11. syyskuuta 2008

Pikainen kysymys miesten pakollista asevelvollisuuta koskien

Tämä asia tuntuu olevan useille ihmisille ylitsepääsemättömän vaikea ymmärtää: Miesten pakollinen asevelvollisuus täyttää kaikki sukupuolisen syrjinnän yleiset kriteerit. Se ON siis sukupuolista syrjintää. Ei, minua ei kiinnosta mitä Suomen laki asiasta sanoo, laki ei ole sama asia kuin logiikka ja totuus. Kirjoitin jo aikaisemminkin tästä asiasta blogissani.

Jotta idiootitkin tajuaisivat edellä mainitun asian, pyydänkin nyt arvoisia lukijoitani täydentämään seuraavan virkkeen tavalla, joka perustelisi heidän näkemyksensä tästä asiasta:

"Miesten pakollinen asevelvollisuus täyttää yleiset sukupuolisyrjinnän kriteerit, mutta sitä ei siitä huolimatta voida pitää sukupuolisyrjintänä, koska ____________."

En pidätä hengitystäni.

3 kommenttia:

 1. Siinä vaiheessa kun Suomen aseellinen puolustaminen tehdään "asekiihkoiluksi ja sotahulluudeksi" saattamalla pieni asepalveluksen suorittama vähemmistö naurunalaiseksi leimaamalla "äärioikeistolaisiksi kiihkoisänmaallisiksi", ei tätä maata enää kannata puolustaa ja on pakko alkaa etsiä uutta paikkaa kaukomailta. Toinen vaihtoehto olisi pakottaa myös naiset asepalvelukseen, mutta sitä ihmettä ei tapahdu, joten ollaan tyytyväisiä siitä, että miehiltä ei ole viety mahdollisuutta hankkia Suomen puolustamiseksi tarvittavaa koulutusta ja otetaan lämpimästi vastaan ne vähät naiset, jotka haluavat liittyä mukaan.

  VastaaPoista
 2. Koska ainoa oikea Jumala on Valtio ja kansanedustajat ovat tämän profeettoja. Totuus ja logiikka ovat alistieisa ensimäiselle ja ainoalle oikealle totuuden lähteelle, pyhille kirjoiuksille, eli lakikirjoille. Mikäli ensisijainen ja toissijainen tiedon lähde ovat ristiriidassa keskenään on luotettava ensisijaiseen.

  VastaaPoista
 3. kumitonttu taisi kyllä pilailla, mutta saattoi siinä olla myös pinttyneen konservatiivin tunteen paloa.

  Miesten pakollisen asepalveluksen ainoa tasa-arvoinen vaihtoehto ei ole myös naisten pakollinen palvelus, vaan kaikkien vapaaehtoinen palvelus palkka-armeijan ja NATO:n muodossa.

  Olen itsekin käynyt armeijan ja pidän järjestelmää naurettavan sosialistisena ollakseen konservatiivien suosima asia. Ihan samalla tavalla kuin maataloustuki on kepulaisten mielestä kapitalismia, vaikka se on pohjimmiltaan sitä punaisinta sosialismia.

  VastaaPoista