5. elokuuta 2010

Rokotteella alistuvaksi orjaksi?!?

Alex Jones kertoo erinomaisesti uudesta vaaratekijästä, jonka lääketiede on kehittänyt: Rokotteen, joka vie ihmisiltä stressin. Kertarokote, eikä ihminen koe enää merkittävää stressiä ja ahdistusta. Hienoa, eikös vaan?

EI!

Rokote tekee ihmisistä kilttejä alamaisia, jotka eivät suutu, eivät murehdi, eivätkä stressaannu, vaan ovat tyytyväisen passiivisia. Eivät raivostu eivätkä välitä, vaikka heitä riistetään ja alistetaan ja huijataan vallanpitäjien ja muiden ihmisten toimesta. Täydellisiä orjia siis. Kun ihminen ei enää ole aktiivinen eikä raivostu eikä murehdi, hän ei enää pysty puuttumaan asioiden kulkuun ja ryhtymään tarmokkaaseen yhteiskunnalliseen tai poliittiseen vastarintaankaan.

Jones kertoo muutenkin erilaisista uusista "kikoista", joita koetetaan vaivihkaa ajaa, kuten litiumin ja elohopean lisäämistä juomaveteen (itsemurhia vähentämään ja älykkyyttä lisäämään), rokotteesta opiaattiriippuvuutta vastaan (samalla se estää ihmisiä nauttimasta luonnollisesti asioista), jne. Jones tuo myös esille huolensa siitä, että rokotteita pyritään jatkossa laittamaan ruokaan, kuten banaaneihin, jottei niitä tarvisisi pistää ihmisiin. Rokotuksista pyritään myös tekemään yhä enemmän pakollisia, sekä estämään se, että vanhemmat voivat kieltäytyä lastensa rokottamisesta esimerkiksi kouluissa.

Todella pelottavaa ajatella, mihin tämä yhteiskunta on menossa yhteiskunnallisten kontrollifriikkien ja fasistien toimesta.

Toisaalta, voi kyllä kysyä, missä määrin näitä kikkoja on jo nykyään käytössä ja/tai tarvitaanko niitä edes, kun kansalaiset ovat nykyäänkin täysin pihalla politiikasta, taloudesta ja yhteiskunnan toiminnasta? Eivät ihmiset nykyäänkään välitä pätkän vertaa yhteiskunnallisista asioista ja siitä, että heitä jatkuvasti huijataan poliitikkojen toimesta, heidän vapauksia ja yksityisyydensuojaansa leikataan, heidän omaisuuttaan varastetaan ja koko heidän elämänsä kehdosta hautaan saakka on poliitikkojen ja virkamiesten tarkkaan määräämää putkea. Ihmiset vain keskittyvät omaan pieneen elämäänsä ja sen kiireisiin, ajattelematta yhtään sitä, mitä ympärillä tapahtuu ja miksi. Lätkämatsin katsominen telkusta tai seuraava asuntolainen lyhennys vain pohdituttaa, ei muu.

9 kommenttia:

 1. Miten helvetissä litium ja elohopea lisää älykkyyttä ja mielenterveyttä?

  Elohopea on elimistölle vieras epäorgaaminen raskasmetalli, joka aiheuttaa suhteellisen paskamaisia oireita ja lopulta kivuliaan kuoleman. Siitä ei ole mitään hyötyä Litiumia toki käytetään jossain kaksisuuntaisessa persoonallisuushäiriöön hoitoon tarkoitetuissa lääkkeissä, mutta ilmeisesti itse pelkkä litium ei auta. Heikentää kehitystä ja hedelmällisyyttä.

  Nonni kertoo vähän medikalisaatiosta, jos tarttee täytyy kehittää rokotteita stressiin ja muuhun. Kunnon rasvahapot ja meditaatio ja affikset alle, niin oppii luonnostaan olemaan James Bondimaisen cooli.

  Muuten? Mikä olikaan se rokote, jok a annetaan armeijassa ollessa? Tyhmänä menin ottamaan sen ja nyt elimistössäni on jotain elohopeaa? Voikohan siitä kieltäytyä?

