30. kesäkuuta 2010

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tuomiosta ja sukupuolesta

Turun Sanomat uutisoi, että neljävuotiaan jatkuvasta, törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä selviää ehdollisella. Aivan uskomatonta. Siis täysin käsittämätöntä.

Eipä tämä vielä mitään.

Suhteuttakaapa tuo siihen, että kun vanhemmat harrastavat seksiä lapsen nähden, siitä seuraakin vuosia vankeutta! Siis mitähäh?!? Eli kun harrastaa seksiä lapsen KANSSA, selviää ehdollisella, mutta kun harrastaa seksiä lapsen NÄHDEN, saa linnatuomion.

No mutta, eihän tuossakaan vielä mitään.

Kun edellistä uutista lukee tarkemmin, niin voi huomata, mies sai 2½ vuotta vankeutta, mutta nainen saikin vain 2v vankeutta. Siis mitähähx2?!? Millä ihmeen perusteella mies syyllistyy tuossa tapauksessa PAHEMPAAN rikokseen kuin nainen, kun molemmat harrastavat seksiä keskenään niin, että lapsi näkee?!? Mitään järkevää perustetta ei tietenkään ole - eikä voi olla, muuta kuin se, että oikeuslaitoksemme jälleen kerran ilmiselvästi syrjii miehiä näiden sukupuolen perusteella.

Älkää edes viitsikö väittää, että Suomi on oikeusvaltio, tai että täällä on tasa-arvo. Suomessa nettikirjoittelustakin saa yli 2v vankeutta, eli selvästi enemmän, mitä esimerkiksi lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai törkeistä pahoinpitelyistä keskimäärin saa. Suomen viranomaiset ovat umpihulluja ja oikeuslaitos on läpimätä.

Miten kauan aikaa suomalaiset tyytyvät vain jättämään nämä(kin) epäkohdat huomioimatta sen sijaan, että ryhtyisivät konkreettisiin toimiin nykyisen epäoikeudenmukaisen ja umpihullun järjestelmän muuttamiseksi?

4 kommenttia:

 1. Suomen ja Amerikan tuomiopolitiikan ollessa lähes vastakohtia toisistaan, on mielenkiintoista verrata niitä keskenään.

  Amerikassa rikoksenuusinta on tilastollisesti tavattoman yleistä, samoin vankilalaitoksen hoito on huomattavasti kalliimpi ratkaisu siellä kuin missään muualla.

  Ehkä tuomiolla pyritään saamaan nuoresta kaverista vielä yhteiskuntakelpoinen. Tuon ikäinen kaveri rikoskierteessä seuraavat 40 vuotta on huomattavasti kalliimpi ratkaisu kuin nykyinen. Paha sanoa, tilastojen perusteella Suomen löyhähkö rangaistusperiaate tuottaa tuloksia.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Prison#Population_statistics

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa kuin että nyt mentiin metsään ja pahasti.

  VastaaPoista
 3. Ei kannata verrata tuomioita toisiinsa, eikä ainakaan mihinkään oikeudenmukaisuusperiaatteeseen. Aikuistumiseen kuuluu olennaisena osana tehdä rauha "systeemin" kanssa, sanovat sosiologit :)

  VastaaPoista
 4. Pedofiliasta laaja artikkeli; http://koti.phnet.fi/petripaavola/pedofilia.html

  VastaaPoista