1. huhtikuuta 2010

Yleisradio vääristelee (taas) mielipidekyselyn tuloksia

Taas Yleisradio uutisoi täysin asian vierestä, puolueellisesti ja poliittisesti korrektisti, jättäen OLENNAISET tosiasiat kokonaan kertomatta, luoden siten koko asiasta täysin vääristyneen kuvan. Törkeätä!

Verratkaapa tuota Ylenannon uutista asiasta vaikkapa Jussi Halla-ahon kirjoitukseen tai sitten suoraan Homman kirjoitukseen. "Pikkuisen" erilainen kuva koko mielipidekyselyn tuloksista, eikö totta?!?

Ylenanto ei esimerkiksi kerro, että 91% suomalaisista haluaa rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkoitettavaksi nykyistä helpommin. Ylenanto ei myöskään kerro, että 77% suomalaisista on sitä mieltä, että pakolaisilla ja turvapaikanhakijoilla on liian hyvät sosiaalietuudet. Ylenanto ei niin ikään kerro, että 86% suomalaisista on sitä mieltä, että maahanmuuttajien pitäisi sopeutua paremmin Suomeen ja suomalaisiin tapoihin ja yhteiskuntaan. Ylenanto jättää myöskin kertomatta uutisessaan, että 60% suomalaisista pitää nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa liian löyhänä ja 76% suomalaisista on sitä mieltä, että joidenkin ryhmien maahantulon edellytyksiä pitää tiukentaa.

Ylenanto koettaa kiertää sitä tosiasiaa, että selvä enemmistö suomalaisista haluaa lopettaa nykyisenlaisen maahanmuutto/pakolaispolitiikan ja tiukentaa maahamme pääsyn edellytyksiä ja toisaalta maahamme jo päässeisiin kohdistuvia vaatimuksia. Enemmistö kansasta siis, ei mikään "äärioikeisto" tai "pieni vähemmistö" tai "marginaaliryhmä". Jokainen politiikkaa seurannut tietää, että nykyinen hallitus tai nykyisistä valtapuolueista yksikään ei aja sellaista maahanmuutto/pakolaispolitiikkaa, mitä kansa haluaa. Kaikki merkittävät poliittiset puolueet ovat tässä kysymyksessä täysin eri mieltä kansan selvän enemmistön kanssa.

Tätä(kin) tosiasiaa valtiomediamme koettaa peitellä.

Ilmeisesti totuus on liian poliittisesti epäkorrekti kerrottavaksi julki, tai sitten halutaan vain antaa sellainen mielikuva kaikille nykyistä maahanmuutto/pakolaispolitiikkaa vastustaville, että heidän vastarintansa on jotenkin "turhaa" ja he "ovat yksin" tämän "marginaaliasian" kanssa. En tiedä, enkä voi tietää, miksi Yleisradio uutisoi näin puolueellisesti tästä(kin) asiasta.

On syytä myös huomioida, että tämä nimenomainen kyselytutkimus tehtiin Homma ry:n toimesta juurikin siitä syystä, että valtamedian aiheesta tekemät kyselyt ovat järjestelmällisesti olleet jo kysymyksenasettelultaankin täysin mielipuoliset ja johdattelevat (lukekaa tuo Halla-ahon kirjoitus niin ymmärrätte, mitä tarkoitan). Tämä koko kyselytutkimus siis tehtiin, jotta saataisiin vihdoinkin ihan oikeata, selkeätä tietoa ihmisten mielipiteistä nykyistä maahanmuutto/pakolaispolitiikkaamme kohtaan, ilman manipulointeja ja tarkoituksenhakuisia kysymyksenasetteluita ja yleistämistä. Nyt Yleisradio, ja uskon että muutkin selkarangattomat mediatoimijat, koettavat parhaansa mukaan vääristellä edes tuon tutkimuksen tuloksia, kun eivät itse tutkimusta ole kyenneet sabotoimaan, kuten tähän asti ovat tehneet.

1 kommentti:

  1. Ruotsin lehdistöstä Dagens nyheter oli myös kirjoittanut jutun kyseisestä suomessa tehdystä tutkimuksesta.

    Juttu oli todella surkuhupainen ja mietin, että mikä on heidän tietolähteensä ollut? koska sekä homma-foorum ja perussuomalaiset leimattiin jutussa ulkomaalaisvastaisiksi.

    DN on yleensä ollut jokseenkin rahellinen lehti tai ainakin miljoona kertaa luotettavampi kuin aftonbladet, joka propagandassaan ja valehtelullaan voittaa kaikki maailman lehdet, jopa pohjois-korean!!

    Jottain tartis tehdä, mut mitä?

    VastaaPoista