16. huhtikuuta 2009

Kööpenhaminan yliopiston tutkimus: WTC:n torneissa nanotermiittiä

Sattumalta törmäsin vasta nyt itsekin tähän tietoon: Kööpenhaminan yliopiston kemianlaitoksella on vastikään julkaistu tutkimus, josta käy ilmi, että WTC torneissa oli huomattavia määriä nanotermiittiä. Rojusta ja pölystä on löytynyt sekä palanutta/räjähtänyttä että sellaista nanotermiittiä, joka ei ole jostain syystä palanut/räjähtänytkään.

Tutkimuksessa mukana ollut apulaisprofessori Niels Harrit kertoo näkemyksensä siitä, että ei ole epäilystäkään, että WTC:n tornit tuhottiin todellisuudessa termiitillä, eikä lentokoneiden osumilla. Näin ollen on selvää, että virallinen selitys 911 tapahtumista on valetta. Harhaa, joka on syötetty kansalle. Iskun todelliset tekijät löytyvät pakostakin Yhdysvaltojen hallinnosta. Itse asiassa, FBI on jo aikoja sitten todennut, että Osama Bin Ladenin osallisuudesta 911 iskuihin ei ole mitään näyttöä.Lisätietoja ja koko jutun videot ja muut lähteet löydät vaikkapa tästä. Kannattaa myös lukea huolella tämä ja tämä aikaisempi kirjoitukseni 911 aiheeseen liittyen. Että silleen. Jostain syystä valtamedia ei raportoi tästä asiasta yhtään mitään. Ei kerta kaikkiaan mitään. Säälittävää vai pitäisikö sanoa kauhistuttavaa!

4 kommenttia:

 1. Medialla on tässä kohtaa ikävä velvollisuus: anarkian välttäminen. Jos tuota tietoa lietsottaisiin valtamedioissa kuukausikaupalla, olisi jopa todennäköistä, että useissa valtioissa aseistuneet siviilit ottaisivat oikeutta omiin käsiinsä. Se olisi enemmistölle todella huono vaihtoehto näin yleistä turvallisuutta ajatellen.

  WTC-iskujen "virallinen totuus" on niin huonosti kyhätty sepustus, että se on hävettänyt jo sen julkaisusta alkaen. Ja sen seurauksena tulleet sodat Afganistanissa ja Irakissa ovat ihmisillistä kriiseistä suurimpia 2000-luvulla heti Darfurin ja Somalian rinnalla.

  Nykymedian toiminnasta karua kieltään kertoo journalisti John Pilgerin kirjat. Suosittelen etenkin opusta "Tell me no lies", joka on puolueeton kokoelma tutkivan journalismin voitoista valtiollisten ja korporatiivisten totuuksien julkaisussa ja vuonna 2001 julkaistu "Hidden agendas", josta on tässä linkissä pieni arvostelu ja kuvaus
  http://www.commondreams.org/views01/1029-02.htm

  Noissa kirjoissa on kyllä se huono puoli, että ne tietyissä kappaleissa kertovat myös siitä, mitä Palestiinassa oikeasti tapahtuu. Sitähän sinä et hyväksy, Israel ei mielestäsi tee mitään väärää. Mutta voit skipata sen osuuden ja lukaista hieman, mitä muuta kansalle ei kerrota.

  Vakava aihe, mutta ehkä "rauhan" hinta on tämä. Jos jostain pitää valita, niin tämä on parempi vaihtoehto kuin miltei kaikkien valtioiden kaataminen.

  VastaaPoista
 2. Mikäs komukka sinä olet ???
  Sano että tuo oli vitsi ja en eroa
  kokoomuksesta !

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta tässä tapauksessa on se, miten media/viranomaiset voivat manipuloida ja vaikuttaa ajatteleviin ja lukutaitoisiin ihmisiin niin tehokkaasti.

  Virallinen raportti on reikäisempi kuin emmental-juusto ja siitä huolimatta huomattava enemmistö ihmisistä ympäri maailmaa ei edes kyseenalaista tai vaadi selvennyksiä raporttiin. Suomalaisilta ei kyllä muuta voisi odottaakaan. Täällä median/viranomaisen auktoriteetti on ihan omassa luokassaan. Kaikki mitä viranomainen sanoo/media kertoo on UNIVERSAALI TOTUUS.

  Sen sijaan kaikki kriittisesti suhtutuvat puetaan foliohattuihin ja leimataan pahimman luokan hörhöiksi tai salaliittouskovaisiksi. Tässä suhteessa löytyy tiettyä yhtäläisyyttä Suomessa nykyisin niin yleiselle rasismikortin nostolle.

  VastaaPoista
 4. http://paholaisen-asianajaja.blogspot.se/2011/09/wtc-tornit-ja-nanotermiitti.html

  VastaaPoista