27. syyskuuta 2008

Laitinen ympäristöuskonnosta

Eipä paljon ole lisättävää tähän kirjoitukseen:

Ympäristöaatteesta on tullut moderni uskonto. Siinä on samat ainekset kuin kristinuskolla alkuvaiheissaan. Molemmat pelottelevat maailmanlopulla, molemmat lietsovat ihmisiä synnintuntoon ja molempien ydinjoukon muodostat marginaaliryhmät... Kaikki puolueet ja Suomen hallituskin ovat ottaneet ympäristöaatteen ja ilmastonmuutoksen valtionuskonnoksi, jolla pelotellaan ja alistetaan kansaa... Ympäristöuskonnon papisto on varastanut Raamatusta myös vedenpaisumuksen ja suunnittelee jo Helsingistäkin eräänlaista Nooan arkkia.

Että silleen...

1 kommentti:

  1. Nähtävästi on niin, ettemme koskaan pääse eroon tälläisistä "uskonnoista", joista tulee koko kansan uskontoja. Paskaa johon kaikki uskoo tietämättä, että se on hevonpaskaa, tosin vain kaltaisemme pieni marginaaliryhmä osaa sentään kritisoida.

    Täytyypä vain odottaa, että ihmiskunnan keskimääräinen älykkyysosamäärä nousee muutamalla kymmenellä pisteellä, niin johan väki ymmärtää, että "monikulttuurisuus ja ympäristövuohotus" on suurelta osin hevonpaskaa.

    Ehkä saatan antaa liian paljon painoarvoa älykkyydelle, varmaan koko valtiokoneisto, systeemi, luo propagandaa, johon porukka alkaa uskoa. Itsekin naiivina kannatin monikulttuurisuutta, kunnes näin Ellillän blogit. Oikean tiedon äärelle on erittäin vaikea päästä.

    VastaaPoista