14. syyskuuta 2017

Yllytyskäräjien tulos - langettava tuomiohan siitä tuli!

En ollut yllättynyt tästä eilisen käräjäoikeusfarssin tuomiosta. Itse asiassa kirjoitin tämän kirjoituksen jo julkaisua vaille valmiiksi tuntikausia ennen tuomion julkistamista, koska oli jo etukäteen tiedossa, että demlamädätetty ajatusrikoslaitoksemme ei voi jättää minua rikolliseksi tuomitsematta, koska VKSV on syytettä minulle hakenut.  Toisaalta, tuskinpa se olisi minua langettavaa tuomiota vaille jättänyt ilman VKSV:täkään, koska koko Suomen "oikeus"laitos on täysin läpimätä ja demlaantunut, kuten ehkä olette jo tajunneetkin.

Maksettavaa tuli 50 päiväsakkoa eli 600 euroa. Mistähän helvetistä minä moiset rahat voin kaivaa kasaan?

Tietenkin haen valituslupaa hovioikeudesta, mutta tuskinpa sitä myönnetään.

Oikeusmurhatuomioni ajoi valtiosyyttäjän ominaisuudessa loistava demlanarttukoira Leena Metsäpelto, hänen lakeijanaan apulaisvaltakunnansyyttäjän demlanarttukoira Raija Toiviainen ja hänen paikallisena demlahuoranaan toimi paikallinen kihlakunnansyyttäjä Arto Mikkonen. Oikeusmurhatuomion tuomitsi demlahuorien sätkynukke käräjätuomari Markku Lindqvist.

(Jos ette muista, mistä tällä kertaa tässä oikeusjutussa on kysymys, niin lukaiskaapa tämä ja etenkin tämä kirjoitukseni.)

Sakkolasku:


Tuomiolauselma:
 
PS. Pitänee jatkossa VOK poltoista kirjoittelun sijaan alkaa heittelemään porukalla useampia polttopulloja vastaanottokeskuksiin, koska siitähän ei toisaalta saa mitään rikosoikeudellisia tuomioita...toisin kuin sellaisista kepposteluista kirjoittamisista...


PPS. Sakkolasku pieneni 750€ summasta 600€, kun korjasivat oikein lasteni määrän (joka vaikuttaa päiväsakkojen summaan). Kiitoksia lämpimästä Turun mustaparralle / Terolle, jotka asian toivat hölmöyksissään ilmi netissä ja minä älysin itsekin tsekata ja vaatia korjattavaksi. Säästitte minulta 150€! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti