taida pitää > paikkaansa.

Turhaan solvaat ja selittelet.


> Pointtini taisi olla se, että >
> linkittämäsi jutut ovat yhtä
> epätoivoisia kuin pahimmat
> vastapuolen jutut. Et voita
> keskustelua noilla linkeillä.

Älä jauha paskaa. Kyse on NOAA:n tutkijoiden/johtajien omista lausunnoista, joissa he ovat jo myöntäneet nämä "virheet". Aivan turhaan koetat nollata ja selitellä ilmiselviä faktoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ongelma on siinä, että kaikenmaailman paska-sivustot ehtivät levittämään tuubaansa enemmän kuin asiantuntijatahot ehtivät siihen reagoimaan. Tässä jutussa ei tietenkään ole päätä eikä häntää:

http://www.skepticalscience.com/of-satellites-and-temperatures.html

Sen lisäksi maa-asemamittaukset ovat hyvin linjassa satelliittimittausten kanssa.

Markus Jansson kirjoitti...

> Ongelma on siinä, että
> kaikenmaailman paska-sivustot
> ehtivät levittämään tuubaansa
> enemmän kuin asiantuntijatahot
> ehtivät siihen reagoimaan. Tässä
> jutussa ei tietenkään ole päätä
> eikä häntää:
>
> http://www.skepticalscience.com/
> of-satellites-and-
> temperatures.html

Seliseli.
Yksi tärkeimmistä satelliiteista antaa aivan vääriä arvoja vuosikymmenen - eikä kukaan puutu siihen jottei "ilmastonmuutos"-agenda kärsi kolausta. Ei ole eka, eikä varmasti viimeinen kerta kun näin käy. Kusetusta kusetuksen perään.


> Sen lisäksi maa-asemamittaukset
> ovat hyvin linjassa
> satelliittimittausten kanssa.

Niin, niiden väärien mittausarvojen kanssa. Sitten olisikin syytä tarkistaa myös ne maa-asemien mittaustulokset, joissa kaupunkien aiheuttaman lämpenemisen vaikutuksia ei ole huomioitu lainkaan jne.