3. toukokuuta 2007

Poliisi ahdistelee niitä, jotka uskaltavat kertoa totuuden - SANANVAPAUDEN PÄIVÄNÄ!

Huomasin vasta tovi tämän viestin kirjoittamisen jälkeen, että kuinka huvittavaa, tämä episodi sattui juuri 3.5. eli kansainvälisenä sananvapauden päivänä! Voiko Orwellimaisempaa enää olla kuin poliisin harrastama mielipiteiden julkimistamiseen liittyvä vaino päivänä, jona maailmassa vietetään sananvapauden päivää!?!

Luulitko, että Suomessa on sanan- ja mielipiteenvapaus? Luulitko, että demokratiaan kuuluu ajatus, että jokainen ihminen voi olla periaatteessa mitä mieltä mistä tahansa asiasta ja sanoa sen julkisesti (ilman pelkoa syrjinnästä tai vainosta)? Luulitko, että totuuden voi aina kertoa, että totuus ei voi satuttaa eikä totuutta voi kieltää? Luulitko, että Suomi on oikeusvaltio ja demokratia?

Arvelen, että jos vähääkään ajattelet asioita ja luet seuraavan, joudut pahasti pettymään.

Mikko Ellilän blogista on tehty vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalaisen (tel: 0503960140) toimesta tutkintapyyntö poliisille "kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan" ja Ellilä on tämän vuoksi kutsuttu poliisikuulusteluihinkin. Ellilä kertoo asiasta tarkemmin tässä postauksessaan. Syynä on, että Ellilä on häpeilemättömästi ja suorasanaisesti todennut mm. seuraavia tosiasioita blogissaan:
1) Median väite mm. Ranskan "nuorison" mellakoinnista oli/on väärä, todellisuudessa mellakoitsijat olivat muslimeita ja/tai (afrikkalaisia) maahanmuuttajia (1. 2. tai 3. polven). Median olisi pitänyt tehdä selväksi, että mellakoitsijana on nimenomaan maassa asuva ulkomaalaistaustainen vähemmistö, eikä suinkaan "itse ranskalaiset".
2) Neekerit/mustat ovat selvästi yliedustettuina vankila/rikostilastoissa kaikkialla ja ylipäätään ulkomaalaiset ovat selvästi yliedustettuina Suomen rikostilastoissa. He tekevät selvästi enemmän rikoksia kuin vaikkapa valkoihoiset / suomalaiset.
3) Eurooppalainen kulttuuri ja länsimainen yhteiskunta on valkoihoisten ihmisten tuottama, afrikkalaiset ja aasialaiset luovat hyvin toisenlaista kulttuuria ja yhteiskuntaa. Nyt länsimaista yhteiskuntaa ollaan purkamassa "suvaitsevaisuuden" nimissä, tehden tilaa mm. islamilaiselle fundamentalismille.
4) Monilla "kulttuuria rikastuttavilla" monikulttuuriisuusihanuuksilla on sairaita, täysin länsimaiseen yhteiskuntaan ja oikeusjärjestelmään sopimattomia ominaisuuksia joita ei pidä missään tapauksessa "suvaita", koska ne loukkaavat ihmisten perus- ja ihmisoikeuksia.
5) Valtamedia toistuvasti vääristelee, salailee ja jättää olennaisia asioita kertomatta, kun se uutisoi mm. ulkomaalaisten tekemiä rikoksia.

Kaiken edellä mainitun sanominen ääneen pitäisi olla sallittua, koska kyse on tosiasioista ja mielipiteen vapauden käyttämisestä, eikä siinä esimerkiksi kehoiteta syrjimään ketään näiden tosiasioiden perusteella. Mutta kun ei ole. Miksi ei ole? Miksi multikulturelismin kannattajien ja suojelijoiden pitää sensuuria käyttäen yrittää vaientaa totuus?

Uskon syynä olevan yksinkertaisesti se, että mikäli nämä tosiasiat hyväksyttäisiin ja niiden pohjalta tehtäisiin ne huomioon ottaen järkevät poliittiset ja yksilötasolla olevat päätökset, "monikulttuurisuuden ihanuus" -taru saisi ansaitsemansa lopun. Lopun, jota monikulttuurisuuden ihannoijat eivät halua, koska he eivät halua tunnistaa tosiasioita eivätkä arvosta ihmisten oikeutta sanoa totuutta ääneen. He haluavat kieltää totuuden, koska totuus sotii liiaksi heidän omaa (ja ympäristön luomaa) arvomaailmaa vastaan. He eivät voi kumota väitteitä, koska ne ovat totuuksia, joten heidän pitää kieltää niiden esittäminen.

PS. Tässä muutamia hyviä videopätkiä täynnä teräviä huomautuksia, kritiikkiä ja pohdittavaa islamista. Linkki1, linkki2, linkki3.
PPS. Saa nähdä tuoko näiden linkkien julkistaminen, tai ylipäätään pelkästään tämän Mikko Ellilän mielipiteiden referoinnin esittäminen, minulle(kin) syytteet kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti