23. toukokuuta 2007

EU kusetuksesta

Minua ei suoraan sanottuna kiinnosta, uskotko sinä, arvoisa lukijani, sitä soopaa mitä media ja suurinosa poliitikoista jauhaa EU:sta. EVVK. Sen sijaan minua kiinnostaa suuresti, miksi olet sitä mieltä asiasta kuin mitä olet? Oletko sitä mieltä siksi, että oikeasti tiedät EU:sta ja siihen liittymisestä ja muusta, vaiko siksi että olet vain uskonut mitä media ja suurinosa valehtelevista poliitikkonilkeistä on sinulle sanonut? Mietippä itsekin sitä oikein hyvin. Sen jälkeen voit palata miettimään, kannattaisiko vaihtaa suhtautumistaan ko. asiaan.

Törmäsin tässä kaverin lähettämän linkin kautta mielenkiintoiseen opukseen. Jorma Jaakkolan "Suomalainen vaalipetos - salaten ja valehdellen EU:hun" kertoo oikeastaan suurimman osan olennaisista EU kusetukseen liittyvistä asioista tiiviisti yhdellä kertaa. Teksti on harvinaisen eksaktia, tarkkoine lähdeviitteineen kaikkineen ja kertoo asioita, joita useat tahot Suomessa(kaan) eivät halua sinun(kaan) tietävän EU:sta ja Suomen sinne menemisestä. Suosittelen lukemaan, vaikka teksti voi toisinaan tuntua hieman puuduttavaltakin.

Myös tohtori Ilkka Hakalehdon "EU kaappaus" kuvaa hyvin sitä huiputusta, laittomuutta ja väärinkäytöstä, jolla Suomen valtion suvereniteetti lakkautettiin ja meidät saatettiin yhdeksi pieneksi EU:n syrjäiseksi osavaltioksi nettomaksamaan etelä- ja itä-Euroopan köyhien maiden tehotonta taloutta. Hakalehdon teos on Jaakkolan teosta selkolukuisempi ja kattavampikin. Hakalehdon teoksen saa tietysti myös ostaa ja mikäpä olisikaan parempi lahja jollekin, joka suhtautuu myönteisesti EU:hun mutta osaa silti ajatella omilla aivoillaan ja analysoida lukemaansa. Sellaisen ihmisen on vaikea Hakalehdon teoksen lukemisen jälkeen kyetä enää perustelemaan edes itselleen EU-uskovaisuuttaan...

Ainoa suoraviivaisesti ja aidosti EU-vastainen poliittinen ryhmä Suomessa, Itsenäisyyspuolue, on jälleen pyrkimässä puoluerekisteriin ja voit auttaa heitä keräämään tarvittavat 5000 kannattajakorttia vaikkapa tätä kautta. Vaikka libertaarina Itsenäisyyspuolueen ajamista asioista monet ovat minulle täysin vieraita, niin kaikkein olennainen - EU:sta eroaminen, on sitäkin lähempänä sydäntäni.

Jotain EU:n vastaisuudestani kertoo se, että aikanaan äänestin EU-vaaleissa kommaria, Esko Seppästä, koska hän lienee ainoa Suomen EU-edustaja, joka ymmärtää mikä EU on ja osaa suhtautua siihen siksi asiaan kuuluvalla tavalla: Syvästi paheksuen ja sen pikaista tuhoa toivoen. EU on Neuvostoliiton jälkeen suurin sumutus mitä minun sukupolveni on nähnyt. EU on byrokraattinen ja korruptoitunut sosialismin mätäpaise, joka uhkaa tehdä sumutuksella ja byrokratialla sen, minkä Neuvostoliitto teki asein. EU on suuri saatana.

Voisin tietysti perustella näitä rajuja väitteitäni vaikka sivukaupalla, mutta mitä se auttaisi? EU-uskovaiset ovat sumutuksen (tai huippupalkkaisten EU-virkojen) vaientamia juntteja, joihin järkiperusteet eivät tehoa, koska he eivät yksinkertaisesti kykene ajattelemaan järkevän objektiivisesti ainakaan EU:hun liittyen. EU-kriittiset taas jo tietävät suurimman osan hyvistä syistä vastustaa EU:ta. Niille, jotka eivät ole jyrkästi EU:n kannalla (tai sitä vastaan!), suosittelen lukemaan nuo kaksi antamaani linkkiä. Ne voivat muuttaa suhtautumisesi koko puljuun.

Mutta suomalaiset ovat pohjimmiltaan varsin tyhmiä juntteja. Vaikka monet (oliko 25 vaiko 30%) kannattaa Suomen eroa EU:sta, juntit eivät silti tajua äänestää ehdokkaita ja etenkin puolueita, joiden tehtävä nro1 on Suomen erottaminen EU:sta. Juntit luulevat, että äänestämällä Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n samoja vanhoja naamoja uudelleen ja uudelleen, he yht' äkkiä veisivätkin Suomen irti EU:sta. Niin ei tapahdu, mutta juntit eivät sitä tajua. He voivottelevat, miksi Suomi onkaan EU:n jäsen ja taas seuraavissakin vaaleissa äänestävät poliitikkoja, jotka haluavat Suomen olevan EU:n jäsen jatkossakin. Äänestämällä EU-vastaisia tahoja, vaikka Itsenäisyyspuoluetta, siitä tulisi luultavasti Suomen suurin puolue ja EU:sta eroaminen voisi olla jopa ihan demokratian keinoinkin mahdollista. Jostain syystä tämä ei mene junteille ns. jakeluun.

1 kommentti:

  1. Jep, EU:sta ollaan kovaa vauhtia tekemässä sosialistista verokortellia yms.

    Hyvä esimerkki EU-uskovaisesta on Suomi24:llä pyörivä nimimerkki "Talollinen". Hän perustelee EU:ta nimen omaan konservatiivisella "paskanjauhannalla"

    VastaaPoista