5. huhtikuuta 2010

Sukupuolten välisestä palkkatasa-arvosta ja yhteiskunnan elättämisestä

Pravdan eli Helsingin Sanomien sivuilla oli harvinaisen hyvä juttu asiaan liittyen. Tekisi mieleni copypastettaa koko juttu tänne, jottei se vaan katoa koskaan, mutta tuohan ei nyt olisi ihan laillista.

Lukekaa tuo juttu. Kokonaan. Jos sen jälkeen vielä höpötätte jotain soopaa "naisten euro on 80 senttiä" tai "naiset pitävät yhteiskuntaa pystyssä" tms. niin joko ette osaa lukea tai olette vakavasti ymmärrysrajoitteinen. Tiedän, että on vaikeaa suostua myöntämään, että teille on valehdeltu vuosikaudet feministien toimesta, mutta näin se asia vain on. Koko moinen puhe on vain femakkojen soopaa, jolla pyritään entisestään lisäämään naisten erivapauksia ja miesten velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan.

Tuossa kirjoituksessa väännetään rautalangasta se fakta, että todellisuudessa samasta työstä samaan aikaan samalla koulutuksella ja samalla kokemuksella maksetaan samaa palkkaa Suomessa, täysin riippumatta sukupuolesta. Tosiasiassa miehet ANSAITSEVAT naisia keskimäärin suuremmat palkkansa, koska tekevät enemmän ja vaarallisempia töitä kuin mitä naiset tekevät. Lisäksi tuossa kirjoituksessa tuodaan esille se fakta, että miehet maksavat huomattavasti naisia enemmän veroja ja eläkemaksuja, mutta saavat huomattavasti naisia vähemmän veroista maksettavia palveluita ja eläkemaksuja vastineeksi. Nyky-Suomessa Miehet siis elättävät naiset, lapset ja vanhukset, mutta saavat itse "kiitokseksi" tästä kaikesta vain halveksuntaa, leimaamista ja pakollisen asevelvollisuuden.

Luulisi, että naisia tai ainakin femakkoja, hävettäisi moinen asiantila. Ilmeisesti ei. Ilmeisesti vain miesten pitää tuntea kollektiivista häpeää sukupuolensa perusteella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paulin kirja on ilmaiseksi netissä:
www.tasa-arvo.com

-

Onneksi Pauli nyt sentää kelpasi HS ajatuksiaan esittämään, kun Tampereen miespäivillä ei löytynyt Paulille edes 5 minuutin aikaa esitellä kirjaansa -Hazardeille ja Eskoloille löytyi sitä vastoin lähes 2 tuntia kummallekin ;-)

Markus Jansson kirjoitti...

Linkattu. Kiitoksia, hyvää luettavaa.