31. toukokuuta 2007

Viheruskovaiset hörhöilevät Olkiluodossa

Ryhmä pitkätukkaisia poikia ja kaljupäisiä tyttöjä on sitten voittanut säteilypelkonsa ja uskaltautunut Olkiluodon ydinvoimalan rakennustyömaalle. Aikomuksena heillä on ollut ilmeisesti herättää huomiota Suuresta Saatanasta, ydinvoimasta itsestään. Koska heidän valheensa ydinvoimasta on jo useasti kumottu, he sen sijaan koettavat muka nostaa esille rakennustyömaahan liittyviä "ongelmia". Ainoa, mitä he ovat todellisuudessa saavuttaneet, on pienen ripauksen sääliä, kun raukat kiikkuvat nosturissa päiväkausia sateessa ja helteessä, eikä mikään muutu, eikä rakentamiseen tullut edes taukoa, eikä 6. eikä 7. ydinvoimala ole yhtään sen kauempana kuin ennen heidän tempaustaan.

Viherhörhöt olisivat voineet pitää mielenilmauksensa yhtä hyvin vaikkapa Olkiluodon ydinvoimalan nätissä vierailukeskuksessa, jossa kiltit sedät ja tädit olisivat voineet tarjota Kukka-Maarialle ja hänen hampunhajuisille kumppaneilleen kupilliset reilun kaupan luomukahvia, yhdessä lakto-vegaanille sopivien pasteijoiden ja karkkien kanssa. He olisivat voineet ihastella komeita (mutta säteilyfoobikolle niin pelottavia) reaktoreita mukavasti terassilla reilun kaupan luomukahvia juoden, vaikka tosin muuten upeaa näköalaa pilaakin vierailukeskuksen viereen rakennettu tuulivoimala.

Vierailukeskuksessa käymisessä tosin olisi yksi paha ongelma viherhörhöille: Sieltä voisi saada oikeata tietoa energiantuotannosta ja ydinvoimasta Greenpeacen ja muiden ekoterroristien valheiden ja aivopesun sijaan. Ydinvoiman vastustamisesta uskonnollisen dogmin tehneet hörhöt voisivat kokea melkoisen maailmankuvansa romahtamisen. Jos he siis oikeasti edes vastustavat ydinvoimaa...

Greenpeace käyttää kaiken aikaa palkattua henkilöstöä propagandansa ajamiseen ja toteuttamiseen. Toki hyväuskoisia hölmöjäkin riittää, jotka pyyteettömästi osallistuvat heidän toimintaansa, mutta pääosin homma on ammattimaista rahastusta ja niiden terrorisointia, jotka eivät ole Greenpeacelle suojelurahoja maksaneet. Greenpeace ei suostu kertomaan mitään rahoittajistaan, mutta autojen rekisterikilvet ja muut kielivät, että raha tulee ulkomailta pienempiinkin operaatioihin. Luultavasti Greenpeacen suurimmat rahoittajat ovat ne öljy-yhtiöt, joita Greenpeace ei juuri koskaan vainoa, esim. ExxonMobil (Esso), Nigerian National Petroleum Company, Chevron, Texaco, Saudi Arabian Oil Company, jne. jne. Greenpeacehan on keskittynyt esimerkiksi Shellin vainoamiseen, joten Shell tuskin on suostunut heidän kiristykseensä. Luultavasti sama peli on metsäteollisuudessakin, sekä energiantuotannossakin, myös Suomessa.

Greenpeacen rahastus-kiristys-vainoaminen on puhdasta bisnestä. Jos firma X maksaa heille, he menevät suosiolla kiusaamaan ja vainoamaan firman X kilpailijaa, joka ei ole maksanut heille suojelurahoja. Firma X menettää rahaa hieman, mutta toisaalta sen ei tarvitse juurikaan pelätä Greenpeacen vainoa ja bonuksena se tietää, että sen kilpailija voi joutua Greenpeacen vainon vuoksi kiusalliseen tilanteeseen. Kiristämällä sopivasti rahaa firmoilta Greenpeace voi pitää huolta siitä, että koskaan kaikki eivät ole valmiita maksamaan heille tarpeeksi ja näin ollen heillä on aina tulonlähteitä ja toisaalta vainon kohteita. Raakaa peliä, mutta minkäs teet.

On kovin valitettavaa, että toimittajat eivät ole vaivautuneet painostamaan Greenpeace kertomaan rahoituslähteitään julkisesti ja luotettavasti. Silloin Greenpeacen likainen peli paljastuisi. On outoa, miten terroristijärjestö voi toimia melko vapaasti, ilman että mikään taho vaatii sen tilejä tarkastettavaksi ja rahoituslähteensä tukittavaksi tai ainakin julkisiksi. Mutta vihreät ovat "hyviä", "kilttejä" ja "vaarattomia". Ei heistä saa edes ajatella mitään pahaa. Ei, vaikka he valehtelevat kerta toisensa jälkeen, tunkeutuvat yksityisalueelle, pelottelevat ihmisiä mitättömillä vaaroilla ja systemaattisesti harrastavat mafiamaista toimintaa.

Vihreässä valheessa ei ole mitään pyhää, hyvää eikä kannatettavaa. Se pitää repiä auki, julkistaa ja purkaa, jotta oikea työ oikeasti paremman ympäristön ja ihmisten vuoksi voi rauhassa jatkua. Ekofasistisen hulluuden stoppaaminen on kaikkien etu - paitsi siitä leipänsä ja elämäntyönsä saavien hörhöjen, joilla on ikuisina opiskelijoina tai työttöminä aikaa puuhastella asiansa parissa vaikka kuinka pitkään...

1 kommentti: