28. huhtikuuta 2009

Lontoon pommi-iskujen suunnittelijat vapautettiin

Johan alkaa meidän aikamme yksi suurimmista valheista avautua kunnolla. Britannian oikeus on vapauttanut kaikki kolme pääepäiltyä Lontoon 2005 pommi-iskujen suunnittelua koskevista syytteistä. Tällä hetkellä siis ketään ei etsitä eikä pidetä syyllisinä ko. iskuihin, paitsi tietysti iskuissa sopivasti kuolleet "terroristit". Hupaisaa.

Lontoon 2005 iskujen viranomaistiedoissa on muutenkin niin paljon huiputusta, että väitän suoraan ko. iskuja täysin lavastetuiksi tempuiksi, joiden tekijät löytynevät länsimaiden tiedustelupalveluista. Nyt oikeusistuinkin on siis vahvistanut, että mitään todisteita näiden kolmen muun ihmisen osallisuudesta iskujen suunnitteluunkaan ei ole olemassakaan. Montakohan syytöntä ihmistä viruu tälläkin hetkellä Guantanamo Bayssa tai CIA:n salaisissa vankiloissa ympäri maailmaa - ilman edes mahdollisuutta oikeudenkäyntiin?

Niin ikään on jo aiemmin kerrottu, että FBI on itse myöntänyt, ettei Osama Bin Ladenia pidetä syyllisenä 911 iskuihin ja muutenkin koko miehen osuus tässä terrorismin vastaisessa sodassa on lähinnä syntipukin eli pahiksen rooli. Tämän vuoksi FBI ei itse edes hae Bin Ladenia 911 iskujen vuoksi. Itse asiassa Valkoinen talokin on myöntänyt, ettei Bin Ladenin osallisuudesta 911 iskuihin ole mitään todisteita.

Eikä siitä ole kauan aikaa, kun kerroin blogissani, miten 911 iskuissa tuhoutuneiden WTC:n rakennusten jäänteistä on löytynyt termiittiä. Tehkää matikat. Jos uskallatte hyväksyä sen tosiasian, mihin jäljet johtavat...

Kannattaa toki lukea muitakin juttuja näihin 911 ja "terrorismin vastaiseen sotaan" liittyen blogistani.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko nyt niitä "rättipäitä" näillä jotka nyt yhtä-äkkiä ovatkin syyttömiä pahan USA:n uhreja?

Mitä oikeusmurhattu Elliläkin sanoisi kun noin sympatisoit fundamentalistisia primitiivi-ihmisiä?

Markus Jansson kirjoitti...

Tyylipuhdas argumentum ad hominem. Hah.

Anonyymi kirjoitti...

"Tyylipuhdas argumentum ad hominem."

LMAO

Anonyymi kirjoitti...

Onko siis todennäköistä, ellei jopa täyttä totta, etteivät muslimit ole ikinä _omasta aloitteestaan_ hyökännetkään länsimaihin ja siten myytti islamin väkivaltaisuudesta voidaan heittää menemään?

Onko jopa mahdollista, että palestiinalaiset ovat toimineet kuten afgaanit ja irakilaiset, eli turhauduttuaan siviilien perusteettomaan pommitukseen ja vangitsimiseen, ovat ottaneet aseen käteensä? Kaiken takana on länsimainen geopolitiikka, eikös ole kivaa?

Markus Jansson kirjoitti...

> Onko siis todennäköistä

Ei.


> Onko jopa mahdollista

Tuskin.


> Kaiken takana on
> länsimainen geopolitiikka

Ei ole. Se, että rättipääterroristit tekevät idioottimaisuuksia ja terroritekoja ei tarkoita, että kukaan muu ei niitä tekisi, varsinkin kun hyvä syntipukki on saatavilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä Ellilältäkin liikenee sympatiaa Guantanamon paroille, onhan sekin ressukka samanlainen oikeusmurhan uhri!