  VastaaPoista
 2. Heitän tähän ihan vain kommentin Istoo:lle, että tuo litiumin ja elohopen remarkin Markus varmaan tarkoitti ironisesti :)

  Bentoniitti savea kannattaa käyttää pitkäjatkoisesti, jos haluaa puhdistaa elimistönsä myrkystä.

  VastaaPoista
 3. Ei elohopea ainakaan älykkyyttä lisää. Ainakin sen höyryt aiheuttavat pikemminkin päinvastaisen tilanteen. Ns. hassu hatuntekijä ei ole pelkkä hauska kirjallisuushahmo. Ennenmuinoin hatuntekijät käyttivät elohopeapitoisia kemikaaleja nahkojenkäsittelyyn ja useimmat hatuntekijät muuttuivat vuosien mittaan aika omituisiksi.

  VastaaPoista
 4. Voi päivää noiden sun ja muiden foliohattujen tulkintojen kanssa. Stressin poistuminen ihmisiltä johtaa siis suoraan siihen, että väärät ja kyseenalaiset jutut hyväksytään ja hymyillen katsotaan vierestä, kun pahat vallanpitäjät haalivat koko ihmiskunnan orjikseen.


  Stressitön ihminen pystyy katsomaan asioita huomattavasti stressaavaa laajemmin ja ottamaan useamman tekijän huomioon. Stressaamaton ihminen on luovempi, tehokkaampi ja tekee todennäköisesti vähemmän virheitä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Positiivistakin stressiä on, mutta se vaatii stressaajalta oman stressinsä hallintaa. Joillekin se tuo toki tehoja, mutta kokonaisuutena stressi on kuluttavaa ja elämänlaatua huonontavaa kehon toimintaa.

  Mutta toki, tuon tarkoitus on tehdä kansalaisista orjia. Vaikuttaa ihan nobelistilta tuo Jones.

  VastaaPoista
 5. > Heitän tähän ihan vain kommentin
  > Istoo:lle, että tuo litiumin ja
  > elohopen remarkin Markus varmaan
  > tarkoitti ironisesti :)

  Tarkoitin, että sen väitetään tekevän noin noiden tutkijoiden ja tahojen mukaan.

  VastaaPoista
 6. > Stressin poistuminen ihmisiltä
  > johtaa siis suoraan siihen, että
  > väärät ja kyseenalaiset jutut
  > hyväksytään ja hymyillen
  > katsotaan vierestä, kun pahat
  > vallanpitäjät haalivat koko
  > ihmiskunnan orjikseen.

  Jos ihminen ei suutu eikä koe ahdistavaksi nykytilaansa, ei hän ryhdy toimiin sen muuttamiseksikaan. Nimenomaan aggressio ja stressi saavat ihmisen toiminaan epämieluisan tilan muuttamiseksi.

  VastaaPoista
 7. "Nimenomaan aggressio ja stressi saavat ihmisen toiminaan epämieluisan tilan muuttamiseksi."
  Ei maailman pidä olla ahdistava tai stressaava, että ihminen huomaa siitä jotain muutettavaa. Oikean ja väärän käsitys ei liity stressiin juuri mitenkään, kun puhutaan asioiden hahmottamisesta. Itse asiassa stressistä ja ahdistumisesta vapaat ihmiset varmasti hahmottavat kokonaisuuden muita paremmin, kun stressi ei ole tiellä häiritsemässä loogista ajatuskulkua.

  VastaaPoista
 8. > Oikean ja väärän käsitys ei liity
  > stressiin juuri mitenkään

  Toistan: Kun ihmiset eivät koe tilaa X epämiellyttäväksi, se ei jurpi heitä, niin he eivät ryhdy toimiin sen muuttamiseksikaan.

  VastaaPoista
 9. Jos ihminen kokee jonkin asian stressiä tai ahdistuneistuutta aiheuttavaksi, niin varsin usein hän jättää ongelman korjaamatta ja alkaakin käyttämään erilaisia päihteitä - tai vaikka katsoo töllöttimestä jotain duudsoneista, jotta pystyisi edes hetkeksi unohtamaan ahdsituneisuuden

  VastaaPoista