21. huhtikuuta 2009

EU aikoo tuhota koko internetin

Jiri Keronen kirjoittaa asiasta pitkälti, joten ei siitä sen enempää. Lukekaa ja kauhistukaa.

EU aikoo tehdä internetistä kuten televisiokanavat ovat: Maksat ja saat katsoa vain niitä nettisivuja, joita ostamaasi pakettiin kuuluu. Et siis saisi vapaasti surffata pitkin nettiä ja hakea tietoja ja sivuja, vaan pääsisit ainoastaan niille nettisivuille, joihin valtio tai palveluntarjoaja sinun haluaa pääsevän.

EU haluaa siis tuhota täysin ainoan oikeasti vapaan tiedonsaanti- ja keskusteluväylän, mitä ihmisillä on. EU aikoo siis oikeasti, aivan oikeasti hävittää internetin sellaisena kuin me sen tunnemme. EU aikoo hävittää netin vapauden ja korvata sen sensuurilla ja valikoiduilla maksullisilla palveluilla.

Sinä päivänä, kun internet muuttuu EU:n tai Suomen valtion toimesta vapaasta tiedonvälityksen areenasta valikoitujen sivujen selaamiseksi, minä ryhdyn toimenpiteisiin puolustaakseni omaa ja muiden sananvapautta. Voitte pitää tätä uhkauksena. EVVK.

Samansuuntaisia hullutuksia on EU:ssa ja muuallakin maailmassa ajettu netin sensuroinnin ja sananvapauden rajoittamisen suhteen. Nämä ovat kuitenkin hyttysen ininää verrattuna tähän hullutukseen, jota EU nyt ajaa. Mitättömiä pieniä rajoituksia, jotka on sitä paitsi voinut kohtuullisen helposti kiertää, jos niitä vertaa tähän EU:n ajamaan hullutukseen.

Internetistä on tullut päättäjille ja instituutioille liian vaarallinen työkalu. Ihmiset voivat jakaa tietoa ja ideoita siellä ilman, että valtaapitävät kykenevät kontrolloimaan ja estämään sitä. Siksi vallassa olevat pyrkivät tuhoamaan sen. Jokainen selkopäinen ihminen ymmärtää tämän asian ja tarttuu tarpeen vaatiessa aseeseen puolustaakseen maansa perustuslaissa ja EU:n omissakin pykälissä suojelemaa sananvapautta tämäntyyppisiä roistoja- ja roistolakeja vastaan.

Elämme hyvin vaarallisia aikoja.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se hetki on nyt kun täytyy toimia.
Ei voida jäädä odottamaan ja kuppaamaan
mitä sieltä seuraavaksi tulee.

EU:n perustuslaki antoi esimakua siitä mitä tuleman pitää. Ne jotka äänestivät sitä vastaan
äänestivät väärin EU:n mielestä.

Tämä on EU:lta käytännössä sodanjulistus sananvapautta vastaan.
Ja EU on vastuussa seurauksista.
EU ON VASTUUSSA SEURAUKSISTA!
(paskanjauhamiset on jauhettu,
nyt toimitaan)

Suoraa toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen paska vain johtaa siihen että kaivetaan modeemit kaapista ja siirrytään takaisin BBS-aikakauteen.

Jarkko kirjoitti...

Eikö palveluntarjoalla pitäisi sinusta olla oikeutta estää tajoamillaan internetyhteyksillä surffaaminen joillekin nettisivuille.
Nythän valtio estää tämän.

Markus Jansson kirjoitti...

Sama juttu kuin lapsipornosuodatuksessakin. "Annetaan mahdollisuus operaattoreille" = Jos ette toimi näin, teemme tästä pakollisen. Niinhän siinä käy. Näin saadaan vain myytyä idea aluksi. Seuraavaksi siitä tehdään joka tapauksessa pakollinen.